Gideonitaliaander Reviews 22

TrustScore 3 out of 5

3.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Leuke winkelketen in Amsterdam, hele onverwachte aanbiedingen altijd! prijzen over het algemeen heel scherp Tegenwoordig zelfs de enige winkel waarvan ik zeg Hoe kan dat de prijs zijn?

Rated 4 out of 5 stars

Ongelooflijk wat veel! Mooie items maar ook zooi wat mij betreft. Wij hebben drie mooie zeefdrukken gekocht á 10 euro Koopje vonden wij. Zeker een keer bezoeken Het enige en grootste nadeel in... See more

Rated 2 out of 5 stars

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Laat nooit je spullen door hun opkopen

Laat nooit je spullen door hun opkopen. Ze komen hun afspraken na. Zorgen ervoor dat jij veel werk hebt vooraf om vervolgens tot 2x toe niet op te komen dagen zonder afmelding moet jezelf achteraan en de derde x komen ze ook niet en bellen dat ze komen als ze de helft van het geld maar hoeven te betalen met een rot smoes dat zij er ook aan moeten verdienen. Ze boden 10% van laag geschatte daadwerkelijk waarde!! Dit is oplichting en geen handel met een "goede"prijs zoals zij zichzelf verkopen

18 February 2026
Rated 2 out of 5 stars

Goed opletten

Goed opletten. Wij hebben veel edelstenen gekocht en steeds om prijzen gevraagd. 7 standaards van 10/15 euro per stuk en een handje vol losse stenen. Hij rekent in stilte al vraag ik het hardop te doen zodat ik de te dure stenen kan verwijderen en we moeten 175 euro betalen.

Je bent overdonderd door al het moois en de lieve glimlach maar als je het later uitrekent ben je goed beetgenomen. Dit is al de 2e keer, ook mijn vriendin is dit geflikt. Beter reken je alle items los af.

Toch 2 sterren omdat er echt bijzondere stenen staan. Zelf heeft hij er geen verstand van en ziet niet altijd de waarde van het item, daar moet je echt je voordeel mee doen

27 November 2025

Altijd vriendelijk

Altijd vriendelijk, altijd prima met de prijs..... Marktkoopman.

Mensen wees bewust waar je zelf naar binnen loopt en blijf beleeft

Gideon is een ondernemer met een prima gevoel voor humor en mensen.

28 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vaste klant weg. Zeer klantonvriendelijk en veel onduidelijkheden

Ik ben een vaste klant en ik kom geregeld langs sinds de opening van de winkel. Veel getolereerd de afgelopen jaren, maar nu is het klaar. Voor de verandering van het personeel was de winkel wat fijner, iets betere service. De medewerker was ongeduldig, mopperde passief-agressief in half nl en een andere taal over mij recht voor mijn gezicht en vernederde mij, terwijl ik gewoon een vraag stelde omdat er geregeld fouten worden gemaakt over de prijzen. Elke keer als ik in de winkel ben, is er wel iets aan de hand: slechte service, geen overzicht of duidelijkheid en gebrek aan respect. Jammer, want ik betaalde graag de prijs, ook al kon ik het elders goedkoper krijgen, maar na deze ervaring kom ik niet meer terug. Zo ga je niet met anderen om.

25 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Een waar paradijs als je op zoek bent…

Een waar paradijs als je op zoek bent naar unieke koopjes en goede deals. Als je van schatzoeken houdt ben je hier aan het juiste adres. Je kijkt je ogen uit, en kan uren doorbrengen met het bekijken van wat er allemaal ligt.

24 November 2025
Rated 4 out of 5 stars

Ongelooflijk wat veel!

Ongelooflijk wat veel!
Mooie items maar ook zooi wat mij betreft.
Wij hebben drie mooie zeefdrukken gekocht á 10 euro
Koopje vonden wij.
Zeker een keer bezoeken
Het enige en grootste nadeel in Aalsmeer is dat er maar 1 kassa is ter wijl het er stervensdruk is.
Voor zo’n grote winkel kun je toch wel
2 of 3 kassa’s laten draaien als er 60 mensen staan te wachten om af te rekenen ?

22 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

De winkel waar prijzen geheim zijn

De winkel waar prijzen geheim zijn, je geduld op de proef wordt gesteld.
Welkom bij Gideon Aalsmeer, het Disneyland voor durfals die durven vragen wat iets kost. Hier is bijna alles niet geprijsd — en als ik zeg bijna alles, bedoel ik dat één procent geprijsd al ruim genomen is. Een soort loterij: pak iets op, gok wat het waard is, en bid dat je het goed raadt.
De snotneus die mij hielp? Gideon zelf, te herkennen aan zijn zelfportret dat trots voor het raam hangt. Binnen één zin vond hij dat ik een moeilijke klant was: ik begreep iets verkeerd over de prijs. Zijn blik? Een perfecte mix van “hoe durf je” en “ga alsjeblieft weg”.
Als kers op de taart kwam er een tweede misverstand: ik wilde één product in verschillende maten kopen, maar er stond maar één prijs, waardoor ik ervan uitging dat het voor elk stuk dezelfde prijs was. Toen kreeg ik te horen: “We zijn al zo goedkoop!” en deze snotneus kreeg volledige kortsluiting in zijn bovenkamer en had liever dat ik vertrok.
Ik was totaal niet onder de indruk van deze slecht handelende zakenman. Had hij een beetje sympathie getoond bij de prijs bespreking, dan had hij een handelaar tegenover zich gehad die groot had kunnen verkopen. Maar nee, de snotneus koos ervoor mij te laten weten dat hij liever had dat ik vertrok. Zijn kans? Verspeeld.
Wat volgt is een winkelervaring die je niet snel vergeet: een mix van mysterie, frustratie en een vleugje drama achter de toonbank. ⭐ Een ster voor de spanning en het verhaal. De rest van de sterren houdt hij zelf vast, inclusief zijn eigen handel die ik achterliet.
Deze snotneus had blijkbaar niet toevallig een slechte dag, want als je de reviews leest, kom je regelmatig klanten tegen die dezelfde ervaring hadden met deze snel aangebrande zakenman. Blijkbaar denkt deze snotneus dat hij altijd gelijk heeft en wil hij niet veranderen — wees gewaarschuwd.

30 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

Prijzen bij de kassa kloppen niet

Prijzen bij de kassa kloppen niet. Je betaald altijd meer bij de kassa. Er wordt voor meerdere artikelen snel gerekend en altijd betaal je meer dan in de winkel staat aangegeven. Als je cash betaald is mij overkomen dat er geld uit je had wordt gehaald en dan wordt gezegd dat heb je niet gegeven. Je staat er bij en snapt niet wat er gebeurd! In 2 filialen geweest en beide hetzelfde probleem met prijzen aan de kassa.

1 September 2025

Komt afspraken niet na

Als ik een artikel wil afrekenen, wordt er constant een andere prijs weergegeven. De prijzen bij de kassa wijken af van de prijskaartjes op het artikel bij de kassa, ze zijn te hoog.

13 August 2025

Zwerver winkel

Zwerver winkel. Ze komen hun afspraken niet na. Niks kopen bij deze oplichters! Ze zijn alleen uit op je geld. Nooit meer doen!!

20 August 2025

Oplichters

Oplichters! Vrienden van mij zijn opgelicht: hele inboedel ingeladen en vervolgens maar de helft van het afgesproken bedrag betaald.

19 August 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look