Vanmorgen via site afspraak gemaakt en vanmiddag keurig op tijd gekomen! Heel netjes geholpen door Jafar. Scherm IPhone 11 vernieuwd. Binnen 15 min klaar. Hij vertelde eerlijk dat het geen originele A... See more
See what reviewers are saying
Monteur was op tijd op locatie. Reparatie ging sneller dan verwacht. Factuur en pinbon zouden per mail verzonden worden. Nooit ontvangen. 15 tot 20 keer contact over gezocht, zonder resultaat.... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Oplichters Maffia praktijken!!
Oplichters Maffia praktijken!!!
Het is dat je een ster moet geven maar anders zou het een dikke nul zijn.
Kijk uit met deze schandalig bedrijf. Ik heb ze op tijd afgebeld na het inzien van de vreselijke reviews krijg ik een bericht dat ik annuleringskosten moest betalen. Ik had 3 uur voor de “tijd” afgesproken en toch bedreigen ze mij met incasso kosten!
Let a.u.b. op!!!!
iPhone 11 werkt niet meer na batterijvervanging
Heb batterij IPhone 11 in juni laten vervangen en daarna liep de batterij binnen twee uur helemaal leeg, kon ook geen updates meer binnenhalen. Monteur Kevin heeft een andere batterij geplaatst maar dit lostte de problemen niet op. Vervolgens beloofde hij middels een laptop mijn iPhone bij te werken zodat ik de updates van Apple weer kon bijwerken, nu een half jaar later is bewuste heer nog niet bij mij geweest om e.a. te herstellen en laat niets meer van zich horen. Ergo, laat uw toestel ( en zeker een IPhone)bij een Apple reparatie dienst repareren. Veel duurder is dit niet en de garantie wordt daar wel nagekomen. Het credo van deze monteur; veel beloven maar niets doen! Zeker geen aanrader. Overweeg stappen te ondernemen. Als gehandicapte ben je een makkelijke prooi voor deze goedlachse oplichter!
OPLICHTERS!!!
OPLICHTERS!!!
OPLICHTERS!!! *Komt weer zijn afspraken niet na. Heeft geen schadevergoeding gegeven of de schade gerepareerd. Meneer wordt nu gedagvaard. Vreselijk dat er zulke mensen bestaan. Mensen oplichten en geld aftroggelen.
Mijn scherm laten vervangen van mijn Iphone 12 pro max. Meneer gaf aan 2 jaar garantie te hebben en zou het garantiebewijs en factuur mailen, dit hebben zij nooit opgestuurd. Meteen na reparatie begonnen de gebreken. Mijn telefoon loopt snel leeg en hij wordt ook warm en mijn FaceID doet het niet meer. Ik heb gebeld en gesmst, maar het nummer bestaat niet meer en ze mailen ook niet terug. Dit is gewoon weer een typische oplichting bedrijf. Mijn telefoon is nu slechter als voorheen. Met zo een busje en geen fysieke winkel is oplichten makkelijk, dus pas op mensen! Juridische stappen zijn genomen en zij gaan vervolgd worden.
mijn telefoon was binnen een half uur…
mijn telefoon was binnen een half uur zo goed als nieuw.
Geen originele apple onderdelen, ondanks vermelding op site
In november 2021 reparatie laten uitvoeren vanwege een gebarsten iphone scherm. Op de site staat dat er met originele apple onderdelen wordt gewerkt. Dit is niet waar. Helaas een paar maanden later was het scherm meer gebarsten, toen via inboedelverzekering (had ik maar eerder beseft dat dit onder de dekking viel!) reparatie gevraagd. Die doen dat uitsluitend met apple-gecertificeerde bedrijven. maar helaas, omdat er een apple-onbevoegde aan het apparaat heeft zitten morrelen, geen dekking. Afgeschreven dus. Wel heeft de reparateur opmerkingen gemaakt over wat hij in het toestel aantrof, of beter, wat hij niet aantrof, wat er wel had moeten zitten: betere lijmverbindingen (en niet 4 toefjes hier en daar, waardoor stof in het apparaat kan komen) ontbrekend schroefje en 2 afdekplaatjes die verwijderd waren en dus een generiek, niet apple-scherm. Eens en nooit meer. Het klopt wat op de site staat: goedkoop is duurkoop. En zo goedkoop is die bus nou ook weer niet.
Geen factuur en geen reactie
De reparatie van mijn iPhone was in september 2021 uitgevoerd. Dat ging snel en de reparatie was naar tevredenheid uitgevoerd. Het was niet 100% goed, maar voldeed aan mijn behoefte omdat ik zo snel mogelijk mijn telefoon weer operationeel moest hebben.
Ik zou factuur en de garantieverklaring per e-mail ontvangen (nog dezelfde dag). Als zzp-er heb ik dat nodig voor mijn kostenoverzicht. Echter, ik heb nooit de factuur of garantieverklaring mogen ontvangen. Al mijn e-mails, Whatsappjes en telefoontjes bleven onbeantwoord. Geen enkele reactie. Dit vind ik ronduit slecht. Dan vraag je je hoe legaal is dit bedrijf zo, als ze niet eens een factuur kunnen sturen. Ik durf niet te denken dat ik ook nog aanspraak moet maken op de garantie...
Daarom alleen één ster. Het had makkelijk minimaal 4 kunnen zijn.
OPLICHTERS! Nooit je telefoon hier laten maken!
Kort geleden afspraak gemaakt om het scherm te vervangen van de iPhone van mijn kind. Bij aankomst van de monteur heb ik nog gevraagd of er echt met originele onderdelen werd gewerkt hierop werd JA gezegd. Na de reparatie en pinbetaling werd mij gezegd dat ik de factuur per e-mail zou ontvangen. Tot op heden heb ik dat nog niet ontvangen... maar dat is nog het minst erge!! Blijkbaar is er niet met een origineel scherm gewerkt!! Daar adverteren ze wel mee, net als garantie.... maar hoe dan?? Ze geven geen gehoor!!!
Het scherm reageerde traag met typen.. en de zijkant van de telefoon is zwaar beschadigd door het verwijderen/vervangen scherm....dit heb ik direct bij het bedrijf gemeld via WhatsApp...maar geen reactie terug...paar dagen later begon het scherm te flikkeren...het opent uit zichzelf apps of verwijderd apps! Kortom de telefoon is niet meer in goede staat!! Ik heb geprobeerd te bellen, te e-mailen, te WhatsAppen maar ik krijg nergens een reactie op!! en ik zit hier met een verdrietig kind... Voel me zwaar OPGELICHT!! het is schandalig dat je op deze manier je brood moet verdienen!!! als oplossing zou ik graag mijn GELD terug willen zodat ik voor mijn kind een nieuwe telefoon kan kopen want aan deze heeft hij niks meer!!!!
Afrader, pure oplichting
Monteur was op tijd op locatie.
Reparatie ging sneller dan verwacht.
Er werd vermeld dat er originele onderdelen gebruikt zouden worden. Dit is niet gebeurd.
Zeer snel het lcd kapot. Geen contact kunnen krijgen ivm eventuele garantie.
Schermafdichting niet vervangen. Oude resten zaten er nog tussen.
Houdertje van een sensor zit niet meer in het toestel. Zat er voor reparatie nog wel in.
DOE NOOIT ZAKEN MET DIT BEDRIJF!

Louche bedrijf
Bijzonder, al die goede reviews exact op hetzelfde tijdstip na mijn kritische review van gisteren. Voor mensen die overwegen hun telefoon te laten repareren: scroll even wat verder naar beneden.
Voor de Reparatebus: nemen jullie nog netjes contact op?
Slecht werkend scherm gekregen, pas op voor je met Reparatiebus in zee gaat
Ik ging af op de redelijk goede recensies hier op trustpilot, maar had zelf een minder goede ervaring. Op zich een goed concept, reparatie aan de deur, maar resultaat viel dus tegen. Er is in tegenstelling tot wat men zegt, geen OEM scherm gebruikt, waardoor ik nu fletsere kleuren heb, Face-ID slechts nog beperkt werkt, reactietijd van het scherm trager is en de batterij veel sneller leeg is. Ook reageert het scherm in sommige gevallen helemaal niet. Garantiebewijs zou digitaal verzonden worden, maar heb ik nooit gekregen, ook niet na meerdere keren daarom gevraagd te hebben. Er werd gezegd dat er "helaas geen beter scherm beschikbaar" was dan het geplaatste scherm. LAAT JE TELEFOON HIER NIET REPAREREN! Problemen die ik nooit had en nu ineens ervaar, zouden komen door de staat van de telefoon. Uhuh. Ze doen gewoon niet wat ze zeggen, geen originele schermen, geen garantiebewijs, echt slecht, louche bedrijfje.

Reply from Reparatiebus
Hele goede en snelle service
Hele goede en snelle service! Super aardige mensen en top service
Ik heb Reparatiebus ervaren als een…
Ik heb Reparatiebus ervaren als een super flexibele en behulpzame bedrijf. Via whatsapp reageren ze altijd snel als je vragen hebt en je kan last minute gemakkelijk je telefoonscherm laten maken vanuit huis binnen een half uurtje. Top bedrijf en top service!
Niet hier laten repareren!!!!!
Heb door deze partij myn scherm laten maken. 3 weken later is het scherm stuk gegaan. Contact opgenomen ivm garantie. Geen antwoord via whatsapp. Niemand neemt op. Geld weg en scherm is stuk. Ga aub. Niet met deze club in zee!
Scherm is niet gebroken is op een ander manier stuk

Reply from Reparatiebus
weer goed en super vriendelijk…
weer goed en super vriendelijk geholpen, dank je wel
Scherm niet gelijk aan origineel, werkt wel.
Op de website werd aangegeven dat er met originele onderdelen gewerkt wordt. Dat is helaas niet het geval.
Het scherm is een fractie dikker en dat merk je bij bepaalde hoesjes. Verder ervaar ik het scherm als wat fletser.
Ik heb eerst gebeld met de reparatiebus want ik vind dat je altijd eerst een bedrijf zelf de kans moet geven om te reageren en/of dingen aan te passen.
In het gesprek werd uiteindelijk aangegeven dat het inderdaad geen origineel scherm was. Zoiets hoeft geen probleem te zijn, meer organisaties doen dat, maar het is wel belangrijk dat, dat duidelijk gecommuniceerd wordt door het bedrijf. Dat is niet het geval en vandaar toch deze review.
Wanneer je kleine verschillen geen probleem vindt dan is dit een prima optie. Anders zou ik toch kiezen voor één van de andere opties.
Dramatische service - slechter dan slechtst
Ja, de afspraak was snel gemaakt en de reparatie ook snel uitgevoerd. Daarna blijkt echter dat gebruikte schermen voor reparatie van de aller slechtste kwaliteit zijn. Vlekken in scherm, aanraakfunctie slaat op hol , scherm verduistert en wordt onleesbaar. Kostprijs een paar tientjes, berekende prijs EUR 325 voor een 7 en een 11 scherm. Bedrijf beweert refurbished originele Apple schermen te gebruiken. Er wordt ook niet meer gereageerd op meerdere berichten of bellen. Ook nooit factuur ontvangen voor reparatie. Jammer, voelt als oplichting dit. Kan me niet voorstellen dat de positieve reacties echte reviews zijn.
Hele mooie reactie van Reparatiebus hieronder. Uiteraard direct het (slecht werkende) formulier ingevuld. Staat overigens goed verstopt onderaan de pagina. Top service. Ondanks bevestiging op de pagina, verder niks per mail ontvangen na een aantal uren.
Er zou vandaag 14 september om 10:30u een monteur langskomen om volgens garantie de problemen op te lossen. Vooraf zou contact worden opgenomen door de monteur. Helaas niemand gehoord of gezien. Helaas lijken alle slechte reviews terecht. Reparatiebus gaat voor de quick win en laat klanten vervolgens met slecht uitgevoerd werk zitten.

Slechte service
Mijn iPhone scherm laten vervangen. Tijdens reparatie is de homebutton kapot gegaan. Kan gebeuren! Hoefde maar 50% van het bedrag te betalen en mij werd beloofd dat de homebutton gratis gerepareerd zou worden. Na meerdere keren contact gezocht te hebben via whatsapp en mail (bellen is niet mogelijk) nooit meer iets gehoord. Nog nooit zo slecht behandeld door een bedrijf
Geen factuur achteraf! Rare gang van zaken
Iphone 11 laten vallen en mocht het laten maken van mijn werkgever. Afspraak snel gemaakt en paar uur later scherm ook gemaakt. Bij het afrekenen (via pin) zei ik nog nadrukkelijk: ik heb een bonnetje nodig om te kunnen declareren. Monteur zei toen: u krijgt factuur via de email, maar daarvoor moet u bij mijn baas zijn. Hij begon zich toen al in te dekken dat ik niet naar zijn mobiel moest bellen maar naar ander nummer want het kwam wel vaker voor dat mensen een factuur nodig hebben en dat duurt lang, maar komt door zijn baas etc. Ik had toen al argwaan maar ja had reeds betaald via de pin. Nu bijna een week verder en ja hoor: krijg met geen mogelijkheid een factuur van dit bedrijf voor een reparatie dat is bevestigd via de mail en betaald per pin (dus er is betaalbewijs). Hoe moeilijk is het om dan netjes een factuur toe te sturen na afloop zodat ik de kosten kan declareren?? Ik snap nog steeds niet waarom ze dat niet doen..? Is het vanwege de belastingdienst en niet opgeven van omzet? Rare gang van zaken dit bedrijf, zaakje stinkt. Dus wees gewaarschuwd: laat je scherm hier niet maken als je een factuur nodig hebt om zakelijk te kunnen declareren. Wou dat ik mijn huiswerk vooraf wat beter had gedaan, want ik lees helaas meerdere vergelijkbare verhalen hier over de Reparatiebus. Erg jammer dit 👎👎
Update: na 4 weken de factuur per mail ontvangen. Beter laat dan nooit

Aangenaam verrast
Het scherm van mijn iPhone 11 was kapot gegaan door de telefoon te laten vallen. Heb gemakkelijk een afspraak gemaakt bij de reparatiebus en 3 uur later een afspraak gemaakt. Binnen 10 minuutjes was de telefoon weer als nieuw. Keurige jongeman, vriendelijk en we kregen een protect scherm er gratis bij. Ik was aangenaam verrast, zeker een aanrader!
The Trustpilot Experience