Beste Bedrijf met heel vriendelijke…
Beste Bedrijf, met heel vriendelijke mensen
Ik beveel het iedereen aan.
Top Mensen Orhan Solar
Bij OrhanSolar zetten we ons elke dag in voor een groenere toekomst. We zijn een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en algemene elektriciteitswerken. Met passie, vakmanschap en jarenlange ervaring zorgen wij voor duurzame energieoplossingen op maat van elke klant. Wij geloven in eerlijke communicatie, transparantie en kwaliteit van A tot Z — van het eerste advies tot de oplevering en nazorg. Geen loze beloftes, maar resultaten waarop je kan bouwen. Klanten kiezen voor ons omwille van onze betrouwbaarheid, technische kennis én omdat we écht luisteren. 🌞 Duurzaam 🔧 Professioneel 🤝 Menselijk OrhanSolar – meer dan energie, een engagement.
47 Landbouwersstraat, 9100, Sint-Niklaas, Belgium
Beste Bedrijf, met heel vriendelijke mensen
Ik beveel het iedereen aan.
Top Mensen Orhan Solar
k heb onlangs zonnepanelen laten installeren door Solar Orhan en mijn ervaring is werkelijk uitstekend.
Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering is alles zeer professioneel verlopen. Er wordt duidelijk gecommuniceerd, afspraken worden strikt nagekomen en de werkzaamheden zijn tot in de puntjes verzorgd.
De combinatie van vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichtheid maakt dit bedrijf echt onderscheidend.
Voor wie op zoek is naar kwaliteit en zekerheid: Solar Orhan is absoluut de juiste keuze.
Orhan,
Bedankt voor alles wat je gedaan hebt!je kwam al je beloftes na waar een andere firma ons in de steek liet!is een vent die van zijn woord is en weet waarover ie spreekt en ook zijn werk mag gezien worden!proper en tot in de puntjes verzorgd en onze zonnepanelen en batterij werken nu zoals ze moesten werken!dit alles door hem!wij danken hem vanuit de grond van ons hart en zeker weten....je kunt hem voor honderd procent vertrouwen zijn werk zijn papieren en zijn facturen!bedankt bedankt en nog eens bedankt!!!!!
We zijn super tevreden over Orhan Solar. Van offerte tot installatie verliep alles vlot en professioneel. De communicatie was duidelijk en alles werd snel geregeld. De zonnepanelen zijn nu meer dan twee weken in gebruik en we zijn er ontzettend blij mee. Ook na de installatie kunnen we nog steeds bij hen terecht met vragen, en we krijgen nog altijd snel en vriendelijk hulp.
Zeker een aanrader!

Reply from OrhanSolar
Heel snelle en top service zowel bij installeren als bij vragen over de installatie. prijs kwaliteit top wat moet een mens meer hebben. Doe zo verder zou ik zeggen.

Reply from OrhanSolar
deze firma leverd zeer mooie werk volgens de afspraken en bij problemen komen ze snel met de juiste oplossingen. Heb 7 zonnepanelen en baterij met omvormer. Mooi geplaatst en service . Bekijk zelf voor nog 8 panelen bij te leggen met een baterij erbij als het intressant is voor de verkoop van de electriciteit

Goed gepresteerd.
Alles ging volgens planning.
Zeker een aanrader!!!

Reply from OrhanSolar
J’ai fait appel à Orhan Solar pour l’installation de panneaux solaires, et je suis très satisfait du service. L’équipe a été professionnelle et à l’écoute de mes besoins. L’installation s’est faite rapidement et proprement. Depuis la mise en service, tout fonctionne parfaitement. Je recommande fortement ce professionnel pour la qualité de son travail.

Reply from OrhanSolar
Snel geïnstalleerd, proper afgewerkt, alles werkt perfect hoe het moet! Top service!

Reply from OrhanSolar
Zeer tevreden over het geleverde werk.
Echt een aanrader.
Heel goeie en kwalitatieve service.

Reply from OrhanSolar
Daad bij het woord. Plaatsing binnen de 2 weken na bestelling. Alles prima uitgevoerd! Zeer tevereden.

zeer snelle bediening
TOP installatie
zeer professioneel werk geleverd en
alles tot in puntjes afgewerkt
Topteam!
Een echte aanrader!

Reply from OrhanSolar
Man van zijn woord en eerlijke prijs.
Mooie werk geleverd.Top👍👍👍

Reply from OrhanSolar
Ik ben heel erg tevreden met de installatie van Orhan Solar. Ze kwamen op tijd voor hun afspraak en waren klantvriendelijk. De communicatie was ook zeer duidelijk.

Reply from OrhanSolar
zeer snelle bediening en zeker TOP installatie ,zeer professionele plaatser ,verdient een dikke pluim, dikke aanrader ,alles tot in puntjes afgewerkt ,ook op Zaterdag en eventueel Zondag ,EN perfekt Nederlandstalig !!

Reply from OrhanSolar
Learn more about other kinds of reviews.