Portugese Schoenen Reviews 32

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Kende al Portugese schoenen en heb dan ook voor mijn partner en voor mijzelf besteld. Kreeg keurig berichtje dat ik 2 verschillende maten had besteld of dat wel klopte! Vond ik opvallend, oplettende... See more

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende schoentjes dit is al mijn vierde paar. Ik was ze helemaal uit het oog verloren,tot ik ze vier jaar geleden op de website van de winkel van WILLEM ontdekte.Heerlijk zitten ze aan je voete... See more

Company details

1. Shoe Store
  2. Orthopedic Shoe Store
  3. Shoe Factory
  4. Footwear Wholesaler

Written by the company

Comfortabele Portugese schoenen – met liefde gemaakt, voor elke dag
Onze gebreide Portugese schoenen worden al meer dan 30 jaar met zorg en vakmanschap geproduceerd in een klein familiebedrijf in Pombal, Portugal. Deze schoenen combineren comfort, flexibiliteit en stijl op een manier die zelden te vinden is. Dankzij het zachte, elastische breisel passen de schoenen zich moeiteloos aan uw voeten aan, zonder drukpunten of knellingen. Of u nu thuis bent, op reis, herstellende van een ingreep of gewoon prettig wilt lopen – deze schoenen bieden ondersteuning waar het telt. Elke schoen bevat een uitneembare inlegzool die schokken opvangt en de druk op gewrichten verlicht. Gebruikt u eigen steunzolen? Dan kunt u onze zooltjes eenvoudig vervangen. De schoenen zijn licht, ademend en wasbaar in de wasmachine (zonder inlegzolen), wat ze ideaal maakt voor dagelijks gebruik. Wij verzenden snel en betrouwbaar vanuit Assen en staan bekend om onze persoonlijke service. Twijfelt u over de maat of pasvorm? Dan denken we graag met u mee. Passen mag altijd – en retourneren is geen probleem. Kies voor kwaliteit en comfort met onze Portugese schoenen. Een vertrouwd product waar duizenden klanten inmiddels niet meer zonder willen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Snelle verzending

Snelle verzending. Keurig verpakt. Mooie schoenen

13 April 2026

Reply from Portugese Schoenen

Hartelijk dank voor uw bestelling en uw mooie review, dit helpt ons enorm! - Robert Jan

Rated 4 out of 5 stars

Hele fijne schoenen

Hele fijne schoenen, lopen heerlijk en zitten fantastisch. Ze vormen zich helemaal naar je voeten. Maat en pasvorm is goed en dat terwijl mijn rechter voet door een breuk veel breder is passen ze probleemloos. Ook in leuke kleuren te bestellen.

13 April 2026

Reply from Portugese Schoenen

Hartelijk dank voor uw bestelling en uw mooie review, dit helpt ons enorm! Ik ben heel blij dat de schoenen zo fijn zijn voor uw voeten, hier doen we het voor! - Robert Jan

Goed product

Goed product, lopen heerlijk, leuke kleuren, ruime keuze, snelle levering; aan te bevelen

9 April 2026

Reply from Portugese Schoenen

Dit vinden we ontzettend fijn om te lezen! Bedankt voor uw mooie review en heel veel plezier met uw schoenen! - Robert Jan

Prima schoenen

Prima schoenen zeer snelle levering erg comfortabel blij mee tevreden dus.

8 April 2026

Reply from Portugese Schoenen

Hartelijk dank voor uw review, fijn dat de schoenen u zo bevallen. Bedankt! - Robert Jan

Oplettend!

Vond ik opvallend, oplettende verkoper!

30 March 2026

Reply from Portugese Schoenen

Hartelijk dank voor de mooie review en heel veel plezier met uw Portugese Schoenen! - Robert Jan

Rated 5 out of 5 stars

Hoewel de schoen niet was wat ik zocht toch vijf sterren voor de goede service en klantvriendelijkheid

24 February 2026

Heel erg bedankt, we vinden dit heel belangrijk! - Robert Jan

Superbedrijf

Ik heb 3 verschillende kleuren schoenen gekocht. Ze zitten heerlijk.
De levering was supersnel. Verzendkosten werden ongevraagd teruggestort. Superbedrijf, echt een aanrader.

17 March 2026

Reply from Portugese Schoenen

Wat fijn om te lezen! Het klopt ook, bij bestellingen vanaf drie paar betaalt u geen verzendkosten. Dat ging even mis bij uw bestelling, dus dat hebben we direct teruggestort. Heel veel plezier met uw schoenen! - Robert Jan

Rated 5 out of 5 stars

Schoenen waren een maat te groot

Schoenen waren een maat te groot. Werd heel snel een kleiner paar toegestuurd. Prima service!!!

17 March 2026

Reply from Portugese Schoenen

Hartelijk dank! Ruilen en retourneren is bij ons nooit een probleem, we sturen altijd een retourlabel mee. Heel goed dat u ons even liet weten dat u een andere maat nodig had. - Robert Jan

Snel bezorgd

Snel bezorgd. Heel goed.

15 March 2026

Reply from Portugese Schoenen

Hartelijk dank! We zullen dit ook doorgeven aan onze partners van DHL. - Robert Jan

Rated 5 out of 5 stars

Prima service en super schoenen

Prima afhandeling van de bestelling, snelle levering en super schoentjes!

15 March 2026

Reply from Portugese Schoenen

Dit vind ik fijn om te horen, we doen elke dag ons uiterste best! Bedankt! - Robert Jan

Rated 5 out of 5 stars

Eerst won ik een paar schoenen

Eerst won ik een paar schoenen . Daarna een paar besteld . Wat opvallend is vond ik was" erg vriendelijk , snelle verzending , meedenken en goede service !!

13 March 2026

Reply from Portugese Schoenen

Dit vinden wij super om te lezen! Heel erg bedankt!

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende schoentjes dit is al mijn…

Uitstekende schoentjes dit is al mijn vierde paar.
Ik was ze helemaal uit het oog verloren,tot ik ze vier jaar geleden op de website van de winkel van WILLEM ontdekte.Heerlijk zitten ze aan je voeten ,je voelt ze niet ,plus toch een fijne zool eronder.Helemaal wasbaar op 30 graden ideaal.Top een grote aanrader.
Groetjes Mieke uit Breda

16 March 2026
Unprompted review

Reply from Portugese Schoenen

Wat heerlijk om te lezen, bedankt voor de prachtige review en al uw bestellingen! Ik hoop dat Willem daarboven ook trots is op alles wat wij doen.

Rated 5 out of 5 stars

Goede service en leuke schoenen…

Ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld, hierover gemaild. De volgende dag had ik al de goede maat in huis, hoewel de verkeerde maat nog onderweg terug was. Ik hoefde daarvoor geen extra verzendkosten te betalen. Wat een service. Het zijn hele fijne zomerschoenen voor in en om huis. Net iets meer dan pantoffels, goede zool.

7 March 2026

Reply from Portugese Schoenen

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat we alles snel hebben weten op te lossen voor u en dat de juiste maat al zo snel bij u in huis was (met dank aan DHL). We proberen altijd mee te denken met onze klanten, dus prettig dat u dat ook zo heeft ervaren.

Veel plezier met de schoenen en bedankt voor uw bestelling! - Robert Jan

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look