Nl Alarmering Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

De contactpersoon had nog weinig ervaring, e gaf geen informatie over de mogelijkheid van een 12 maanden of 24 maanden contract. Deze info las ik pas in de mail die mij werd toegestuurd nà afsluiti... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben wars van kant klare teksten, goed is bij mij goed.mis jullie mail adres…ik heb verkeerd contact persoon doorgegeven nl Marria Sybom tel 06 81634390 ik heb liever Igv nood dat jullie contact o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Had vandaag een prima gesprek met Jan en ik meen dat het alarm en meldkamer alternatief de juiste keuze voor mij is.

Company details

Written by the company

Wij staan voor zorg en veiligheid. Geboren vanuit persoonlijke ervaringen, zijn wij gestart om diegene te helpen waarvan wij hebben gezien dat ze extra zorg nodig hebben. Daarom bieden wij een senioren alarmknop met bijbehorende dienst voor een veilige oude dag. Ons ouderen alarm is ontwikkeld met ouderen in het achterhoofd. In geval van nood kan de alarmknop worden ingedrukt en wordt er direct contact gelegd met eigen contactpersonen of onze Alarm Meldkamer. Deze is 24 uur per dag bereikbaar. Ons alarm voor ouderen werkt zowel binnen en buiten. Met een druk op de alarmknop wordt er dan contact gemaakt met onze meldkamer. Zo zorgen wij – samen met u – dat u en uw omgeving zorgeloos kunnen leven.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 80% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

145 reviews in the last 12 months

Write a review

Goed gesprek

Goed gesprek, duidelijk en opluchting.

9 July 2026

Beste Frie van Peer,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u het gesprek als prettig en duidelijk heeft ervaren en dat het u een gevoel van opluchting heeft gegeven. Dat is precies wat we onze klanten willen bieden. Bedankt voor uw vertrouwen en we staan ook in de toekomst graag voor u klaar.

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk en goed geïnformeerd.

Vriendelijk en goed geïnformeerd.
Zelfde dag nog pakket verzonden.

8 July 2026

Beste John Manning,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze dienstverlening als vriendelijk en deskundig heeft ervaren. Ook zijn we blij dat uw pakket snel kon worden verzonden, zodat u er direct gebruik van kunt maken. Bedankt voor uw vertrouwen en we staan altijd voor u klaar als u vragen heeft.

Rated 5 out of 5 stars

Na een val waarbij ik bewusteloos…

Na een val waarbij ik bewusteloos raakte activeerde mijn alarm dankzij valdetectie de meldkamer. Toen ik weet bij kennis was hoorde ik via mijn alarm dat hulp onderweg was. Enkele minuten later stapte een ambulance broeder bij mij binnen die me verder hielp. Hij had van de meldkamer de code van mijn sleutelkluis gekregen.
Ik geef senioren alarmering 5 sterren

5 July 2026

Beste Thijs Kops,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat moet dat een ingrijpende situatie voor u zijn geweest. We zijn ontzettend blij om te horen dat de valdetectie goed heeft gewerkt, de meldkamer snel heeft gehandeld en de ambulance dankzij de sleutelkluis direct naar binnen kon om u te helpen. Daar doen we het iedere dag voor. Wij wensen u veel sterkte met uw herstel en bedanken u voor het vertrouwen in Nederlandse Senioren Alarmering.

Rated 5 out of 5 stars

Gesprek was rustig helder en…

Gesprek was rustig helder en vriendelijk👏

Beste Auke van der Velde,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u het gesprek als rustig, helder en vriendelijk heeft ervaren. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen en alles duidelijk uit te leggen. Bedankt voor uw vertrouwen en we staan graag voor u klaar wanneer u ons nodig heeft.

Heel vriendelijk en duidelijke uitleg

Heel vriendelijk en duidelijke uitleg

Beste Ada Haasnoot,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze dienstverlening als vriendelijk heeft ervaren en dat alles duidelijk is uitgelegd. Daar doen we het voor. Bedankt voor uw vertrouwen en mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Het was goed en duidelijk

Het was goed en duidelijk

Beste Hennie van den Berg,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u onze uitleg als goed en duidelijk heeft ervaren. Dat is precies waar we naar streven. Bedankt voor uw vertrouwen en we wensen u veel veilige en zorgeloze momenten met uw personenalarmering.

Bijzonder sympathieke man...duidelijke…

Bijzonder sympathieke man...duidelijke uitleg...luistert geduldig naar mijn vragen...maakt dat ik alle vertrouwen heb in het idee en het weten dat ik geholpen wordt indien nodig...
Dank je wel Niels...

3 July 2026

Beste Joke van Ee,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen in onze dienstverlening. Wat fijn om te lezen dat Niels u zo prettig heeft geholpen en alle tijd heeft genomen om uw vragen te beantwoorden. Wij geven uw compliment met veel plezier aan hem door. Wij wensen u veel veiligheid en een gerust gevoel met uw alarmering.

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk klantgericht en duidelijk.

2 July 2026

Beste Nico Koningsbrugge,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u onze service als vriendelijk, klantgericht en duidelijk heeft ervaren. Daar doen we het voor. We wensen u veel plezier met uw alarm en staan altijd voor u klaar als u vragen heeft.

Netjes geholpen.

Netjes geholpen.

1 July 2026

Beste Delano Penning,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u netjes bent geholpen. We waarderen uw vertrouwen en wensen u veel veiligheid en gemak met uw alarmering.

Rated 5 out of 5 stars

Het was een duidelijk gesprek!

Het was een duidelijk gesprek!
Ik ga het horloge twee weken uitproberen en dan kan ik eigenlijk pas een beoordeling geven.

24 June 2026

Beste C.Aans,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u het gesprek als duidelijk heeft ervaren. We hopen dat het horloge de komende twee weken goed bevalt. Mocht u tijdens het uitproberen vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan helpen wij u natuurlijk graag. We wensen u veel gebruiksgemak en horen graag hoe uw ervaring is!

Prettige benadering.

Prettige benadering, rustige stem, goed getraind in gesprekvoering en uitleg, neemt de tijd.....

24 June 2026

Beste heer M.Olinga,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u ons gesprek als prettig heeft ervaren. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen, goed te luisteren en alles rustig en duidelijk uit te leggen. Bedankt voor uw vertrouwen en veel veiligheid met uw persoonsalarmering. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

ze waren duidelijk in hun uitleg

ze waren duidelijk in hun uitleg

22 June 2026

Beste Franka,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u onze uitleg als duidelijk heeft ervaren. Daar doen we het voor. Hartelijk dank voor uw waardering!

Top bedrijf

Top bedrijf, vriendelijk legt alles uit. Makkelijk te contacten bij vragen. Makkelijk te installeren

11 June 2026

Beste Amanda,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u onze uitleg, bereikbaarheid en service als prettig heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat alles duidelijk is en dat onze klanten altijd bij ons terecht kunnen met vragen.

Veel plezier met uw alarmering en bedankt voor uw vertrouwen in Nederlandse Senioren Alarmering!

Kennis van zaken.

Eenvoudige maar duidelijke en vriendelijke uitleg over de werking van het alarm.

19 June 2026

Beste P.Hamel,

Wat fijn om te horen dat u onze uitleg als duidelijk, eenvoudig en vriendelijk heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat iedereen met vertrouwen en gemak gebruik kan maken van onze alarmering. Daarom nemen we graag de tijd om alles rustig uit te leggen.

Bedankt voor uw vertrouwen. Wij wensen u veel veiligheid en gemoedsrust met uw alarmering!

Rated 5 out of 5 stars

Omdat ze heel duidelijk was en alle…

Omdat ze heel duidelijk was en alle tijd nam als ik vragen had het was een heel fijn gesprek.

17 June 2026

Beste Ria Goossens,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u het gesprek als prettig heeft ervaren. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor vragen en alles duidelijk uit te leggen, zodat u met een gerust gevoel een keuze kunt maken.

Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring!

Vriendelijk en meneer was duidelijk

Vriendelijk en meneer was duidelijk

12 June 2026

Beste M.A.W.

Wat fijn om te horen dat u ons gesprek als vriendelijk en duidelijk heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk om alles helder uit te leggen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Bedankt voor uw vertrouwen en mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

Rated 5 out of 5 stars

Belangrijk als je wat overkomt dat er hulp is of komt

Begrijpelijk goed uitgelegd
Ik had een goed gesprek met Jan
Heel duidelijk zal me zeker veilig voelen hier door

11 June 2026

Beste Francis Van Gelder ,

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in onze dienstverlening. Fijn om te horen dat alles duidelijk is uitgelegd en dat u een prettig gesprek heeft gehad met Jan.

Een veilig gevoel en de zekerheid dat er hulp beschikbaar is wanneer dat nodig is, zijn precies de redenen waarom zoveel mensen kiezen voor persoonsalarmering. We wensen u veel gemak, veiligheid en gemoedsrust toe.

Rated 5 out of 5 stars

Het was een prettig gesprek

Het was een prettig gesprek, duidelijke uitleg, en ook ruimte voor humor.... ben tot nu toe tevreden, en ben erg benieuwd naar de ervaring van de noodklok, en de service die verleend kan gaan worden.

10 June 2026

Beste S.H.M. Smulders,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u het gesprek als prettig heeft ervaren en dat de uitleg duidelijk was. We vinden het belangrijk om alle vragen rustig te beantwoorden, maar ook dat er ruimte is voor een persoonlijke noot en een beetje humor.

We wensen u alvast veel gemak en een veilig gevoel met uw alarm. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan staat ons team uiteraard voor u klaar. We hopen dat uw ervaring met zowel het apparaat als onze service net zo positief zal zijn als uw eerste indruk.

Rated 5 out of 5 stars

Alles werd duidelijk en vriendelijk.uit…

Alles werd duidelijk en vriendelijk.uit gelegd

9 June 2026

Beste Peter Stuijts,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat alles duidelijk en vriendelijk is uitgelegd. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd worden en zich prettig voelen tijdens het contact. Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring.

Super fijn gesprek en duidelijke uitleg

Super fijn gesprek en duidelijke uitleg

9 June 2026

Beste Caroline van der Hulst,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u een super fijn gesprek heeft gehad en tevreden bent over de duidelijke uitleg. We vinden het belangrijk dat alles helder wordt uitgelegd, zodat u met een gerust gevoel een keuze kunt maken. Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring.

The Trustpilot Experience

Take a closer look