See what reviewers are saying
Prima webshop, en goede spullen ontvangen voor een goede prijs. Na een telefoontje alvorens te bestellen Wat materialen besteld, de meneer vertelde het erg druk te hebben door vakantie tijd. Maa... See more
Deze bedrijf is top. Ik heb ze een pasr keer gebeld en kreeg keurig informatie iedere keer. Toen ik iets was vergeten, hebben ze mijn order aangevult al was he reeds ingepakt en aangemeld voor verze... See more
Bestelde waterdichte set lampen bleken niet waterdicht. Heb mijn geld terug gekregen, maar ben niet tevreden over de afhandeling. Heb mijn lichtbalk aangepast op de geleverde fristom set. De geboden 1... See more
Company details
Contact info
Deeling 17, 9301ZT, Roden, Netherlands
- 0505013255
- info@rickshandel.nl
- rickshandel.nl
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Top service
Direct antwoord ontvangen op een gestelde graag. Ook alternatieve optie voorgesteld, welke achteraf nog beter was als wat ik en eerste instantie zocht. Direct bestelling geplaats en de dag erop al aangekregen. Top service, nogmaals bedankt
Snelle levering volgens afspraak daar…
Snelle levering volgens afspraak daar kan je op vertrouwen.
Snelle levering goed product
Top service
Prima webshop, en goede spullen ontvangen voor een goede prijs.
Na een telefoontje alvorens te bestellen
Maar hij zou voor mij omdat ik haast had zijn best doen om het de andere dag te krijgen.
En ik ontving de spullen mooi op tijd de volgende dag.
Ik was daar erg blij mee, en waardeer dit bedrijf erg goed.
Top service en prima materiaal van Rick’s handelsonderneming ik beveel jullie aan.
Product ontvangen
Product ontvangen. Levertijd niet volgens opgaaf op website.
Snel geleverd en naar verwachting.
Snel geleverd en naar verwachting.
Doppen snel kunnen vervangen
Altijd snel geleverd 👍🏻
prima levering
prima levering. Makkelijk te bestellen. Product is zoals beschreven
Late bezorging
Op de site en via mail wordt gemeld dat het een dag later bezorgt wordt, maar bezorgtijd is na 5 dagen nog steeds niet bekend. Nog afwachten of ik de juiste materialen op een nette manier ontvang. Caravan met een noodoplossing maar naar de stalling gebracht.
Prima onderdelen en service
Ik ben een paar keer bij Rick geweest voor onderdelen voor aanhanger en boottrailer en ook online besteld . Ik moet zeggen , niks op aan te merken en de prijzen zijn prima . Je ontvangt een track and trace en alles keurig verpakt .
prima gasveer
tamelijk specifiek product (gasveer) goed omschreven en ook vlot bezorgd
prijs eveneens scherp en marktcomform
Ik was blij te vinden wat ik zocht.
Ik was blij te vinden wat ik zocht.
Twee rubberen dopjes van een bepaalde maat.
En die zijn gearriveerd.
Kleine bestelling
Kleine bestelling, die bij andere bedrijven werd geweigerd omdat bedrag (< € 50,00) te laag was, netjes en op tijd geleverd. Bovendien waren de bezorgkosten in verhouding met die andere bedrijven laag
The Trustpilot Experience