Company replied
Company replied
De contactpersoon had nog weinig ervaring, e gaf geen informatie over de mogelijkheid van een 12 maanden of 24 maanden contract. Deze info las ik pas in de mail die mij werd toegestuurd nà afsluiti... See more
Ik ben wars van kant klare teksten, goed is bij mij goed.mis jullie mail adres…ik heb verkeerd contact persoon doorgegeven nl Marria Sybom tel 06 81634390 ik heb liever Igv nood dat jullie contact o... See more
Had vandaag een prima gesprek met Jan en ik meen dat het alarm en meldkamer alternatief de juiste keuze voor mij is.
Wij staan voor zorg en veiligheid. Geboren vanuit persoonlijke ervaringen, zijn wij gestart om diegene te helpen waarvan wij hebben gezien dat ze extra zorg nodig hebben. Daarom bieden wij een senioren alarmknop met bijbehorende dienst voor een veilige oude dag. Ons ouderen alarm is ontwikkeld met ouderen in het achterhoofd. In geval van nood kan de alarmknop worden ingedrukt en wordt er direct contact gelegd met eigen contactpersonen of onze Alarm Meldkamer. Deze is 24 uur per dag bereikbaar. Ons alarm voor ouderen werkt zowel binnen en buiten. Met een druk op de alarmknop wordt er dan contact gemaakt met onze meldkamer. Zo zorgen wij – samen met u – dat u en uw omgeving zorgeloos kunnen leven.
Drienerstraat 77, 7551 HL, Hengelo, Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 80% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Nl Alarmering
Vriendelijk en goed geïnformeerd.
Zelfde dag nog pakket verzonden.

Reply from Nl Alarmering
Na een val waarbij ik bewusteloos raakte activeerde mijn alarm dankzij valdetectie de meldkamer. Toen ik weet bij kennis was hoorde ik via mijn alarm dat hulp onderweg was. Enkele minuten later stapte een ambulance broeder bij mij binnen die me verder hielp. Hij had van de meldkamer de code van mijn sleutelkluis gekregen.
Ik geef senioren alarmering 5 sterren

Reply from Nl Alarmering
Heel vriendelijk en duidelijke uitleg

Reply from Nl Alarmering
Bijzonder sympathieke man...duidelijke uitleg...luistert geduldig naar mijn vragen...maakt dat ik alle vertrouwen heb in het idee en het weten dat ik geholpen wordt indien nodig...
Dank je wel Niels...

Reply from Nl Alarmering
Het was een duidelijk gesprek!
Ik ga het horloge twee weken uitproberen en dan kan ik eigenlijk pas een beoordeling geven.

Reply from Nl Alarmering
Prettige benadering, rustige stem, goed getraind in gesprekvoering en uitleg, neemt de tijd.....

Reply from Nl Alarmering
Top bedrijf, vriendelijk legt alles uit. Makkelijk te contacten bij vragen. Makkelijk te installeren

Reply from Nl Alarmering
Eenvoudige maar duidelijke en vriendelijke uitleg over de werking van het alarm.

Reply from Nl Alarmering
Omdat ze heel duidelijk was en alle tijd nam als ik vragen had het was een heel fijn gesprek.

Reply from Nl Alarmering
Vriendelijk en meneer was duidelijk

Begrijpelijk goed uitgelegd
Ik had een goed gesprek met Jan
Heel duidelijk zal me zeker veilig voelen hier door

Reply from Nl Alarmering
Het was een prettig gesprek, duidelijke uitleg, en ook ruimte voor humor.... ben tot nu toe tevreden, en ben erg benieuwd naar de ervaring van de noodklok, en de service die verleend kan gaan worden.

Reply from Nl Alarmering
Alles werd duidelijk en vriendelijk.uit gelegd

Reply from Nl Alarmering
Super fijn gesprek en duidelijke uitleg