See what reviewers are saying

1.6

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Sla deze verkoper gerust over!

Helaas niet eerst op TrustPilot gekeken....... ik heb twwe oplaadbare LED verlichtingstrips aangeschaft. heb ze wel gekregen, maar met een kwalteit van niveau "Null" de accu is bijzonder snel leeg en het hele spul komt gewoon van Temu of AlieXpress. Deze partij besteld het gewoon op jouw naam en vangt daardoor een mega marge. Levertijd....... enkele weken!
U bent bij deze gewaarschuwd!

6 January 2026

oplichters!!!

na betaling, niks meer gehoord of ontvangen, oplichters. ook geen reactie op mail en telefoonnr is ook nep.
NIET BESTELLEN HIER!!!!

25 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Slechte kwaliteit en geen enkele klantenserviceptember een waterdichte…

Ik heb eind september een waterdichte en waterafstotende bankdeken besteld bij NLgets. De levering duurde weken; pas midden/eind oktober ontving ik mijn bestelling. Tot mijn teleurstelling bleek de deken helemaal niet waterdicht of waterafstotend, het vocht ging er gewoon dwars doorheen en zo ook in de bank.

Direct via de site contact opgenomen over het defecte product, maar ik kreeg geen enkele reactie. Na een maand opnieuw gemaild, wederom zonder antwoord. Inmiddels zijn we weken verder en hoor ik nog steeds niets.

30 September 2025

PAS OP SCAM

Scam! Als je geluk hebt krijg je nog net een pakketje uit China. Maar als het kapot is zijn ze onbereikbaar en negeren ze je volledig.

23 November 2025

Koop hier niets

Koop hier niets. De LED-lampen die ik bestelde zouden maanden meegaan, maar in werkelijkheid waren ze na één dag al leeg. De verkoper schoof het af op een fabrieksfout en beloofde twee nieuwe lampen op te sturen. Ondanks herhaaldelijk navragen over de verzenddatum heb ik daarna nooit meer iets van hen gehoord

23 November 2025

Geen feed back

Ons pakje is tot in Luik op de luchthaven geraakt en teruggestuurd. Bpost had het moeten bezorgen maar heeft het er niet opgehaald.Op ons geld of contact is het wachten !!!!

22 October 2025

J'ai commandé le 28 Mai 2025

J'ai commandé le 28 Mai 2025, 4 housses de chaises, quand je les ai reçues, elle sont trop grande, je leurs ai envoyé 2 e-mails, en demandant un échange ou un remboursement, je n'ai jamais eu de réponse ! Je déconseilles ce site, des arnaqueurs !

28 May 2025

Betalen niet terug

Parasoldoek teruggestuurd. Portokosten naar China voor eigen rekening!!!! Staat nergens op de site. Nu zou ik allang € 54 teruggekregen moeten hebben voor dat doek, maar guess what? Diverse mails gestuurd, ze laten niets meer horen en terugbetalen ho maar. Tijd voor aangifte?

27 August 2025

Scammers

Wordt niet gereageerd op e-mail adres en telefoonnummer op de site bestaat niet. Scammers :(

13 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dit bedrijf is de grootste crimineel

Dit bedrijf is de grootste crimineel, wij zijn 250 euro kwijt geraakt en we hebben niks gekregen. Ze hebben geen echte locatie, geen telefoonnummer, ze nemen de telefoon ook niet op. Echte scammers, zulke maffia moeten echt aangepakt worden. Ook hebben we aangifte gedaan bij de politie. Koop niks bij dit bedrijf aub.

12 June 2025

Oplichters niets kopen

Pakket besteld op 06-04-2025, zou geleverd worden door DPD maar geen track&trace, werd geleverd door DHL zonder tijd en dag. Artikel verkeerde kleur wil het retourneren maar geen adres waar het naar toe moet.
Bedrijf niet bereikbaar, reageren niet op e-mails of telefoon.
Bedrijf is gelokaliseerd in Amsterdam maar niet bekend op dit adres sinds 01-2020 zijn er diverse bedrijven ingeschreven met KVK nummer, maar geen NLGETS.
Kengetal 010 is van Rotterdam telefoonnummer 2005446 is niet in gebruik.
NLGETS is niet bekend op de site van KVK.
Voel me belazerd.

24 April 2025

Dit zijn bedriegers

Dit zijn bedriegers! Geen reactie op mails, geen gekocht product ontvangen, tel nummer niet correct en op het adres in Amsterdam kennen ze dit bedrijf niet.

13 February 2025

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, op geen enkele manier contact mee te krijgen.niet via mail niet via telefoon.
Nooit meer!!!!!!
Diana

6 February 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look