Vilken otroligt bra service ni har. Jenny som arbetar i kundtjänst är hjälpsam och trevlig. Hon hjälpte mig med byte av knäskydd (jag beställde helt fel storl.) 3 gånger. Snabbt och fraktfritt. Utan a... See more
Company replied
Company replied
Beställde ett knäskydd! Jättedålig kvalité. Känns som att den visuella bilden av produkten är kraftigt förskönada! Kardborrband håller INTE ihop remmar som spänns runt mitt knä, släpper hela tiden! 59... See more
Jag beställde för 4 veckor sedan. Inte ens på väg. Jag har skrivit till kundtjänst 6 gånger men inget svar, finns inget telefon nummer. Detta är droppshipping, och väldigt oseriös människa bakom rehab... See more
Produkter som underlättar för dig i din vardag. Välkommen att besöka vårt sortiment som består av massageprodukter, ergonomiska produkter, rehab produkter m.m.
Pottenborgsvägen 17, 26357, Höganäs, Sweden
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Skickade tillbaka varor och betalade för frakten men fick inte tillbaka pengarna för varorna. De sa bara att vi har betalt ut
Fick inte mina varor och de svarar inte på mail! Jag beställde 30 maj och betalade direkt. Tre veckor senare fick jag ett paket från Kina (de låtsas vara svenska men det är dropshipping) och i paketet låg inte mina varor!
Jag har kontaktat dom mängder av gånger för att få min saknade vara men dom återkopplar inte så jag har blivit lurad på pengar. Köp inte här!
Hade beställt så kallade ortopediska
sandaler-efter ca 4 veckor kom
Det skrotskor från Kina. Returen till
Kina får man stå för själv dyr frakt samt tull samt att man inte vet om återbetalning kommer att ske. Kastade således skorna- sämsta köpet någonsin online-beställ ej något
Från detta företag
Beställ
Jag gjorde min beställning 22 maj och har fortfarande inte fått leverans, däremot ville Svea ha betalt för produkten för 5 dagar sedan! Jag har försökt maila för att få fakturan ändrad, men får inte svar!
Ett riktigt hemskt företag som lurar på en s.k ortopediska sneakers! Fejkskor med riktigt dålig kvalité, stämmer inte överens med bilden på hemsidan och det som levereras. Skorna stinker plast, liknar ett par badtofflor! Får stå för returen själv tillbaka till Kina. Varnar för detta företag!
Tog väldigt lång tid å få produkten, troligtvis dropshipping företag
Blufföretag, beställt för snart två veckor sedan med spårbar leverans och 1-2 dagar leveranstid. Har fått orderbekräftelse men inget sändingsnummer och kundtjänst svarar inte.
Utger sej för att vara ett svenskt företag när de är från Kina!! Köpte ett par sneakers givetvis va dom för små ,kontaktar dom,får en adress till Kina som dom ska returneras till kostar 200 kr !! Inte hjälp alls av dom om jag vill byta strl ! Så akta er för detta företag !!
Det tog längre tid än jag förväntade mig att få varan därför blir det 4 stjärnor. Men jag upplevde kundtjänsten jättebra och snabb på att bemöta mina frågor. Och jag gillar idén att produkten tillverkas på beställning och inte i förväg. Då är jag helt okej med att vänta på att få den.
Och det bästa var att ögonmasken jag beställde var så välgjord och jättebra! Den var precis som på bilden och jag är väldigt nöjd med både kvalitet och användbarhet. Tusen tack för den produkten!
Från Kina!!! Trodde det va svenskt men såg när jag skulle spåra att det är från Kina så kommer inte våga använda sovmasken då det är säker giftigt material då Kina inte har nå restriktioner alls....
Borde framgå klart å tydligt att det är från Kina å leverans tiden stämmer i te 1-5 dagar tar det då inte från Kina närmare 10-40 dagar.
Skräp företag!!!!!!
Dropshipping. Lite skeptisk till detta bolag, beställde en Sovmask som skulle vara på lager och leverans 1-2 dagar. Men Skickas från Kina och är kvar där enligt track id. Så blir lite fundersam hur mycket kvalitet jag får. Står ingenstans att dom dropshipp från Kina allt sidan heller.
Påstår sig ha ortopedskor. Bluff! Plastskor från kina som stinker giftig färg. Dessutom får man själv betala returporto till Kina. Inget svar från företaget på mail heller
Det tog nästan en månad att få mina skor jag besällt, under tiden mejlade jag och undrade vad som hänt med min beställning, inget svar. idag så kom skorna tillslut. men fast jag beställt en storlek större än vad jag har så va de för små. Nu gäller det att få tag på någon så jag kan få returnera dem och få mina pengar tillbaks, är säkert inte enkelt om de inte svarar på mejlen.
Betala ingenting i förskott till dessa. Beställt 2 par skor för längesedan och jag har inte fått dem och inga pengar i heller och dem svarar inte på mina mail 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Riktigt dålig stil.
Den här lilla apparaten har räddat mina spända muskler. Perfekt efter en lång dag eller ett hårt träningspass!
Så mycket bättre än vanliga tops! Tar bort vax utan att trycka in det längre in i örat. Enkel att rengöra också.
Brukar ha problem med svullna ögon på morgonen, och den här masken gör verkligen skillnad. En extra bonus är att den känns superavkopplande!
Företaget är ett Dropshipping-företag och det ger jag inte mycket för
Mycket besviken då det andra gången jag beställt 2 par skor och dem har aldrig kommit,och denna gången har jag inte fått tillbaka mina 798:- och dem svarar inte på mail
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.