Stadsetrots Reviews 60

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb een ingelijste foto van de binnenstad van Utrecht gekocht bij Stadsetrots. Aangezien wij 6 dagen op vakantie gingen en de levertijd dus krap werd , werd de foto eerder verstuurd . Echt een... See more

Rated 5 out of 5 stars

Echt een super snelle levering en je werd netjes op de hoogte gehouden. Keurig netjes verpakt.

Rated 5 out of 5 stars

Super leuke tegeltjes van Maastricht, maar ook van andere steden. Snelle en zorgvuldige verzending en vlotte response. Echter 1 puntje van kritiek is dat de witte tekst op het rode tegeltje nauwe... See more

Rated 4 out of 5 stars

Heel mooi bordje, goede kwaliteit. Geen geplakte letters maar echt gedrukt. Ondanks extra betaling voor snelle levering duurde het toch bijna een week. Maar die oorzaak kan ook bij PostNL liggen wel... See more

Company details

1. Poster Store
  2. Car Equipment Accessories Store

Written by the company

Met Stadsetrots combineren we onze passie voor ondernemen met onze liefde voor de stad. Met onze kenmerkende stedelijke producten willen we mensen ook de kans geven om hun trots te laten zien voor hun stad of sportprestaties!​ We hebben producten ontwikkeld die van hoogwaardige kwaliteit zijn, waar jij trots op kan zijn!

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Echt een super snelle levering en je…

Echt een super snelle levering en je werd netjes op de hoogte gehouden.
Keurig netjes verpakt.

3 May 2026

Reply from Stadsetrots

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de communicatie. Veel plezier met het tegeltje!

Mooie poster met lijst

Mooie poster met de 100 km route van de Amstel Gold Race 2026. Een mooie herinnering aan een fantastische dag

30 April 2026

Reply from Stadsetrots

Wat leuk om te horen, bedankt voor je mooie review! 🙌
Super fijn dat de poster zo’n fijne herinnering is geworden aan jouw prestatie! 😊

Super

Snelle bezorging en goed aangekomen!

16 April 2026

Reply from Stadsetrots

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je bestelling snel is bezorgd en goed is aangekomen. Daar doen we het voor! :)

Prima tegeltje tammo

Prima tegeltje tammo! En een nog betere service, snelle reactie op email met vraag naar de bezorging. En de bezorging ook nog op tijd om iemand blij te maken!

13 March 2026

Reply from Stadsetrots

Bedankt voor de mooie review! 😊
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat we iemand blij hebben kunnen maken door de snelle bezorging!

Hopelijk tot een volgende keer!

Mooie foto van Utrecht.

Echt een super service en de foto is erg mooi.
We moeten hem nog ophangen want daar was geen tijd meer voor, maar dat gaat gauw gebeuren. Dank je wel Lisa en Jordi :-)

9 March 2026

Reply from Stadsetrots

Wat een mooie review, dankjewel! 😊

Fijn om te horen dat de foto van Utrecht zo goed bevalt en dat we de levering nog op tijd voor jullie vakantie konden regelen.

Bedankt voor de lieve woorden en heel veel plezier met de poster!

Rated 5 out of 5 stars

Heel snel contact en de levering was…

Heel snel contact en de levering was goed verpakt en het was er snel

4 February 2026

Reply from Stadsetrots

Wat fijn om te lezen, bedankt! Super dat het contact snel verliep en dat de bestelling snel is geleverd. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer! 🙌

Rated 4 out of 5 stars

Super snelle levering

Super snelle levering. Goed verpakt. Cadeau voor Kerst. Ontvanger was er blij mee. :)

15 December 2025

Wat leuk om te horen! 🎄
Bedankt voor de fijne review. Hopelijk tot een volgende keer!

Eindhoven tegel

Snelle levering van leuk Eindhoven tegeltje. Netjes ingepakt als brievenbuspakket. Goede prijs kwaliteit verhouding.

16 November 2025

Wat leuk om te horen!
Bedankt voor je mooie review. Fijn dat het Eindhoven tegeltje snel binnen was en goed in de smaak valt.
Geniet van je tegeltje en hopelijk tot een volgende keer!

Goede kwaliteit & snelle levering

Tegeltje voor de zevenheuvelenloop besteld. Leuk en mooi design, snelle levering en handig dat je hem gratis kan ophalen in Nijmegen in plaats van verzendkosten te hoeven betalen

20 November 2025

Reply from Stadsetrots

Wat leuk om te horen, dankjewel voor je mooie review! 🤩
Super fijn dat je het tegeltje leuk vindt en het ophalen in Nijmegen voor jou handig was. Graag tot een volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Mij op de hoogte gehouden van de…

Mij op de hoogte gehouden van de bestelling en was zeer goed ingepakt zodat het door de brievenbus kon

2 November 2025

Reply from Stadsetrots

Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie review! 😊
Goed om te weten dat je bestelling netjes verpakt was en dat je tevreden bent over de communicatie. Veel plezier met de bestelling!

Rated 5 out of 5 stars

Ziet er prima uit en vond het heel…

Ziet er prima uit en vond het heel attent dat ik eenmaal bezorgkosten terug ondanks dat ik het in tweeën besteld had

24 October 2025

Reply from Stadsetrots

Wat leuk om te horen, bedankt voor je review!

En natuurlijk vergoeden we die extra verzendkosten graag. Veel plezier met je bestelling! 💛

Top!

Super leuk, boven verwachting. Snelle levering!

15 October 2025

Reply from Stadsetrots

Wat leuk om te horen, dankjewel!
Fijn dat alles naar wens was en bedankt voor je leuke review!

Super service

Super service! Snelle levering en precies zoals beschreven. Ik ben heel tevreden en blij!

2 October 2025

Reply from Stadsetrots

Wat fijn om te horen! 😊 Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je bestelling!

Rated 5 out of 5 stars

Heel vriendelijk contact via Instagram…

Heel vriendelijk contact via Instagram en snelle levering!

13 August 2025

Reply from Stadsetrots

Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat het contact en de levering zo goed bevallen zijn. We helpen je graag weer in de toekomst!

Super leuke tegeltjes van Mestreech!👍

Echter 1 puntje van kritiek is dat de witte tekst op het rode tegeltje nauwelijks te lezen is. Da's erg jammer, houd hier rekening mee, mocht je willen bestellen. Dit is gemeld en zou worden aangepakt. Maar goed, ik heb nu dit tegeltje. 🤔

En ja hoor, ik heb een nieuw tegeltje gekregen, waarop de tekst heel duidelijk is. Hier worden de reviews nog opgepakt, besproken en naar volle tevredenheid afgehandeld en SERVICE nog met hoofdletters, hoog in het vaandel staat!
TOP, dank voor alle moeite! Ik was al blij en ben nu super blij!!

7 August 2025

Reply from Stadsetrots

Bedankt voor je mooie woorden over onze tegeltjes en service! 😊

Wat jammer om te horen dat de witte tekst op het tegeltje voor jou nauwelijks leesbaar is, we wisten niet dat je dit als zó onleesbaar ervaarde.

We sturen je zo snel mogelijk een nieuw exemplaar op met een goed leesbare tekst, zodat je er echt plezier van hebt😁

Vriendelijke communicatie

Vriendelijke communicatie. Erg mooie tegeltjes. Echt een mooi aandenken aan de Nijmeegse Vierdaagse.

30 July 2025

Reply from Stadsetrots

Wat een lieve woorden, dankjewel! 😊 Wat fijn om te horen dat je de tegeltjes zo mooi vindt. Hopelijk kijk je er nog vaak met een glimlach naar terug!

Mooi cadeau

Mooi cadeau! Ontvanger was er ook blij mee. Helaas wel door postnl het cadeau te laat moeten geven, ondanks extra betaald te hebben voor spoedlevering. (Dit lag bij postnl, niet bij stadsetrots).

16 July 2025

Reply from Stadsetrots

Wat fijn om te horen dat het cadeau in de smaak viel bij de ontvanger, daar doen we het voor! Jammer dat de bezorging door PostNL tegenviel, zeker als je speciaal voor spoedlevering hebt gekozen. Wat vervelend dat je hierdoor het cadeau later moest geven. Bedankt voor je begrip richting ons! Hopelijk mogen we je in de toekomst weer verwelkomen in onze webshop!😊

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look