Ik heb een ingelijste foto van de binnenstad van Utrecht gekocht bij Stadsetrots. Aangezien wij 6 dagen op vakantie gingen en de levertijd dus krap werd , werd de foto eerder verstuurd . Echt een... See more
Company replied
Echt een super snelle levering en je werd netjes op de hoogte gehouden. Keurig netjes verpakt.
Company replied
Super leuke tegeltjes van Maastricht, maar ook van andere steden. Snelle en zorgvuldige verzending en vlotte response. Echter 1 puntje van kritiek is dat de witte tekst op het rode tegeltje nauwe... See more
Company replied
Heel mooi bordje, goede kwaliteit. Geen geplakte letters maar echt gedrukt. Ondanks extra betaling voor snelle levering duurde het toch bijna een week. Maar die oorzaak kan ook bij PostNL liggen wel... See more
Company replied
Met Stadsetrots combineren we onze passie voor ondernemen met onze liefde voor de stad. Met onze kenmerkende stedelijke producten willen we mensen ook de kans geven om hun trots te laten zien voor hun stad of sportprestaties! We hebben producten ontwikkeld die van hoogwaardige kwaliteit zijn, waar jij trots op kan zijn!
Jacob Canisstraat 5, 6521HC, Nijmegen, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Echt een super snelle levering en je werd netjes op de hoogte gehouden.
Keurig netjes verpakt.

Reply from Stadsetrots
Mooie poster met de 100 km route van de Amstel Gold Race 2026. Een mooie herinnering aan een fantastische dag

Reply from Stadsetrots
Goede service en een mooi resultaat van het bestelde tegeltje.

Reply from Stadsetrots
Prima tegeltje tammo! En een nog betere service, snelle reactie op email met vraag naar de bezorging. En de bezorging ook nog op tijd om iemand blij te maken!

Reply from Stadsetrots
Echt een super service en de foto is erg mooi.
We moeten hem nog ophangen want daar was geen tijd meer voor, maar dat gaat gauw gebeuren. Dank je wel Lisa en Jordi :-)

Reply from Stadsetrots
Heel snel contact en de levering was goed verpakt en het was er snel

Reply from Stadsetrots
Super snelle levering. Goed verpakt. Cadeau voor Kerst. Ontvanger was er blij mee. :)

Reply from Stadsetrots
Snelle levering van leuk Eindhoven tegeltje. Netjes ingepakt als brievenbuspakket. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Reply from Stadsetrots
Tegeltje voor de zevenheuvelenloop besteld. Leuk en mooi design, snelle levering en handig dat je hem gratis kan ophalen in Nijmegen in plaats van verzendkosten te hoeven betalen

Reply from Stadsetrots
Mij op de hoogte gehouden van de bestelling en was zeer goed ingepakt zodat het door de brievenbus kon

Reply from Stadsetrots
Ziet er prima uit en vond het heel attent dat ik eenmaal bezorgkosten terug ondanks dat ik het in tweeën besteld had

Reply from Stadsetrots
Super service! Snelle levering en precies zoals beschreven. Ik ben heel tevreden en blij!

Reply from Stadsetrots
Heel vriendelijk contact via Instagram en snelle levering!

Reply from Stadsetrots
Echter 1 puntje van kritiek is dat de witte tekst op het rode tegeltje nauwelijks te lezen is. Da's erg jammer, houd hier rekening mee, mocht je willen bestellen. Dit is gemeld en zou worden aangepakt. Maar goed, ik heb nu dit tegeltje. 🤔
En ja hoor, ik heb een nieuw tegeltje gekregen, waarop de tekst heel duidelijk is. Hier worden de reviews nog opgepakt, besproken en naar volle tevredenheid afgehandeld en SERVICE nog met hoofdletters, hoog in het vaandel staat!
TOP, dank voor alle moeite! Ik was al blij en ben nu super blij!!

Reply from Stadsetrots
Vriendelijke communicatie. Erg mooie tegeltjes. Echt een mooi aandenken aan de Nijmeegse Vierdaagse.

Reply from Stadsetrots
Mooi cadeau! Ontvanger was er ook blij mee. Helaas wel door postnl het cadeau te laat moeten geven, ondanks extra betaald te hebben voor spoedlevering. (Dit lag bij postnl, niet bij stadsetrots).

Reply from Stadsetrots
Learn more about other kinds of reviews.