Nl Alarmering Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Na een val waarbij ik bewusteloos raakte activeerde mijn alarm dankzij valdetectie de meldkamer. Toen ik weet bij kennis was hoorde ik via mijn alarm dat hulp onderweg was. Enkele minuten later stapt... See more

Rated 3 out of 5 stars

De contactpersoon had nog weinig ervaring, e gaf geen informatie over de mogelijkheid van een 12 maanden of 24 maanden contract. Deze info las ik pas in de mail die mij werd toegestuurd nà afsluiti... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben wars van kant klare teksten, goed is bij mij goed.mis jullie mail adres…ik heb verkeerd contact persoon doorgegeven nl Marria Sybom tel 06 81634390 ik heb liever Igv nood dat jullie contact o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Afgelopen vrijdag een prettig gesprek gehad met Myriam, fijn dat er een 24/7 professionele meldkamer achter zit voor elke noodsituatie m.b.t. onze alleenwonende moeder. Voor ons als naasten een gerust... See more

Company details

Written by the company

Wij staan voor zorg en veiligheid. Geboren vanuit persoonlijke ervaringen, zijn wij gestart om diegene te helpen waarvan wij hebben gezien dat ze extra zorg nodig hebben. Daarom bieden wij een senioren alarmknop met bijbehorende dienst voor een veilige oude dag. Ons ouderen alarm is ontwikkeld met ouderen in het achterhoofd. In geval van nood kan de alarmknop worden ingedrukt en wordt er direct contact gelegd met eigen contactpersonen of onze Alarm Meldkamer. Deze is 24 uur per dag bereikbaar. Ons alarm voor ouderen werkt zowel binnen en buiten. Met een druk op de alarmknop wordt er dan contact gemaakt met onze meldkamer. Zo zorgen wij – samen met u – dat u en uw omgeving zorgeloos kunnen leven.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 80% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

149 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Belangrijk als je wat overkomt dat er hulp is of komt

Begrijpelijk goed uitgelegd
Ik had een goed gesprek met Jan
Heel duidelijk zal me zeker veilig voelen hier door

11 June 2026

Beste Francis Van Gelder ,

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in onze dienstverlening. Fijn om te horen dat alles duidelijk is uitgelegd en dat u een prettig gesprek heeft gehad met Jan.

Een veilig gevoel en de zekerheid dat er hulp beschikbaar is wanneer dat nodig is, zijn precies de redenen waarom zoveel mensen kiezen voor persoonsalarmering. We wensen u veel gemak, veiligheid en gemoedsrust toe.

Team NL- Alarmering

Rated 5 out of 5 stars

Het was een prettig gesprek

Het was een prettig gesprek, duidelijke uitleg, en ook ruimte voor humor.... ben tot nu toe tevreden, en ben erg benieuwd naar de ervaring van de noodklok, en de service die verleend kan gaan worden.

10 June 2026

Beste S.H.M. Smulders,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u het gesprek als prettig heeft ervaren en dat de uitleg duidelijk was. We vinden het belangrijk om alle vragen rustig te beantwoorden, maar ook dat er ruimte is voor een persoonlijke noot en een beetje humor.

We wensen u alvast veel gemak en een veilig gevoel met uw alarm. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan staat ons team uiteraard voor u klaar. We hopen dat uw ervaring met zowel het apparaat als onze service net zo positief zal zijn als uw eerste indruk.

Team NL- Alarmering

Rated 5 out of 5 stars

Alles werd duidelijk en vriendelijk.uit…

Alles werd duidelijk en vriendelijk.uit gelegd

9 June 2026

Beste Peter Stuijts,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat alles duidelijk en vriendelijk is uitgelegd. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd worden en zich prettig voelen tijdens het contact. Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring.

Super fijn gesprek en duidelijke uitleg

Super fijn gesprek en duidelijke uitleg

9 June 2026

Beste Caroline van der Hulst,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u een super fijn gesprek heeft gehad en tevreden bent over de duidelijke uitleg. We vinden het belangrijk dat alles helder wordt uitgelegd, zodat u met een gerust gevoel een keuze kunt maken. Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring.

Prima gesprek gehad

Prima gesprek gehad. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd.

8 June 2026

Beste Dhr. J.G. Maigret,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u een prima gesprek heeft gehad en dat alles goed en duidelijk is uitgelegd. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich goed geïnformeerd voelen en met vertrouwen gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld.

Rated 5 out of 5 stars

Duidelijke vraagstelling en uitleg .

Men hanteert een duidelijke vraagstelling en uitleg .

8 June 2026

Beste Berry van der Meijden,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u onze vraagstelling en uitleg als duidelijk heeft ervaren. We vinden het belangrijk om goed naar onze klanten te luisteren en alles helder toe te lichten. Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring.

Rated 5 out of 5 stars

Ik werd zeer duidelijk te woord gestaan…

Ik werd zeer duidelijk te woord gestaan door de medewerkster en ze legde ook alles duidelijk uit

1 June 2026

Beste Ron van den Berg,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u onze medewerkster als duidelijk en behulpzaam heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk dat alles rondom onze persoonsalarmering helder wordt uitgelegd, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en wensen u veel gemak en veiligheid met uw alarmering.

Rated 5 out of 5 stars

Ik werd gebeld door Denise na aanvraag

Ik werd gebeld door Denise na mij aanmelding op internet bij nl.alarmering en ze heeft mij goed alles uitgelegd Ik ben blij dat ik die stap heb genomen en ook voor mijn kinderen geeft dat een rustig gevoel Ik kan er naar uit om het te ontvangen.

28 May 2026

Beste Gerrie,

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in NL-Alarmering. Wat fijn om te lezen dat Denise u goed heeft kunnen informeren en al uw vragen duidelijk heeft beantwoord.

We begrijpen heel goed dat persoonsalarmering niet alleen uzelf, maar ook uw kinderen extra rust en zekerheid kan geven. Het is mooi om te horen dat u blij bent dat u deze stap heeft gezet.

Wij wensen u alvast veel gemak en een veilig gevoel toe met uw alarmering. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

duidelijke voorlichting en gesprek

27 May 2026

Beste Martin,

Hartelijk dank voor uw review!
Fijn om te horen dat u het gesprek en de voorlichting als duidelijk heeft ervaren. Wij vinden het erg belangrijk om alles rustig en helder uit te leggen, zodat iedereen met een vertrouwd gevoel een keuze kan maken.

Bedankt voor uw vertrouwen in Nederlandse Senioren Alarmering en mocht u ooit nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Team NL Alarmering

Rated 5 out of 5 stars

2 dagen geleden het valalarm ontvangen.

2 dagen geleden het valalarm ontvangen.
Geheel geinstalleerd met 2 contactpersonen.
De service is geweldig en zeer behulpzaam en vriendelijk indien nodig.
We zijn heeel erg tevreden met het valalarm en is een echte aanrader voor mensen de vallen en hulp nodig hebben.We hebben het opgeladen en meteen gebruikt en de contactpersonen worden meteen gewaarschuwd als de eerste persoon niet kan opnemen.ook de app werkt met gps zeeeer nauwkeurig.nogmaals heel erg bedankt voor de goede service.
vriendelijke groeten van johan vanuit maastricht

19 May 2026

Beste Johan Roumen,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!
Wat fijn om te horen dat het valalarm goed bevalt en dat alles direct naar wens werkt. We vinden het erg belangrijk dat zowel het alarm als de service betrouwbaar, duidelijk en gebruiksvriendelijk zijn, daarom doet uw bericht ons enorm goed.

Geweldig om te lezen dat de contactpersonen direct worden gewaarschuwd en dat u tevreden bent over de nauwkeurige GPS via onze app. Dat geeft extra veiligheid en geruststelling, precies waar we het voor doen.

Namens het hele team bedanken wij u voor het vertrouwen en de vriendelijke woorden. Wij wensen u veel veilige en zorgeloze momenten toe.

Team NL Alarmering

Rated 5 out of 5 stars

dat ze vriendelijk en ervaring hebben

ik ben goed voorgelicht en prima geholpen door een deskundige

18 May 2026

Beste Jackie Weerink,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u zich goed voorgelicht voelde en prettig bent geholpen door onze adviseur. Uw compliment waarderen wij enorm!

Rated 4 out of 5 stars

gemoedelijk en vertrouwd

gemoedelijk en vertrouwd

15 May 2026

Beste Klant,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u het contact als gemoedelijk en vertrouwd heeft ervaren. Dat vinden wij erg belangrijk!

Vriendelijk

Vriendelijk, duidelijk.

15 May 2026

Beste Visser,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u ons als vriendelijk en duidelijk heeft ervaren. Daar doen wij het voor!

Vriendelijk en duidelijk

6 May 2026

Beste Nel van der Starre,

Bedankt voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u ons als vriendelijk en duidelijk heeft ervaren. Daar doen we het voor! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Rated 1 out of 5 stars

Opdringerig!

Telefonisch contact gehad om informatie op te vragen over product. Echter waren ze zeer opdringerig en lieten ze weinig ruimte om vragen te stellen of ergens tegenin te gaan. Willen snel (vrijwel direct) al je informatie weten. Probeerde mij duidelijk het product aan te smeren. Ze overdonderen je met een bandje waarop je je akkoord moet inspreken, zonder dat ik ook maar ergens had toegezegd het product te willen. En ondanks dat je aangeeft dat je het product niet wil, ratelen ze door om zo toch het product aan te smeren.

5 May 2026

Beste Rianne,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat vervelend om te horen dat u het gesprek als opdringerig en overweldigend heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen rustig vragen kan stellen en zelf de keuze kan maken of onze dienstverlening passend is.

Het inspreken van een akkoord op onze controle vragen gebeurt normaal gesproken alleen wanneer iemand daadwerkelijk interesse heeft in een aanvraag.

We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze gesprekken en communicatie te verbeteren. Kunt u aangeven met wie u gesproken heeft dan kunnen wij dit verder onderzoeken.

Onze excuses dat u dit zo heeft ervaren. We waarderen uw feedback enorm, omdat dit ons helpt onze service te verbeteren.

Team Nederlandse Senioren Alarmering

Alles word duidelijk uitgelegd

Alles word duidelijk uitgelegd, fijn gesprek

4 May 2026

Beste Becky Boonstra,

Bedankt voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat alles duidelijk werd uitgelegd en dat u het gesprek als prettig heeft ervaren. Daar doen wij het voor! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

Prettig gesprek

Prettig gesprek. Rustgevend gevoel na afloop

1 May 2026

Beste Johanna Opacic,

Wat fijn om te horen, dank u wel voor uw mooie woorden!
We vinden het belangrijk dat u zich gehoord en op uw gemak voelt, en dat u met een gerust gevoel het gesprek afsluit.

Mocht u nog vragen hebben, staan we altijd voor u klaar!

Duidelijke info

Duidelijke info. Niet opdringerig

23 April 2026

Beste Albert Folkert Oosterbaan,

Bedankt voor uw kort en krachtige reactie!

Fijn om te horen dat u de informatie duidelijk vond en het gesprek als prettig heeft ervaren zonder druk.
Dat vinden wij erg belangrijk.

Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder!

De aanschaf

Na enge tijd opzoek te zijn geweest naar een systeem dat paste bij de behoefte heeft Nina ons meer dan geholpen. Ze stelde gerust en gaf eerlijk antwoord op vragen. Zoals beloofd hadden we alles heel snel in huis.
Nina bedankt voor je tijd en geduld.

27 April 2026

Beste Rachell,

Wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor!

Fijn om te horen dat Nina u zo goed heeft kunnen helpen in uw zoektocht en dat zij u gerust heeft kunnen stellen met eerlijk advies. Daar doen we het voor.

Geweldig ook dat alles snel en volgens afspraak geleverd is. We geven uw complimenten zeker aan Nina door!

Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar.

Rated 5 out of 5 stars

vandaag 28-04-2026 prettig gesprek…

vandaag 28-04-2026 prettig gesprek gehad met Myriam. Zij kon mij goed uitleggen hoe het werkt, de voordelen en de consequenties.

28 April 2026

Beste Irene Aafjes,

Wat fijn om te horen, dank u wel voor uw mooie reactie!
Geweldig dat Myriam u zo duidelijk heeft kunnen helpen en alles goed heeft uitgelegd.
Dat is precies waar wij voor staan.

Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar!

The Trustpilot Experience

Take a closer look