Storholmen Träd Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Tack för ett fantastisk bra utfört arbete! Så kunniga, trevliga och engagerade. En glädje att få se er in action! Vi kan verkligen rekommendera Storholmen Träd AB - Trädvård & Trädfällning.

Rated 5 out of 5 stars

Det här är andra gången som vi anlitar Storholmen Träd för att sektionsfälla en stor tall. Den här gången mycket nära huset. Snabbt och elegant arbete till ett bra pris följt av en noggrann städn... See more

Company details

1. Arborist and Tree Surgeon

Information provided by various external sources

VÄLKOMMEN TILL STORHOLMEN TRÄD Vi hjälper dig som vill få in mer solljus, ta ner ett farligt träd eller kanske förbereda på tomten för att bygga ett nytt hus. VARFÖR VÄLJA STORHOLMEN TRÄD? Vi erbjuder: - Avancerad trädfällning i hela Stockholmsregionen, inklusive skärgården. - Snabba leveranser och jourberedskap, året runt. - Certifierade klättrare och ansvarsförsäkring. - Fasta priser och fri offert. - RUT-avdrag med 50%.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rimliga priser + smidiga

Rimliga priser och smidiga att ha göra med.
Mvh,
Boende i Täby

21 February 2024

Stort tack! Med vänlig hälsning, Christian Lowe och Tim

Trevliga och proffsiga!

Det är ett rent nöje att anlita Storholmen med hela sitt härliga och proffsiga gäng hemma i trädgården! Jobbar snabbt och effektivt, är jättetrevliga och allt blir precis så bra som man hoppats på!

16 October 2023

TACK! Med vänlig hälsning, Anna-Pi, Louise. Nina, Tim, Gunnar och Christian

Bästa gänget!

Det är fjärde gången som vi anlitar Storholmen Träd.
Otroligt trevligt, effektivt, snabbt och professionellt personal och utfört arbete. De är flexibla och ställer upp även med kort varsel!
Tack Christian, Gunnar och teamet!
Vi rekommenderar varmt Storholmen Träd.

17 May 2023

Tack!!

Nöjda på alla sätt!

12 May 2023

Härligt och höra!!! Välkomna tillbaks vid behov. Med vänlig hälsning, Christian

Rated 5 out of 5 stars

Det här är andra gången som vi anlitar…

Snabbt och elegant arbete till ett bra pris följt av en noggrann städning av platsen för fällningen. Kan bara säga tack!

Man kan förstås undra varför en stor, frisk och vacker tall måste bort. I det här fallet handlar det om en förestående solcellsinstallation som tallen kastade sin stora skugga över.

4 May 2023

Reply from Storholmen Träd

Tackar! Härligt att ni är nöjda. Det var sannerligen en rejäl tall. Med vänlig hälsning, Lowe Tim Gunnar Robert och Christian

Proffsigt som vanligt

Denna gång bara ett mindre uppdrag. Ett träd som jag inte vågade ta ner själv. Trevligt bemötande och proffsigt genomfört. Kan det bli bättre?

13 April 2023

Reply from Storholmen Träd

Tackar Håkan! Alltid kul att få vara på vår egen ö och hjälpa till. Med vänlig hälsning, Gunnar och Christian

Rated 5 out of 5 stars

Mycket effektivt och professionellt…

Mycket effektivt och professionellt bemötande och utförande. De tog ner tre stora askar och två mindre ekar på bara några timmar. Vi kunde inte vara mer nöjda och rekommenderar varmt Storholmen Träd.

2 May 2023

Reply from Storholmen Träd

Stort tack för både omdöme och utmanande jobb. Med vänlig hälsning, Christian Gunnar Tim och Lowe

Supernöjd med Storholmen

Anlitade Storholmen Träd för att ta ner tre stora tallar på vår radhustomt. Är supernöjd från första kontakt till avslutat jobb, riktigt bra kundupplevelse i form av kommunikation, information och proffesionellt utfört arbete. Jag hade flera offerter på jobbet, Storholmen matchade dessa bra. Kan verkligen rekommendera.

20 April 2023

Reply from Storholmen Träd

Det var fina ord, de värmer. Stort tack David från hela ligan!

Rated 5 out of 5 stars

Vi tog ner ett träd på vår tomt samt…

Vi tog ner ett träd på vår tomt samt fräste bort stubben. Superbra service, Christian som jag hade kontakt med är jättetrevlig och enkel att kommunicera med, väldigt service-minded. Arbetet utfördes snabbt och enkelt och platsen lämnades i bra skick efteråt. Kan varmt rekommendera!

27 October 2022

Tack Therese!!!!!

Suveränt o proffsigt arbete

Suveränt o proffsigt arbete. Effektivt och noggrant. Kunde inte vara mer nöjd!

23 February 2023

Reply from Storholmen Träd

Stort tack! Både för fina ord och en fantastiskt lunch.

Perfekt helt enkelt!

Varsamt och precis som vi önskat. Inga skador någonstans. Lämnade fina 50cm stockar till ved i en snygg vedstapel och forslade bort resten/allt ris. Snabbt och effektivt och inte minst totalt städat och fint efteråt. Vi kan varmt rekommendera Storholmen Träd.

2 February 2023

Stort tack!! Härligt att ni är nöjda. Välkomna åter. Christian med kollegor

Rated 5 out of 5 stars

Ett positivt och kvalificerat gäng

Ett positivt och kvalificerat gäng, som efter att ha gjort ett jobb för vår granne, spontant kunde hjälpa oss efter snöstormen 2022-11-21. Vi hade en jättestor tall där grenar brakat ner och där det fanns lösa/avbrutna grenar kvar högt uppe i tallen. Det tog inte många minuter innan en av killarna var uppe i toppen av tallen och snabbt kunde såga av och fixa till det som behövdes! :-)
Vi har redan beställt nästa jobb!

3 November 2022

Reply from Storholmen Träd

Stort tack för de fina orden. Med vänlig hälsning, Christian med kollegor

Mkt proffsigt

Mkt proffsigt, smidigt och personligt. Tryggt å säkert utfört arbete samt icke minst snyggt hanterat på tomten. Kan varmt rekommenderas både för kund å natur☺️

7 November 2022

Stort tack Maria!

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look