Leuk bedrijf aan de voorkant. De achterkant is een heel ander verhaal. Ik heb 4 jaar geleden bij Quickgoods een TV gekocht, deze is vorige maand kapot gegaan. Op mijn eerste mail werd netjes geantwoor... See more
See what reviewers are saying
Geen enkele communicatie omtrent levering. Ook geen reactie op vragen. Minimaal netjes om vooraf een track/tracecode af te geven. Verder wordt geweigerd om oude tv in te nemen terwijl ingeschakeld tra... See more
Levering was ok.Dan moest tv retour ( 03 juni) van België naar Nederland en begon ellende. Eerste retour document was niet bruikbaar in België enkel vanuit NL, hoorden we nadat we doos in twee afhaal... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Nóóit meer een TV van Quick Goods!!!
Nóóit meer een TV (via Bol.com) bij Quick Goods kopen!! Na 1 maand al klachten, vervolgens doorverwezen naar Samsung Reparatie; zij gaven aan; déze TV is niet meer te repareren, Quick Goods moet dit als garantie oplossen. Waarop QG eigen reparatie service wilde inzetten, gevolg zou zijn TV 4 à 6 weken kwijt. Klantenservice zeer slecht bereikbaar, telefoon wordt erop gegooid als je met een anoniem nummer belt. Uiteindelijk ruim een half jaar later, met inmiddels nóg meer klachten, is het met bemiddeling van Bol.com opgelost; geld terug ontvangen. Vervolgens nog 4x (!) een ophaalafspraak moeten inplannen, 3x voor niets gewacht, vóórdat ze überhaupt komen opdagen. NÓÓIT meer Quick Goods!!!
Geleverde tv met kapot scherm
Geleverde tv met kapot scherm. Geen enkele empathie. Vermoeden is dat oplichters zijn en ben van plan er een advocaat op te zetten en justitie in te schakelen
Kapottte TV gekregen, is zogezegd onze schuld…
Ik heb een TV besteld via BOL.COM via de verkoper quick goods. Bij het uitpakken van de TV en hem aan te zetten bleek deze beschadigd te zijn aan het scherm. Meteen op retour gezet maar quick goods beweert dat de schade door ons werd veroorzaakt met als gevolg dat we de TV en ons geld kwijt zijn! Duur grapje dus. Bij het lezen van de reviews hier op trust pilot blijkt dat het vaker voorkomt dat ze beschadigde spullen opsturen naar klanten en vervolgens de klant beschuldigen! Wat een oplichtingspraktijken! Ook via BOL.COM scoren ze zeer slecht als bedrijf, ik begrijp dan ook niet dat ze blijven samenwerken met hen!
Zeer onplezierige ervaring
Via Bol.com een tv gekocht bij Quick Goods. Tv kon geretourneerd worden volgens de voorwaarden. Dat verliep echter anders. We kregen direct een screenshot dat de tv meer dan 10 uur had aangestaan. Hij had maar liefst 2 dagen aangestaan. We moesten akkoord gaan met 100 euro mindering. Dit wilde ik uiteraard niet. Toen werd er gezegd dat de handleidingen, batterijen e.d. niet in de doos meer zaten. Ik had echter een filmpje en een berg foto's van hetgeen ik in de doos had gedaan. Daar konden ze toen niet meer onderuit. Toen werd vrolijk gemeld dat ze deze items zelf zouden aanvullen. Logisch want die zaten allemaal in de doos die ik geretourneerd had. Uiteindelijk met hulp van Bol.com mijn geld teruggehad. Was wel een maand verder. Wees alert mocht u besluiten hier te kopen, wij zullen het uiteraard nooit meer doen.
Beoordeling Quickgoods
Via bol.com Samsung 55 inch inch smart tv. gekocht zelfde model in de winkel 150 euro duurder. Levering (netjes via afspraak) XXN aan het eind dus Benelux model geleverd. Aangesloten waarna bleek dat de tv de ziggo Next box niet kon vinden. Gebeld met Quickgoods. Ik had inmiddels op dit forum riviews gelezen en hield mijn hart vast. Netjes te woord gestaan en er werd meegedacht om het probleem op te lossen. Ik gaf aan dat als het niet opgelost werd ik de tv retour zou zenden, Medewerker zei dat dit geen enkel probleem was. Mogelijkheid bestond dat het probleem niet aan de tv lag maar bij Ziggo. Bleek inderdaad het geval. Nextbox dient opnieuw opgestart te worden. Niet zoals ik deed door de schakelaar van de box op "of" te zetten maar ouderwets de stekker uit het stopcontact. Hierna was het probleem verholpen.
Koop je tv bij deze zooitje ongeregelden, als je geen waarde hecht aan klantenservice.
0 sterren ook voor een 'bedrijf' welke de klant ook als een 0 behandeld. Service komt niet in hun woordenboek voor. Het lijkt op een schoolproject opgezet door scholieren en dit merk je in de communicatie ook terug. Ze zoeken de discussie op met de klant en de klant moet maar zelf achter hen aan gaan, want '' het telefoonnummer staat toch op internet vermeld''. Dat je verscheidene malen gemaild hebt maakt ze niet uit, want ze hebben het sowieso niet ontvangen. En dat terwijl ik via bol.com heb besteld en de mails via het systeem van bol.com verlopen. Ze hebben maling aan de regels van bol en aan de wettelijke rechten van de klant. Je moet letterlijk meerdere malen smeken om iets te mogen retourneren. Want ze reageren niet op verzoeken om een retourprocedure. Ze leveren verkeerde modellen, maar vragen je om het serienummer, want alle tv's zijn van de verpakking hetzelfde. Op zich klinkt het plausibel, maar omdat de verkoper in mijn gezicht (oke in mijn oor) liegt, vertrouw ik op niks wat hij zegt.
Het mooiste komt nog: Ik heb hem aan de lijn, via de klantenservice van bol. Vraagt hij me om even te mailen voor een retourdatum. Ik gaf aan dat ik hem nu toch aan de lijn had, en hem verzocht om dit meteen te regelen. Dit kon niet, want zijn collega regelde dit. Dan krijg ik al error, want je kunt toch gewoon naar je collega toelopen? Maar deze lui zijn er blijkbaar op uit om het je zo lastig mogelijk te maken. Waarom vraag ik me dan af? Zodat men zelf afziet van een retour?
Na aandringen gaf hij aan niet ove rmijn gegevens te beschikken, waarop ik aangaf dat hij wel degelijk beschikte over mijn gegevens. Ze hebben mij immers meerdere malen gemaild. Weliswaar zonder enige inhoud, maar constant vragen om een serienummer, maar ze kunnen wel degelijk klanten benaderen. Hierop gaf hij aan dat hij 'even zou nagaan' of hij een nieuwe klantvraag zou kunnen aanmaken. En dat kon inderdaad gewoon!
Achteraf bol ook gesproken hierover, welke een melding op het hoofdkantoor gaat maken over deze verkoper. Maar wat hij allemaal beweerde klopte zoals ik dacht, van geen meter.
Nu is er een retourafspraak ingepland, (nadat we bijna 2 weken verder zijn) maar de tv is nog niet opgehaald. Ik zou vandaag een mail krijgen met het tijdstip, maar niets ontvangen. Je kunt dus echt niet vertrouwen op hun woord.
Op zich uiteindelijk mijn eigen domme fout, want er zijn talloze slechte reviews geschreven over hen. Maar hey, als ik maar 1 persoon kan behoeden voor deze rompslomp, dan doe ik dat graag.
Prima webshop, goede service!
Prima winkel! Mijn TV was helaas even uit voorraad maar de webshop belde mij keurig op met het nieuws dat het ongeveer een week ging duren maar dat hij de TV nu ook goedkoper had kunnen krijgen en dit doorrekende aan mij, de klant. Kreeg dus keurig netjes een bedrag teruggestort! Verder klantvriendelijk te woord gestaan en goed geholpen!
2 sterren voor de lage tv prijzen
2 sterren voor de lage tv prijzen. Helaas worden afspraken niet nagekomen en als je de klantenservice belt word je afgedrukt. Ook van de levertijden klopt niks.
Beschadigd artikel geleverd. Geen oplossing
Via bol.com een tv besteld bij dit bedrijf. De tv werd beschadigd geleverd. Ik haalde het plastic Van de tv af waaronder krassen op de zijkant zaten. Dus dit moet dus al bij hun gebeurd zijn en niet tijdens het vervoer. Ik heb gelijk foto’s gemaakt en de schade gemeld. Inmiddels zijn we 6 weken verder en is er nog steeds geen oplossing. Bol.com zoekt op meerder manieren contact met hun maar er wordt vooralsnog niet op gereageerd.
Quick Goods is zeer slecht!!!!
Zeer slecht. We bestelde een tv via Bol.com en het artikel zou geleverd worden door het bedrijf Quick Goods uit Capelle A/D IJssel. Let wel, Bol.com wordt hier niets verweten.
We pakte de tv uit zette hem in elkaar stroom erop batterijen in de remote en... Er gebeurde niets. Later bleek dat de remote control kapot was. Ik had inmiddels via de app store een remote gedownload en kon enigszins de tv besturen maar dat is niet de manier natuurlijk.
We hebben keurig netjes betaald en krijgen maar de helft werkend. En toen begon het pas. Contact met Quick Goods Bellen "nee we moesten maar een mail sturen want hun support zat aan de andere kant van het land" oké Gedaan maar geen reactie. Dag later reactie, of we de batterijen er wel goed in hadden gedaan. Weer terug gestuurd weer een dag niets. Weer een. Dag later mogen we de foto's van de remote. Oké. Gestuurd. Niets. Weer een dag later mail mogen we de foto's van de remote. Grrrr die hebben we al gestuurd. Toen op vrijdag middag de mail, wanneer kunnen we hem komen omruilen? Dat kan van dinsdag tot vrijdag. Mijn vrouw mailt terug kom dan nu is het meteen opgelost. Inmiddels is het zaterdag en zullen we tot minimaal dinsdag geen nieuwe remote hebben. Van het bekende kastje naar de muur dus. Mensen koop nooit iets bij Quick Goods in Capelle A/D IJssel Nooit!!
Samsung TV gekocht - 4 sterren review
Samsung TV gekocht, zeer scherp geprijsd. Delta met eerstvolgende verkoopprijs was 400€ dus echt scherp geprijsd. Ik kreeg netjes een mail dat mijn bestelling aangemeld was voor verzending echter de APC track and trace functioneerde niet. Even op reviews gezocht en kwam een paar nare tegen, kreeg het gelijk benauwd. Mail gestuurd op zondag in de nachtdienst en volgende dag gebeld. Service desk medewerker was net mijn mail aan het beantwoorden zij die(yeah right dacht ik), maargoed ik kreeg echt binnen enkele seconden mail met info dat hij de opvolgende dag verstuurd zal worden. En warempel werd gebeld door bezorgdienst de volgende dag en had hem rond 17:00 binnen. TV was compleet en verpakking was niet open geweest echt gloednieuw. Misschien heb ik mazzel gehad als ik de reviews lees maar voor mij gelukkig geen narigheid. 4 sterren prijs perfect, kleine discrepantie met track and trace, goed opgelost. Wat mij betreft betrouwbare webshop. Succes.
Quick, Best Price, Best Service!
Samsung 75” QLED Benelux 100H gekocht van de week.
De beste prijs, zelfs platteTV vond m scherp.
Snel geleverd via BOL
Thuis aangekomen werkte de afstandsbediening niet.
Ik belde en de jongen aan de telefoon wist alles. Even snel een foto gemailt en 5 min later werkte alles.
En nu zitten we lekker te genieten.
❤️🙏 QUICK GOODS
Quick Goods: waardeloze club
Waardeloze club. Bij bol.com TV besteld, kwam eerste keer niet opdagen, ik gebeld: veel kletspraat en sorry, zou tegoedbon krijgen (nooit ontvangen), 2e keer kwam TV maar was beschadigde TV, toen die werd opgehaald kwam een ander model terwijl ik had aangeven hetzelfde model te willen. Toen ik die niet wilde: over een week krijgen wij nieuwe zending. Konden niet meer leveren en wilden van de koop af, maar dan moest ik elders inmiddels duurdere TV kopen... Onbeschofte tel.reactie en reageren niet op mails, tenzij bol.com ze achter de broek zit. Maar Bol .com gaf ook niet thuis op mijn klacht, tot ik Consumentenbond inschakelde (waar ik lid van ben), kreeg ik binnen 12 uur een reactie maar jammer dat de CB daar voor nodig was. Dat erkenden zij en Bol.com heeft een nette oplossing voorgesteld. Inmiddels een fijne tv maar niet van Quick Goods!!
TV gekocht via bol.com een keurige…
TV gekocht via bol.com een keurige jongeman genaamd Melvin heeft mij zo keurig geholpen petje af voor hem.
Oplichters eerste klas
Oplichters eerste klas. Tv besteld die ik vervolgens retour wilde sturen. Het bedrijf geeft niet thuis. Niet via de chat op de website, niet via de telefoon en niet via facebook.
Mijn advies: Kijk verder!
Geen tv's hier kopen.
Geen tv's hier kopen.
Ik had de Samsung QE65Q80T besteld. Probeerde ze het nieuwe model de Samsung QE65Q80A te leveren. Veel mensen zouden hier blij mee zijn maar als je kijkt naar de TV's scoort de Samsung QE65Q80T vele male betere. Ik ben van te voren niet bericht dat de tv niet op voorraad was en of ik een andere versie wilde.
Ook als je op de website kijkt geven ze nog steeds aan dat de 80t gewoon leverbaar is maar de 80a wel uitverkocht is. heel vreem lijkt erop dat ze op deze manier meer winst maken
Quick goods /topknallers
Quick goods, ook wel topknallers van bol.com, bijzondere gang van zaken. Eerst Europees model geleverd, ipv benlux zoals wel op de website stond van bol.com. Volgens klantenservice van Topknallers was er discussie bij het bedrijf of Europees en Benelux model niet dezelfde waren???? Uiteindelijk retour kunnen sturen en via bol.com geld (gelukkig) terug kunnen krijgen. Na wat twijfelachtige telefoontjes van Topknallers (zelfde adres, nieuwe naam) werd ons gevraagd of we een nieuwe review wilden sturen tav afhandeling van laatste telefoontje. Een bol.com bon van 25 euro stond daar tegenover ook voor het gedoe. Op basis van dat telefoontje hebben we dat gesprek als een 7 beoordeeld. Later blijkt dat dit de ervaring van score '1' heeft vervangen bij bol.com. Heb dus niet teveel vertrouwen in de scores via bol.com. Lastig is ook dat bedrijf zelf direct niet te bereiken is. Cadeaubon niet ontvangen. Ons advies: kijk even verder. Bedrijven te over die een andere manier van handelen hebben.
Snel goed en goedkoop
Snel, prima, goedkoop.
Philips android TV gekocht, zondag bestelling geplaatst, maandag opgehaald. hieronder schreef iemand dat hij/zij geen NL'se Televisie kreeg, Mijn bestelde TV is gewoon Europees, dus dat is ook Nederlands. Vink Nederlands aan bij de installatie, en alles verloopt vlekkeloos in het NL's, en de NL'se apps werken natuurlijk gewoon!
Let op, buitenlandse modellen
Let op, geen Nederlandse modellen geen Nederlandse apps zoals videoland en NPO
Had ook het gevoel dat mijn oled tv doos al eerder geopend was omdat sommige accessoires los erin zat
Benelux model of Europees model we zijn toch een Europa. Wie houdt wie voor de gek.
Wij waren al een aantal weken op zoek naar een 65"QLED TV hier en daar wat zaken uit gezocht en een model gevonden beetje prijzen vergeleken en kwamen via Bol.com een mooie aanbieding tegen van Quick Goods. Ze waren 200 euro goedkoper dan de Mediamarkt en PlatteTV.nl. Natuurlijk ga je dan Googlen en wordt je bedolven onder negativiteit van dit soort aanbieders ze verkopen alleen maar geïmporteerde spullen, TV's in het buitenland zijn goedkoper en werken in Nederland minder goed. Ook PlatteTV.nl doet hier leuk aan mee in de chat door je bang te maken met links naar RTL Nieuws, een verkeerde trustpilot die niet van QuickGoods is maar van Q goods een Dropshipment cowboy en Kassa. Nee niet mee in zee gaan je koopt een buitenlands model wordt er door hun gezegd. Dan heb je last met garantie en de NL apps werken niet.
Maar goed op de site van Bol staat dat je een Benelux model koopt en ook zegt Bol dat ze alleen zaken doen met partners die TV's verkopen die volledig werken in Nederland. Via Bol.com begreep ik ook dat ik geen enkel risico loop wat betreft mijn aankoop bedrag en met de andere voorwaarden die hierboven al beschreven waren heb ik dus de TV besteld bij Quick Goods. Je moet soms wat risico's nemen.
Ik kreeg netjes mailtjes om mij op de hoogte te houden van mijn bestelling. En ja vandaag was de dag dat de TV geleverd werd. Door een zeer vriendelijke bezorger van ACE Koeriers.
Tijdens het uitzoeken had ik al begrepen dat het Benelux ofwel het Nederlandse model volgens Samsung de letters XXN aan het einde moest hebben. Dus ik pak de TV uit en helaas staat er XXH als modelcode op. Beetje een domper op de unboxing. Het was het al na 17:00 uur en op de site van QG staat dat ze tot 17:00 uur werken. Dan maar een rondje bellen je wilt toch meer info hebben voor je dat ding aansluit. Samsung NL gebeld geen duidelijke reactie. Ja dat is het Hongaarse model. Die zijn altijd zonder CI module. Je kan dus niet je Ziggo kaart erin stoppen. Nu heb ik geen Ziggo maar toch. Ik had in het zakje al wel een CI module zien zitten dus ik zeg ja die zit wel in het zakje erbij. Owh dat is raar. Dat zou niet zo moeten zijn kunt u mij het serienummer even opnoemen. Ik ratel het serienummer op. En wordt even in de wacht gezet. Medeweker komt terug Nee ik zou het niet kunnen zeggen of het wel of niet werkt in Nederland. Nee het KAN zijn dat uw NL apps niet werken op deze TV.
U heeft wel gewoon 2 jaar fabrieksgarantie. Allemaal onduidelijk bij Samsung NL. Volgens hun is alleen het Beneluxmodel wat 200 euro duurder is met het XXN aan het einde van het modelnummer het geschikte model. En verder zeggen ze niet dat het NIET werkt het KAN zijn dat. Het KAN ook zijn dat ik morgen er MISSCHIEN niet meer ben. DUH. Wordt je dus niet wijzer van.
Uiteindelijk toch via de website van Quickgoods via de chatbox contact gekregen vanavond met een medewerker. Die heeft mij het een en ander uitgelegd over de gang van zaken van Samsung NL en de dealers in Nederland. Het komt er op neer dat Samsung NL aan de Nederlandse consument gewoon geld wil verdienen, die 200 euro extra bij dit model is alleen voor een stickertje met XXN op de achterkant van je TV. En de rest er omheen in bangmakerij van de dealers en Samsung NL. Er wordt dus nog meer aan u verdient dan noodzakelijk is.
De medewerker van QuickGoods zei sluit de TV maar gewoon aan je zult zien dat hij volledig in het Nederlands is voor geïnstalleerd. Wij bestellen namelijk deze TV's per vrachtwagen vol en laten ze in de Samsung fabriek in Polen vervaardigen volgens de Nederlandse standaard. Vandaar dat er ook een CI Module in uw zakje zit dat is namelijk bij een XXH model niet standaard. Alleen mag Samsung Polen er van Samsung NL niet een sticker met XXN op plakken omdat ze dan ruzie krijgen met alle mensjes die hier Officiële dealer zijn even gemiddeld 200 euro extra aan u verdienen. Ik ben benieuwd wat de ACM hier van zou denken en over zegt.
Maar goed ik zet mijn TV aan zonder dat er een netwerkkabel of een wifi verbinding actief is. En komt direct in beeld Welkom selecteer uw taal Nederlands staat al Groen in het wit aangevinkt. DUS ik heb een TV met XXH modelcode en Volledig Nederlands geïnstalleerd. De software versie van de TV geeft ook gewoon de Nederlandse versie weer.
Dus mensen laat u niet gek maken door de officiële Samsung Dealers een TV in Nederland met het XXN model nummer is gemiddeld 200 euro duurder door deze verkapte prijs afspraken.
Ik ben zeer tevreden over de uitleg en service die Quick Goods mij heeft geboden. Mag hopen dat de ACM hier snel werk van gaat maken dat men niet zomaar als Samsung Nederland de Vrije handel van europa gaat manipuleren door modelcodes extra geld te gaan verdienen.
The Trustpilot Experience