Ik heb een ingelijste foto van de binnenstad van Utrecht gekocht bij Stadsetrots. Aangezien wij 6 dagen op vakantie gingen en de levertijd dus krap werd , werd de foto eerder verstuurd . Echt een... See more
Company replied
Echt een super snelle levering en je werd netjes op de hoogte gehouden. Keurig netjes verpakt.
Company replied
Super leuke tegeltjes van Maastricht, maar ook van andere steden. Snelle en zorgvuldige verzending en vlotte response. Echter 1 puntje van kritiek is dat de witte tekst op het rode tegeltje nauwe... See more
Company replied
Heel mooi bordje, goede kwaliteit. Geen geplakte letters maar echt gedrukt. Ondanks extra betaling voor snelle levering duurde het toch bijna een week. Maar die oorzaak kan ook bij PostNL liggen wel... See more
Company replied
Met Stadsetrots combineren we onze passie voor ondernemen met onze liefde voor de stad. Met onze kenmerkende stedelijke producten willen we mensen ook de kans geven om hun trots te laten zien voor hun stad of sportprestaties! We hebben producten ontwikkeld die van hoogwaardige kwaliteit zijn, waar jij trots op kan zijn!
Jacob Canisstraat 5, 6521HC, Nijmegen, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Stadsetrots
Wederom erg mooie tegeltjes 😍.
Snel geleverd en goed verpakt.
Meteen een derde bestelling gedaan als cadeautje.

Reply from Stadsetrots
Na de halve marathon van Nijmegen is dit een leuk aandenken. Het feit van de snelle levering, zeer nette verpakking, en eenvoudige personalisatie maakt het een must have.

Reply from Stadsetrots
Snelle levering. Zag er netjes verpakt uit. Leuke aanbieding. Goede kwaliteit van het product

Reply from Stadsetrots
Goede service, prettige communicatie en snelle levering.

Reply from Stadsetrots
Snelle levering (2 dagen) en prettig app contact. Werd gewezen op verkeerd doorgeven van het adres en nog mooi aangepast

Reply from Stadsetrots
Geheel gepersonaliseerde kaart van de 50ste editie van de halve marathon van Egmond mogen ontvangen. Was voor mij en onze dochter een mijlpaal:haar eerste en mij laatste maar wel samen 50 halve marathons 😄👊

Reply from Stadsetrots
Als er 1 bedrijf is dat een goede review verdient dan is het Stadsetrots. Onze bestelde kaart van Nijmegen bleek niet helemaal naar onze wens en werd zonder pardon vervangen. Keurig ingepakt en verpakt. Iets om oprecht trots op te zijn.

Reply from Stadsetrots
Heel mooie foto-poster ontvangen van Stadse Trots, Snelle levering, goed verpakt en ziet er degelijk uit. Ik ben er super blij mee. Dankjewel!

Reply from Stadsetrots
Vorige week een prachtig schilderij binnengekregen van Stadse Trots. Heel erg bij mee, het zat mooi ingepakt en is van zeer goede kwaliteit. Super bedankt!
Groetjes van een zeer tevreden klant!👍

Reply from Stadsetrots
Ze zijn snel met reageren.
Het is hele mooie Stevenstoren, mooi ingelijst en verpakt.
Ben er zeer tevreden mee

Reply from Stadsetrots
wij hebben dit stadion cadeau gegeven aan onze zoon , hij was er heel blij me het hangt nu naast een nec shirt .
we hebben hem niet blijer kunnen maken als met dit cadeau hetis een echte necer.

Reply from Stadsetrots
Posters op mooi dik papier. Zelfs de aanvraag voor een sportposter die niet op de site stond deden ze hun best om die te kunnen maken/drukken.

Reply from Stadsetrots
Mooie poster werd snel geleverd! Prettig contact en hele goede service. Door mijn eigen schuld zat er helaas een foutje in de poster. Toen ik een nieuwe bestelde werd er pro-actief contact opgenomen en werd voorgesteld om tegemoet te komen in de prijs van de tweede bestelling. Ik was prettig verrast! Fijn dat er zo meegedacht werd.

Reply from Stadsetrots
Snel geleverd en brug zit al op de auto, zo gaaf.

Reply from Stadsetrots
Learn more about other kinds of reviews.