J’ai acheté un chien interactif (jouet). Ce chien n’était pas conforme à la description du site. Il était horrible !!! Je n’arrive pas à retourner le produit comme indiqué sur le site Palmos mode.... See more
See what reviewers are saying
Eind januari hier iets besteld, maar behalve een orderbevestiging nooit meer iets gehoord. Geen updates, geen antwoord op mijn mails. Geef in ieder geval een reactie! Dit lijkt een Nederlands bedri... See more
Ik wou online een kledinstuk kopen via een West-Europese website en kocht dus bij deze winkel vanwege het Nederlandse adres en de vermelde leveringsperiode van 2 tot 4 dagen. Verloop: * 21 januar... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Chinese fast fashion troep
Chinese fast fashion. Bedrijf zou in Utrecht zitten, waar ook een winkel zou zijn. Reageren op geen enkele mail, telefoonnummer bestaat niet. Alles komt gewoon uit China waardoor maten niet kloppen en materiaal naar plastic ruikt. Echt bagger voor een veel te hoge prijs. Heb aangifte van oplichting gedaan bij de politie en de bank. Wil mijn geld terug maar ook hier reageren ze niet op.
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!
Telefoonummer, winkel en mail bestaat niet!
verzending vanuit china, track en trace blijft onveranderd. geen pakketje ontvangen en €100kwijt!
Oplichting!
Telefoonnummer bestaat niet, geen reactie op email, bedrijf op het adres aangegeven op de website is niet bekend met Palmos. Geld afgeschreven door een Duits rekeningnummer met een vage naam. Kleding niet ontvangen. Niet bestellen op deze site, is oplichting!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.