Prescan | Preventieve bodyscan Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De begeleidster was erg vriendelijk en gaf goede uitleg. Ik ging vol vertrouwen naar het onderzoek. Toen ik toch claustrofobisch werd en wilde afbreken waren de medewerkers heel begripvol en rustig. D... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dankzij Prescan werd vorig jaar een enorme niertumor gevonden, die jarenlang door huisarts en specialisten gewoon niet werd gezien. Na deze ontdekking moesten alle onderzoeken in het ziekenhuis opnie... See more

Rated 4 out of 5 stars

De website is allereerst duidelijk- je meldt je aan en kunt 7 dagen per week terecht en op heel korte termijn. Bij vragen wordt je telefonisch goed geholpen door vriendelijk personeel. De ins... See more

Company details

1. Medical Laboratory

Written by the company

In één dag inzicht in je gezondheid! Binnen één dag weet je welke mogelijke risicofactoren er zijn en geven we je advies waarmee je direct aan de slag kunt om jouw gezondheid te verbeteren. Of je nu een gericht onderzoek laat doen voor een deel van je lichaam, of kiest voor een volledige Bodyscan, de uitslag geeft je een helder inzicht in je gezondheidstoestand. Zo houd je zelf de regie. En dat geeft rust en vertrouwen. Bekijk onze onderzoeken en ontdek welk onderzoek bij jou past.

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 40% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

16 reviews in the last 12 months

Write a review

Mijn bloedonderzoek is kwijtgeraakt

Mijn bloedonderzoek is kwijtgeraakt. Men stelt voor dat ik anders een voucher krijg van 375 euro. Wat moet ik met een voucher? Bovendien was het bloedonderzoek zelf duurder dan 375 euro.

Duurt steeds dagen voordat er antwoord komt op simpele vragen. Benieuwd waar dit gaat eindigen.

5 March 2025
Rated 1 out of 5 stars

Zeer teleurstellend en je geld niet waard

Zeer teleurstellend en absoluut je geld niet waard! Precies 2 weken geleden voor een bloedonderzoek gegaan om 10:00 uur, 20 minuten later eindelijk aan de beurt. Ik vroeg hoelang het duurde voor de resultaten er zijn. 5-10 werkdagen, maar de ervaring is dat het veel sneller is. Afgelopen donderdag en vrijdag gebeld, en vandaag weer gecheckt, maar geen resultaten. Als je belt krijg je terug dat het lab achterloopt en niet bij is…. Had dat van te voren gezegd. maar nee….. kortom absoluut geen aanrader! Voor bijna €300 verwacht je service, maar die is net zoals m’n resultaten heel ver te zoeken..

8 February 2025

Geen waar voor je geld

De medewerkers op locatie zijn supergastvrij en professioneel. Ze lopen hun benen uit hun lijf. Het proces is echter ronduit bedroevend. I.v.m. klachten darmvitaal gekozen. De internist is kennelijk langdurig ziek en nu moet ik dus maar wachten totdat er een oplossing is. Geen idee hoe lang. Administratief medewerker probeert resultaten bloedtest te interpreteren. Ander advies: naar de huisarts gaan voor toelichting. Absoluut de investering niet waard.

17 September 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ik ben zeer terleurgesteld in Prescan

Ik ben zeer terleurgesteld in Prescan.
Na telefonisch contact met Prescan november 2021 en om advies gevraagd, werd een afspraak ingepland.
Dit werd een bodyscan bij Prescan van 1590,- en zou mij zekerheid geven over mijn gezondheid.
Dit jaar kreeg ik een hartinfarct. Ondanks ik altijd gezond leef, niet rook of geen alcohol nuttig en nu niet begreep dat diverse vaten bijna dicht of volledig dicht zaten omdat prescan vertelde dat ik mij niet druk hoefde te maken op de dag vd onderzoek. Alles goed voor mijn leeftijd.
Toen ik dit aan mijn cardioloog vertelde nadat de stents waren geplaatst,
gaf hij aan dat dit absoluut tijdens (pres)scan gezien had moeten worden en dat dit duidelijk over het hoofd is gezien.
Prescan lijkt zich nu te willen indekken en trekt zijn handen ervan af. Dit had met contrast vloeistof gemoeten.
Op het moment dat ik Prescan destijds om raad vroeg heb ik hun advies ook gevolgd en daar werd niet over contrast vloeistof gesproken.
Zelfs extra betaald om ook mijn halsslagader te laten bekijken vanwege Familaire aandoening.
Ik voel me niet goed geïnformeerd en achteraf in de maling genomen.
Prescan dekt zich in en trekt zijn handen ervan af! Het geld is natuurlijk al binnen...

24 April 2024

Professioneel, heel tevreden

Meerdere keren telefonisch gesproken en elke keer erg vriendelijk. Je krijgt toegang tot een portaal met alle informatie. De kliniek is goed te vinden en parkeergelegenheid is goed. Binnen ook snel gevonden waar ik moest zijn. Vriendelijk ontvangst, van alle gemakken voorzien hapje en drankje. Eerst een voorgesprek en daarna de onderzoeken. Tussendoor even wachten, maar steeds hooguit 10 minuten. Uitgebreid eindgesprek met de arts. Ze nemen alle tijd voor je vragen. Voelde heel prettig en betrouwbaar.

4 June 2024

Let op!

Let op!!
Plan géén Health Check bij Prescan maar bij Perfect Lab! Prescan laat maar liefst 9 testen minder doen (bij hetzelfde bedrijf, dezelfde test)
MAAR WEL VOOR HETZELFDE BEDRAG!!!!!!!!!!

4 June 2024

Tevreden

Bij ontvangst in de vroege ochtend was iedereen klaar voor een volledige scan / check. Alles liep voorspoedig en na de uitleg van de diverse onderzoeken en bijbehorende resultaten was alles duidelijk.
Ondanks enig minder goed nieuws, ben ik tevreden over het gehele proces.
Nu weet ik meer en kunnen er doelgerichte onderzoeken plaatsvinden.

2 February 2024
Rated 3 out of 5 stars

Kon snel terecht, maar geen arts gesproken

Kon snel terecht, maar de planning klopte niet, moest daar lang wachten.

Scan prima.

Echter geen nazorg, je krijgt een DVD met de scan maar je spreekt geen arts over je resultaten. Dat is wel erg jammer, want ik weet niet hoe ik een scan moet interpreteren en een gewone huisarts weet dat ook niet. Dan moet je uiteindelijk toch weer vechten om een specialist in het ziekenhuis waar je toch nooit een doorverwijzing voor krijgt want huisartsen willen tegenwoordig niet meer doorverwijzen. Vandaar dat ik ook in eerste instantie naar Prescan ging.

Het zou fijn zijn als een arts 15 minuten uittrekt om de resultaten te bespreken.

Review van Mei 2020

23 May 2022

Zeer tevreden!

Ik had de afspraak al gepland zonder reviews te lezen. Toen ik de dag van te voren reviews begon te lezen schrok ik. Maar niks is minder waar. PreScan in Baarn is een hele grote aanrader. Vakkundig en vriendelijk team. Allemaal lekkere broodjes, fruit, water. Hele vriendelijke hulp. Cardioloog nam extra lang de tijd voor al mijn vragen!

26 October 2021
Rated 2 out of 5 stars

Of je even 2, 2,5 duizend euro wilt uitgeven voor een (almost) total bodyscan en alles regelen wij via de telefoon.. nee u hoeft niet langs te komen voor een gesprek (kan wel als je aandringt maar wordt 'raar' gevonden) het kan allemaal via het internet. Als je vraagt om een link om daar uit te vinden welke scan voor je nuttig zou zijn moet je dat wel binnen 2 dagen invullen anders kan het niet meer en een nieuwe link sturen gaat niet gebeuren.. al met al een niet heel vriendelijke ervaring.

19 April 2021

Slecht bereikbaar

Diverse malen gebeld, maar krijg iemand die alleen de gegevens opschrijft en belooft dat je terug gebeld gaat worden.
Nou niks dus, weinig vertrouwen zo.

28 October 2020

The Trustpilot Experience