Rehab Prylar Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vilken otroligt bra service ni har. Jenny som arbetar i kundtjänst är hjälpsam och trevlig. Hon hjälpte mig med byte av knäskydd (jag beställde helt fel storl.) 3 gånger. Snabbt och fraktfritt. Utan a... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Beställde ett knäskydd! Jättedålig kvalité. Känns som att den visuella bilden av produkten är kraftigt förskönada! Kardborrband håller INTE ihop remmar som spänns runt mitt knä, släpper hela tiden! 59... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jag beställde för 4 veckor sedan. Inte ens på väg. Jag har skrivit till kundtjänst 6 gånger men inget svar, finns inget telefon nummer. Detta är droppshipping, och väldigt oseriös människa bakom rehab... See more

Rated 1 out of 5 stars

Fick inte mina varor och de svarar inte på mail! Jag beställde 30 maj och betalade direkt. Tre veckor senare fick jag ett paket från Kina (de låtsas vara svenska men det är dropshipping) och i pakete... See more

Company details

1. Health and Beauty Shop

Written by the company

Produkter som underlättar för dig i din vardag. Välkommen att besöka vårt sortiment som består av massageprodukter, ergonomiska produkter, rehab produkter m.m.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

21 reviews in the last 12 months

Write a review

Dropshipföretag

Dropshipföretag. Skitprodukter som ni kan hitta för 30 kr på shein eller temu. Kommer inte från svenskt lager. Tog 3 veckor att få fram.

22 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Nöjd

Har köpt sulor tidigare och allt har funkat bra. Råkade beställa fel storlek i min senaste beställning, men bytet gick smärtfritt.

19 August 2025

Helt värdelöst

Veckorna går och på spårningen så står det "about to ship". Ingen prognos. Detta är inte seriöst.

18 August 2025

Köpt en nacksträckare

Köpt en nacksträckare. Skulle vara 5 dagars leveranstid men tog drygt 3 veckor. Man får en känsla av att det är en Svensk lager med så korta leveranstider när man lägger beställning. Men icke, man kan sedan följa paket från Kina. Nu har den kommit och den saknar att kunna hängas på dörr vilket var skälet till att jag beställde. Påpekade detta för en månad sedan och då svarade de efter en vecka att de vill ha en bild. Efter det har inte svarat. Beställ ej från denna butik

11 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Beställde för 15 dagar sedan och ingen…

Beställde för 15 dagar sedan och ingen vara än.. stod 1-2 dagars leveranstid när jag beställde. Att döma av tidigare omdömen har jag tur om varan ens dyker upp. Tyvärr betalade jag i förtid, något som jag aldrig mer kommer att göra! Försökt kontakta företaget utan svar. Handla inte här!!!

4 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vid köp av skor angavs storlekar som…

Vid köp av skor angavs storlekar som jag trodde motsvarade de europeiska storlekarna. Det angavs inget annat vid beskrivning av varan! Se upp med detta då skorna kommer från asien / China och deras uppgivna storlekar säkert är 4 storlekar mindre än motsvarande europeiska

23 July 2025

Utebliven leverans ?

Leverans skulle ske inom 5 - 12 arbetsdagar , varan beställdes 4/7 -25 och har fortfarande ej levererats idag 17/7 och inget svar har erhållits vid mejl förfrågan, som väl är varan ej betald än .
Således handla INTE något hos opålitliga Rehab Prylar !!

17 July 2025

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look