Manglende varer Har ikke modtaget mine varer. Det er en måned siden jeg bestilte. Kan ikke spore min ordre. For dårligt man ikke får en tilbagemelding om at mine varer er forsinket.
See what reviewers are saying
Hold jer langt væk fra dette firma. Overholder ikke leveringstiden. Telefon kontakt er umuligt. Når man ønsker at returnere varen bliver man tilbudt, at kunne beholde varen og få enten 20% eller 4... See more
Virkelig dårlig kvalitet Tænker dem der skriver positivt, er dem selv. Jakkerne findes på flere sider, med forskellige navne, dog er forside og design af hjemme siderne, sjovt nok, stort set ens
Min levering var forsinket og jeg skrev derfor til deres Instagram, hvor de svarede indenfor 5 minutter og var mega hjælpsomme og servicemindede. Fik behandlet min ordre med det samme og sendt pakken... See more
Company replied
Written by the company
Hos Nordic Fashion tilbyder vi minimalistisk og nordisk mode af høj kvalitet. Vi sætter stor fokus på brugeroplevelsen og stræber efter den bedste shoppingoplevelse, når du handler hos os. Vi bestræber os efter, kun at have tilfredse kunder, selvom at dette kan være en svær opgave. For at komme i mål med dette, tilbyder vi gode handels- og leveringsbetingelser og er klar til at hjælpe enhver kunde med de mindste problemer.
Jeg har købt en rigtig lækker top og…
Jeg har købt en rigtig lækker top og den er bare som jeg ønskede! Super god kvalitet og anbefaler helt klart nordicfash til andre👍🏻

Reply from Nordic Fashion
Jeg har købt deres Valkyrie ring og…
Jeg har købt deres Valkyrie ring og…
Jeg har købt deres Valkyrie ring og Aqua ring og jeg er rigtig glad for dem. De er justerbare, de smitter ikke af og laver grønne mærker, også er kvaliteten rigtig god. Jeg har også købt deres hvide top som er rigtig god i kvaliteten og slet ikke gennemsigtig. Fragten var også rigtig hurtig.
Rigtig god handel med Nordic Fashion
Mvh. Mathilde

Mega lækre hørbukser
Mega lækre hørbukser! De sidder rigtig flot på en og er rigtig god kvalitet. Derudover er hjemmesiden meget brugervenlig og leveringen super hurtig😍😍

God oplevelse
Jeg havde lidt bøvl med hjemmesiden så jeg skrev tik dem på instagram og ingengang 10 minutter efter fik jeg hjælp. God betjening og Gode priser