Herre ur - Købte et herre ur, jeg modtog det ikke. jeg prøvede at komme i kontakt med Spotding, men de vendte ikke tilbage. Jeg fik aldrig pengene retur på 2441 kr. meget dårlig oplevelse, kan ikk... See more
Spotding
See what reviewers are saying
Købte i marts måned en refurbished iPhone 5c gennem spotdeal med 1 års garanti og 2 års reklamation. Efter 2 måneder er højtaleren gået i stykke da jeg hverken kan høre eller omvendt når jeg ringer fr... See more
Har købt to lyskæder via Sweetdeal. Trods lidt længere leveringstid end ventet, får firmaet top karakter for super god kundeservice og hurtigt svar på mail. Vil helt klart anbefale firma og handl... See more
Jeg har modtaget skiundertøj fra Spotding. Kvaliteten på det modtagede, er i min opfattelse ikke det samme, som det man ser på billedet. Sættet ligner tilnærmelsesvist det, på hjemmesiden... See more
Company replied
People also looked at
Super service !
Fik varen som lovet og de var super gode til at skrive tilbage på evt. spørgsmål.
Fortrød købet da det ikke levede helt op til forventningen, ingen problemer fik pengene tilbage med et smil.
Kan kun sige rigtig god oplevelse og takker dem for den super service
Superb behandling ved fejl på vare
Jeg er en mildt sagt ældre dame, der handler på nettet, så kan man jo være lidt nervøs, men i dette tilfælde blev der svaret omgående, at jeg ville få fremsendt en ny vare. Kunne ikke ønske det bedre.
Solcellelyskæder
Jeg er tilfreds med servicen.
Vores solcellelyskæder virker dog ikke rigtigt så de sender nogle nye som jeg er spændt på om virker.
Men upåklagelig service og de svarer hurtigt på mailen
God kundeservice men elendigt produkt desværre. .
Jeg havde købt en sweetdeal med solcellelyskæder. Desværre oplader de praktisk talt ikke og er fuldstændig spild af penge

Reply from Spotding
god service.
Jeg kan kun anbefale dette firma til andre,de er venlige og svare hurtigt på henvendelser, jeg havde en lille reklamation,som de omgående rettede 100%, så jeg vil gerne fortsætte med at handle hos dem.
Super god kundeservice
Har købt to lyskæder via Sweetdeal.
Vil helt klart anbefale firma og handler gerne hos dem igen.
Kundeservice i top
Hvis jeg skal gøre en laaang historie kort, så er jeg MEGET tilfreds med deres service. Hurtig respons på mails, super fair behandling.
Har modtaget meget flotte lys og er virkelig glad.
Handler helt sikkert her igen og vil anbefale firmaet til andre :-)
Tusind tak til Christian og super god service.
Lyskæder
Vi havde købt et par lyskæder over Sweetdeal og de virkede ikke som de skulle. Vi tog kontakt til kundeservice og de ville sende nye kvit og frit. Jeg vil anbefale dem til andre, da servicen er rigtig god og der var hurtig respons.
Flot lyskæde og hurtig levering
Jeg købte en 2-pak lyskæde torsdag aften, og modtog dem allerede mandag formiddag.
- De virker upåklageligt, med et flot lysskær - 5 ud af 5 herfra!
Julehilsner