2.7

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

2.7

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Meget dårlig erfaring med Stiebel Eltron.

Vores varmepumpe til 150.000 kr har haft så mange problemer siden vi installerede den i 2018. Senest kan vi ikke længere kontrollere den via appen, da Stiebel Eltron åbenbart har ændret alle koder i Danmark. Varmeregulering er en meget essentiel funktion i et sommerhus, og nu må vi fysisk køre derud får at ændre varmeindstillingen ellers taber vi mange penge på unødig opvarmning. Det koster os dyrt på elregningen, benzin og vores tid, og vi kan ikke sørge for at huset er tilstrækkeligt opvarmet ved ankomst af lejere eller os selv. Hold jer væk fra Stiebel Eltron, et firma med dårlig service og alt for dyre pumper.

25 February 2023
Rated 5 out of 5 stars

2010-2022 og stadig rigtig godt tilfreds.

Ærgerligt at høre om andres dårlige oplevelser med Stiebel Eltron.
Min Stiebel Eltron WPL 18 blev taget i brug nov. 2010 og kører stadig rigtig godt her i sep. 2022.
Jeg har kun oplevet et enkelt problem, idet en defekt højtryks-sensor skulle skiftes i okt. 2019.
Anlægget er luft/vand på 12 kW med alt stående indendørs i høj kælder. Luft ind og ud gennem slanger til 2 hidtidige vinduesåbninger.

28 September 2022

Ingen service på Sjælland

Ingen service på Sjælland?

Varmepumpen bliver ved med at slå fra og har gjort det stort set siden installation.

For service på Sjælland skal man betale 1.000 kr + moms i kørsel og bro hvis besøget er planlagt og 3.700 kr + moms. hvis det er akut! Akut defineres som et besøg indenfor den kommende måned.

Så hvis man bor på Sjælland kan jeg bestemt ikke anbefale en Stiebel Eltron varmepumpe.

10 January 2022

Øv ØV ØV

Kan kun tilslutte de anmeldelser der allerede er skrevet, har problemer hver vinter, dårlig service, har haft anlæget i 12 år og det er ikke blevet bedre, og nu virker det da slet ikke jo vi har mega varmt vand men ingen gulvvarme, og få servic på anlæget er åbenbart en by i Rusland, de vil ikke komme op fra Sønderjylland, har haft gang i andre om de kan repererer anlæget men ingen kender desværre til Stiebel Elton, så efter min mening skal vi vist til at se efter en anden varmekilde, jeg har givet 1 stjerne kun fordi der ingen lavere er, kan abselut ikke anbefales

14 December 2020

Har Stiebel Eltron WPC 5 jordvarme

Har Stiebel Eltron WPC 5 jordvarme. Der er ikke meget godt at sige om det. Har haft et utal af defekter og fejlmeldinger og det har kostet mig over 50000 kr i rep. og ekstra udgifter på strøm når jeg må køre på elpatron siden 2011.
Det er ikke til at opdrive en smed der ved noget om stibel eltron.

28 October 2020
Rated 2 out of 5 stars

Uafprøvet, overmarkedsført varme- og ventilationsanlæg

Vi har fået installeret et Stiebel Eltron LWZ 304 med solfangere i vores nybyggede lavenergiklasse 2020 hus. Anlægget er et luft-til-vand varmeanlæg, der både leverer varme til gulvvarme, varmt vand samt ventilation af huset.

På papiret er det ét af de få anlæg, der kan leve op til kravene i lavenergiklasse 2020. I realiteten er vores erfaring, at der er tale om teknologi, der ikke er tilstrækkeligt testet og afprøvet - og derfor giver anledning til en del problemer og forhøjede omkostninger.

Dette forstærkes af, at den danske grossist og importør Pettinaroli løber fra sit ansvar og sine forpligtelser og blot hævder, at der er tale om forkert installation.

Som eksempler kan nævnes, at varmekredspumpen ved levering var forkert tilsluttet og således ikke fik strøm, hvilket fik hele anlægget til at gå i stå efter få minutters drift, da varmepumpen ikke kunne komme af med varmen. Ligeledes piblede der vand ud på gulvet, da en kobling ved en trykekspansionsbeholder ikke kunne kolde til tryk. Anlægget stopper også jævnligt til i en grad, så det kræver yderligere adskillelse og rengøring end hvad manualen (på tysk) fortæller om. Ventilationen respekterer heller ikke indstillingerne i programmeringen, da det om natten ofte kører op på allerhøjeste trin så hele huset runger og vi ikke kan sove.

Med den utilstrækkelige udvikling og test, der tilsyneladende gør sig gældende hos producenten, og den mangelfulde service og garanti, der ydes fra importørens side, så kan vi ikke anbefale Stiebel Eltron anlæg. Man bør efter vores erfaring holde sig til f. eks. Nilan anlæg, som er mere udbredte, afprøvede og har bedre service og support fra producent og leverandører.

3 November 2014

Is this your company?