See what reviewers are saying
Nóóit meer een TV (via Bol.com) bij Quick Goods kopen!! Na 1 maand al klachten, vervolgens doorverwezen naar Samsung Reparatie; zij gaven aan; déze TV is niet meer te repareren, Quick Goods moet dit a... See more
Levering was ok.Dan moest tv retour ( 03 juni) van België naar Nederland en begon ellende. Eerste retour document was niet bruikbaar in België enkel vanuit NL, hoorden we nadat we doos in twee afhaal... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Belabberde service
Leuk bedrijf aan de voorkant. De achterkant is een heel ander verhaal. Ik heb 4 jaar geleden bij Quickgoods een TV gekocht, deze is vorige maand kapot gegaan. Op mijn eerste mail werd netjes geantwoord, maar daar kwam geen oplossing uit. Nadat ik een goed geformuleerd vervolg stuurde werd ik glashard genegeerd. Prima dat ze een “service” leveren, maar vanaf het moment dat je je product gekocht hebt sta je er alleen voor. Mijn advies: vermijd deze winkel.
Nul communicatie
Geen enkele communicatie omtrent levering. Ook geen reactie op vragen. Minimaal netjes om vooraf een track/tracecode af te geven. Verder wordt geweigerd om oude tv in te nemen terwijl ingeschakeld transportbedrijf Connected Logistics in mail dit wel als mogelijkheid benoemd. Vanwege ontbreken van communicatie en aanvankelijke melding via Amazon (let op quickgoods is kennelijk nu verkoper bij Amazon) dat levering week later zou zijn de koop ongedaan gemaakt/pakket aan deur geweigerd. Via Amazon betaald bedrag snel retour. Gezien eerdere reviews blij er vanaf te zijn.
Zeer teleurstellende klantenservice en gebrek aan verantwoordelijkheid
Mijn ervaring met QuickGoods is ronduit teleurstellend. Na het aanschaffen van een televisie dat binnen de verwachte levensduur defect raakte (nog geen drie jaar), werd mijn verzoek om kosteloze reparatie of vervanging bot afgewezen. Hoewel ik mij beriep op mijn wettelijke garantie, zoals vastgelegd in artikel 7:17 van het Burgerlijk Wetboek, werd ik geconfronteerd met een stortvloed aan juridische excuses.
QuickGoods verschuilt zich achter complexe uitleg over fabrieks- en wettelijke garanties en legt de bewijslast volledig bij de klant, zonder ook maar enige redelijke oplossing aan te bieden. Dit terwijl ConsuWijzer en de Rijksoverheid duidelijk stellen dat consumenten recht hebben op een deugdelijk product.
Het gebrek aan service, empathie en begrip voor de wetgeving is beschamend. De suggestie om maar een juridische procedure te starten voelt als een poging om klanten af te schrikken. Dit is geen manier om met consumenten om te gaan. Ik heb hierom ook mijn rechtsbijstand ingeschakeld om dit verder op te lossen. Ik zal in de toekomst nooit meer een product bij QuickGoods aanschaffen en raad iedereen aan hetzelfde te doen.
De reactie die quickgoods geeft:
"Wij hebben samen met onze jurist het een en ander laten uitzoeken wat betreft het wettelijke en fabrieksgarantie verhaal. Momenteel verlenen wij geen gratis garantie in deze case omdat de de aankoop langer geleden is dan 2 jaar. In de eerste 2 jaar is het zo dat we te maken hebben met de fabrieksgarantie, na de 2 jaar kunt u zich beroepen op de wettelijke garantie van het artikel. Echter is wettelijke garantie nagenoeg hier niet van toepassing vanwege het bewijslast.
Wij hebben het recht om een garantieclaim af te mogen wijzen onder het mom dat het artikel door u zelf defect geraakt is. In het eerste jaar na aankoop ligt dit bewijslast dan ook gewoon bij ons en na de eerste jaar ligt dit bij u om daar bewijslast van aan te leveren."
Klantenservice maakt zich er makkelijk van af (en dikke pluim voor Samsung)
Samsung televisie geeft binnen 2 jaar donkere vlekken op scherm. Ik neem contact op met Quickgoods en hun inschatting is dat daar wel eens reparatiekosten aan verbonden zouden kunnen zijn. Afijn, ik neem contact op met Samsung Nederland. Zij beoordelen de foto's en concluderen dat het wel degelijk binnen garantie gerepareerd moet worden. TV opgehaald, gerepareerd en dikke week later weer in huis. Dikke pluim voor Samsung en teleurstellend dat Quickgoods (als leverancier) niet zelf even de extra moeite doet om dit uit te zoeken.
SAMSUNG TV Levering grijze import XXH i.p.v. XXN - TV na 3 jaar al defect en QG neemt niet zijn verantwoordelijkheid
1 ster is teveel voor deze leverancier Quick Goods.
Drie jaar geleden "Samsung UE50TU8000 - 50 inch - 4K LED - 2020" TV besteld ( via Bol.com ) en heeft goed gewerkt al die tijd.
Echter 3 jaar na aankoop al defect en je mag een langere levensduur verwachten voor een TV.
De TV gaat aan maar na enkel seconden weer uit. Dan na enkel seconden herstart de TV maar gaat dan weer direct uit. Dit blijft zich herhalen.
Een extern reparatie bedrijf geeft aan dat dit probleem heel veel voorkomt bij dit type (zo vaak dat het op een ontwerp fout lijkt).
De TV is geleverd met model nummer UE50TU8072UXXH welke ook nog eens grijze import is uit Hongarije.
Gezien de aankoopdatum is mijn tv veel te snel defect gegaan, en voldoet mijn tv niet aan de verwachtingen die ik als consument van een dergelijk apparaat mag verwachten.
Reactie Quick Goods:
--------------
"Onze juridisch adviseur geeft aan dat het in de wet zo complex geregeld is, dat het per garantiegeval opnieuw beoordeeld zou moeten worden en het veel te kort door de bocht is om te zeggen of er wel of geen recht is op wettelijke garantie. Vandaar dat wij aangeven dat wanneer u het artikel ter reparatie wilt aanbieden buiten de 2 jaar fabrieksgarantie dat alle kosten (verzending, transport, reparatiekosten, onderzoekkosten, arbeidskosten etc.) voor eigen rekening is.
Mocht u het hier niet mee eens zijn dan kunt u een juridische procedure starten."
----------------------
Voor mij geen produkten meer van Quick Goods.
Ook ligt hier een verantwoordelijkheid bij BOL.COM.
De bestelling is niet geleverd
De bestelling is niet geleverd, telefonisch zijn ze niet te bereiken op het telefoonnummer en op een mail met vragen hierover reageren ze ook niet. 't Is geen pakje boter wat er gekocht wordt. Waardeloos bedrijf..!
Koop hier niet. Je krijgt geen goeie garantie
Onze tv ging binnen 2 jaar stuk.
Is 2 keer gebeurd. Beide keren is t keurig opgelost. We kregen een nieuw beeldscherm.
Maar nu is t weer stuk en krijg ik ze niet te pakken.
Wat is daar aan de hand?
Volgens website lijken ze nog wel aktief????
IK MOET NAAR DE RECHTBANK OM MIJN GELD TERUG TE KRIJGEN. ZOOOO SLECHT DIT
Ze zijn niet aangesloten bij een geschillencommissie.
IK KOOP HIER NOOOOOOIT MEER. U BENT GEWAARSCHUWD.
Hier hetzelfde met de TV
Hier hetzelfde met de TV. Na 2,5 jaar kapot gegaan, Hongaars model. Niet te bereiken, telefoonnummer niet in gebruik. Jammer dat BOL.com met zo'n malafide bedrijf zaken doet. Koop hier niets, liever ergens anders wat duurder dan hier.
MENSEN KOOP HIER GEEN TV GAAT MAAR 2…
MENSEN KOOP HIER GEEN TV GAAT MAAR 2 JAAR MEE! 🤡🤡🤡
Waardeloos, voelen zich niet verantwoordelijk voor TV na 2 jr defect
tja, weer zo'n waardeloos bedrijf. TV stuk, net buiten garantie. Je mag toch verwachten dat een TV langer dan 2 jaar mee gaat? Reactie van QuickGoods: laat hem ergens repareren want als wij het doen kost het je alleen meer geld. Ze voelen zich niet aansprakelijk voor een slecht product dat niet aan een redelijke levensduur verwachting voldoet. NOOIT meer QuickGoods.
Waardeloos!!
Nou echt, Samsung tv net wat ouder dan 2 jaar gekocht via bol! Nu al
Kapot helemaal geen beeldscherm meer! Alleen kunnen ze aanbieden om het tegen reparatie kosten het evt op te lossen, nou aan mij verdienen ze geen cent meer!!! zou toch hopen dat bol zou stoppen met deze samenwerking 😡
waardeloos
Ik zie dat ik in het rijtje aan kan sluiten. Ruim 2 jaar geleden tv bij Quick Goods gekocht via bol.com. Na twee jaar en twee dagen! begeeft hij het al. Van garantie wil het bedrijf niks weten. Ook bol doet niks afgezien van het probleem melden bij de leverancier. Hier word je wel droevig van. Tip is dan ook om grote aankopen nooit via bol te doen. Zij koppelen je aan bedrijven waar je normaal nooit zaken mee zou doen. Geen bol meer voor mij. Nieuwe tv bij een betrouwbaar lokaal bedrijf gekocht.
Nog niet eens 1 ster waard… waardeloos…
Nog niet eens 1 ster waard… waardeloos bedrijf. Via bol.com tv gekocht januari 2021 en vorige maand deed de tv uit het niks het niet meer.
Bol.com wilt niet meehelpen met een oplossing. Quick goods heeft als oplossing: reparatie kosten 310 euro of een nieuwe tv voor 390 euro.
Wil geen geld meer uitgeven aan Quick goods.
Via trust pilot zelfde reviews gezien en erachter gekomen dat we een Hongaars model hebben ontvangen ipv een Benelux model.
Bol.com komt ook niet met een oplossing. Waardeloos…
Tv 2 maanden buiten de fabrieksgarantie…
Tv 2 maanden buiten de fabrieksgarantie krijgt een defect.
Quick Goods benadert maar helaas kan je doodvallen.
Doet het niet na 3 jaar
Een samsung tv gekocht 3 jaar geleden dat het nu al niet meer doet.
Als je honderden euro's uitgeeft voor en tv mag je er wel vanuit gaan dat je 5+ jaar kan genieten na mijn mening.
Ze komen niet met voorstel alleen garantie periode.
Kwam er zelfs pas achter dat het een tv van slovakai met een andere model is en geen Benelux die ik had besteld.
Oplichters eerste klas.
Samsung is er net zo verantwoordelijk voor.
Waardeloos bedrijf.
Waardeloze service.
Mijn Samsung Tv ging na 2 jaar en 9 manden defect. Had 2 jaar Fabrieksgarantie. Ik heb hierover bij Bol.com melding gemaakt en een verzoek gedaan op Wettelijke Garantie. Want m.i. hoort een TV niet na 2 jaar en 9 maanden al defect te gaan. Bol.com verwees mij door naar hun partner Quick Goods waar de TV blijkbaar van was gekocht. Ik moest, na email correspondentie met Quick Goods, de Tv maar opsturen en dan zouden zij:
“Verder zullen wij na het ontvangen van de prijsopgave meekijken en intern overleggen of u in aanmerking komt voor coulance, dat houdt in dat wij in de meeste gevallen een gedeelte mee zullen betalen”
Hierna kreeg ik na enkele weken een prijsopgave van 305 euro. Ik vond dit bedrag erg hoog en vroeg welk coulance bedrag hierin verwerkt was. Want dit stond niet op de prijsopgave. Daar wilde Quick Goods geen antwoordt opgeven want dat was intern zo geregeld. Ik vind echter dat ik daar wel recht op heb. Maar na aandringen tevergeefs met als reden:
Wij hebben samen met onze jurist het een en ander laten uitzoeken.
Volgens de prijsopgave was de “Open Cell 50” defect. Ik zou niet weten hoe je deze zelf defect kunt maken. Ik doe de Tv aan, kies zender, en zet de Tv weer uit.
Alles eraan doen om maar geen service te hoeven verlenen. Waardeloos bedrijf. Hier niet kopen.
oplichters nl goods
ik ben opgelicht op instagram odika bijzetafel
gekocht bij NL Goods en betaald en nooit ontvangen
hoe kunnen wij ons geld terug krijgen
bij deze zijn het zware oplichters.
Opgelicht
Opgelicht. Pakken je geld, leveren verkeerde producten, storten je geld niet terug.
Kies niet voor Quick Goods B.V.
TV gekocht bij Quick goods b.v. via Bol.com. Bewust voor een Benelux model gekozen, maar een hongaars model (Europees model) gekregen. Hun uitleg: ‘’Is waarschijnlijk een foutje geweest van de bezorger’’. Maar kon er niks meer mee, want: Had binnen eerste maand na levering gemoeten. Gezien de reviews gebeurd dit niet incidenteel maar regelmatig... Als consument moet je net weten waar die coderingen achter het modeltype nummer voor staan. -XH dus Hongaars.
Daarna pech, defect net buiten garantie periode. Telefonisch contact doen ze niet aan dus meteen naar mail verwezen. Moest de TV maar opsturen. Voor het opsturen wilde ik wel eerst toezegging op (gedeeltelijke) vergoeding, maar die toezegging wilden ze niet doen. Pas na tussenkomst Bol.com duidelijk geworden dat alle kosten, welk defect dan ook, zouden voor de klant zijn. QG is niet bereid mee te betalen, ondanks een product wat na 2.5!!! Jaar al stuk is. (en notabene Hongaars model)
Bespaar je de ellende en zoek lokaal een witgoed reparateur. Voor QG kan je eerst een doos aanschaffen, transport regelen (en verzekeren), onderzoeks kosten betalen en daarna de reparatie kosten. Mocht je het te duur vinden kan je vervolgens afstand doen van de TV, en jawel, dat kost geld.
Een heel simpel advies: niet kopen hier!!
Een heel simpel advies: koop niets bij Quick Goods!! Zie hun reviews. Ze besodemieteren de boel. In de specificaties staat bij landcode dat ze een Benelux model verkopen, maar het blijkt een Hongaars model te zijn. Helaas kwam ik daar pas achter toen mijn tv kapot ging na 2 jaar en 2 maanden. Net buiten de fabrieksgarantie dus. Bij dit bedrijf aangekaart dat ik nog wel recht heb op wettelijke garantie, omdat de verwachte levensduur niet is gehaald, Daarop kreeg ik geen antwoord. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar De reparatieservice van Samsung wees mij er op dat het een Hongaars model is en zij niets kunnen betekenen. Hooguit repareren voor een bedrag van 542 euro. De nieuwprijs was 604. Dit dus niet gedaan. Zij adviseerde om verhaal te halen bij de verkoper. Die weigeren dus elke medewerking. Wat een asociaal k#t bedrijf. Dus mensen koop hier niet !!!
Je wordt echt opgelicht hier. En ik ben helaas niet de enige die opgelicht is zoals jullie kunnen lezen.
The Trustpilot Experience