Ondernemers: blijf echt VER weg. Ik heb jaren geleden eens een proefabonnement genomen maar daarna nooit meer gebruikt. Deze is automatisch verlengd naar een jaarabonnement zonder je hiervan op de hoo... See more
Company replied
Ik vind het altijd vervelend een negatieve review te geven maar goed, als het niet anders kan..... Ik heb een bestelling geplaatst voor het boek Verrot Lekker. Heb netjes betaald maar daarna blij... See more
Company replied
Hele slechte website heb het ooit 1 keer gebruikt en snapte er niks van heb toen per ongeluk iets aan gezet 1,5 jaar geleden en nu krijg ik uit het niets een brief van het incassobureau. Ik vind het e... See more
Company replied
Wat is dit een triest bedrijf. Heb je een payment solution nodig kies dan voor Plug & Pay oid. Voorbeeld : Compliance afdeling die accounts moeten goedkeuren doen dit op basis van aannames en denken... See more
Ontvang vandaag nog betalingen, verhoog je conversie, automatiseer je administratie in één kant-en-klare oplossing, stel partners en affiliates in staat om je product of dienst tegen een commissie te promoten. Dat is PayPro
Leonard Springerlaan 35, 9727KB, Groningen, Netherlands
Replied to 72% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wij werken ondertussen meer dan 12 jaar met Paypro.nl en wij zijn tot op heden één van hun top sellers.
Wij hebben dus ook de kinderziektes meegemaakt die een sterk groeiend bedrijf zoals Paypro doorlopen heeft, en deze werden steeds zo snel mogelijk en efficient mogelijk opgelost.
Het feit dat we na 12 jaar nog steeds met Paypro werken, wil zeggen dat we zeer tevreden zijn over hun service.
Zowel betalingen als affiliate programma's opzetten verloopt zeer vlot en simpel en we hebben nooit enig probleem gekend aangaande uitbetalingen.
Prima en eenvoudige payment provider om mee te werken.
Voorbeeld : Compliance afdeling die accounts moeten goedkeuren doen dit op basis van aannames en denken dat alles wat op internet staat geschreven echt waar is. Hoe naïef. bezint eer ge aan paypro begint is het advies
Toen ik begon met affiliate marketing heb ik als eerste gekozen voor Paypro. Dit platform is super gebruiksvriendelijk en de klantenserivce helpt je uitstekend. Daarnaast staan er ook voor vrijwel iedere niche goede producten op om te promoten, waarbij de comissies ook nog eens erg aantrekkelijk zijn. Kortom is dit echt een super platform voor affiliates. Zeker een aanrader!
Staan altijd klaar om te helpen. De hulp die ik krijg is altijd snel en uitermate vriendelijk. Ik word altijd goed geholpen. Programma vind ik ook erg fijn. Als ik feedback heb, wordt hier keurig op gereageerd en er wordt gekeken naar manieren om dit op te lossen. Zeker een aanrader!
Ondertussen 2 weken lang commissies verdient en nu kan ik mijn geld niet opnemen!!
Paypro moet namelijk mijn gegevens verifieren maar doet dit niet en reageert niet op berichten.

Reply from PayPro
Klanten Service reageert niet.
Sluiten zomaar je account zonder iets te laten weten waarom.
Ik wou graag een samenwerking vormen maar nu kan dit niet.
Alsjeblieft Paypro informeer mij waarom mijn account is gesloten ik wil graag een samenwerking vormen en gebruik maken van het affiliate programma.
Jarenlang tevreden klant geweest. Maar sinds geruime tijd GROTE problemen met hun betaalsysteem.
Betalingen worden niet meer teruggekoppeld naar de webshop. Heel soms gaat het goed, maar meestal niet. Dan krijgen klanten na betaling dus niet hun (digitale) product. Gevolg: boze klanten.
Ik heb PayPro meerdere malen verzocht dit probleem op te lossen. Ze doen er werkelijk niets mee. Eén keer kreeg ik een reactie dat het aan onze server ligt. Een ander keer moest ik anderhalve week wachten op reactie. Maar het probleem is niet opgelost en nu ben ik het zat.
Support en ICT is echt ver, heel ver onder de maat.
Ben nu bezig alles over te zetten naar een andere betaalprovider. Sorry, maar PayPro was ooit goed, maar is nu rampzalig slecht geworden.
Vreselijk bedrijf, geen goed woordje van over. Als er ook maar iemand is die iets niet vetrouwd pakken ze je geld af
Learn more about other kinds of reviews.