Net-s M. Chmielewski J. Chmielewska Sp. Jawna Reviews 199

TrustScore 1 out of 5

1.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Dział przetargów i ofertowania B2B to wizytówka firmy, ale w wydaniu pani Hanny B. to raczej antyreklama. Obsługa klienta na poziomie rynsztoka - osoba odbierająca telefon sprawia wrażenie, jakby prac... See more

Rated 1 out of 5 stars

Zamówienie anulowane mimo dostępności na stronie. Środki nie zwrócone (spora kwota) mimo ponowień mailowych. Brak kompletnego kontaktu ze sprzedającym (tel. stacjonarny nie jest odbierany). NIE POLEC... See more

Rated 1 out of 5 stars

Zgadzam się z przedmówcami, że nie zasługują na więcej niż 0 gwiazdek. Towar dotarł po dwóch tygodniach. Zgłoszenie zwrotu zakończyło się odmową ponieważ zakup nastąpił na JDG. Nie istotne było, że ni... See more

Rated 1 out of 5 stars

Zero gwiazdek to najlepsza recenzja dla tych oszustów. Stanowczo odradzam jakiekolwiek zakupy w tym pseudo sklepie. Radzę nie zamawiajcie nic u nich jeżeli planujecie szybką dostawę zamówionego towaru... See more

1.2

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Przedłużona realizacja

Przedłużona realizacja. W wyniku której nie jestem w stanie odebrać towaru. Mimo dwukrotnej wiadomości by towaru nie wysyłać bo za późno dotrze. Towar został wysłany , ja zostałem z problemem

27 July 2023

Koszmar

Koszmar. Pomysł na biznes z lat 90 XX wieku. Na stronie jest informacja, że towar w magazynie. Co nie jest prawdą. Jest też informacja, że przewidywany czas dostawy to 1-2 dni. Po tygodniu okazuje się, że towaru nie ma, a czas dostawy jest tylko PRZEWIDYWANY.
Zrobiłem zakupy u nich bo chciałem wesprzeć lokalną firmę zamiast dużych korporacji. Ogromny błąd. Jeśli zależy komuś na przewidywanym czasie dostawy. Uczciwej komunikacji z klientem to zdecydowanie odradzam.

25 May 2023

Po 13 dniach nadal nie mam towaru

Po 13 dniach nadal nie mam towaru, który miał zostać wysłany w czasie ok 3 dni. Na infolinii muzyczka gra (czekałem raz 1 godzinę) ale nikt nie odbiera. Na tą chwilę nie mam ani towaru ani pieniędzy. Poczekam jeszcze troche i udam się na policję zgłosić oszustwo. Nie polecam nawet największemu wrogowi. Od wielu lat robię regularnie zakupy zdalne. Jeszcze do tej pory nigdy tak źle nie trafiłem. Szkoda, że nie pokusiłem się na wcześniejsze przeczytanie opinii zanim dokonaem zakupu. Ku przestrodze dla kolejnych potencjalnych klientów.

7 July 2023
Rated 4 out of 5 stars

Towar dotarł z opóźnieniem

Towar dotarł z opóźnieniem. Towar jest nowy paczka była dobrze zabezpieczona. Wysyłka nastąpiła 3 dni robocze po złożeniu zamówienia. Na infolinię nie da się dodzwonić, na maila też nikt nie odpowiadał, na formularz kontaktowy również. Myślałem kontaktować się przez gadu gadu, tam podano mi alternatywny e-mail z którego otrzymałem odpowiedź wraz z informacją o wysyłce. Sporo nerwów to kosztowało, gdyby net-s ulepszyło komunikację, to byłoby super. Za przepychanki komunikacyjne dałbym 3 gwiazdki ale oferta cenowa net-s była zdecydowanie lepsza niż u konkurencji, za to jest gwiazdka w górę.

20 July 2023

OKROPNY SKLEP

Kontakt z tym sklepem graniczy z cudem. Infolinia non stop jedynie puszcza irytującą muzyczkę, pracownicy siedzą cały czas na urlopie i do żadnej osoby nie można otrzymać kontaktu. Ponad 4 dni oczekiwania tylko po to aby dowiedzieć się, że "nie otrzymali jeszcze produktu z magazynu zewnętrznego". Wstyd a nie sklep. OMIJAĆ PEŁNYM ŁUKIEM!

18 July 2023
Rated 1 out of 5 stars

Bezpodstawna odmowa przyjęcia zwrotu w…

Bezpodstawna odmowa przyjęcia zwrotu w ciągu 14 dni ze względu na to, że w PKD mam wpisaną działalność niedominującą "sprzedaż detaliczna". Totalna kpina z prawa. Bazują na tym, że wartość towaru jest mała i nikomu nie chce się iść z nimi do sądu. Ale może pozew zbiorowy?

14 June 2023
Rated 1 out of 5 stars

szkoda że nie zwróciłem uwagi na inne…

szkoda że nie zwróciłem uwagi na inne opinie wcześniej. człowiek się uczy całe życie. bałagan, niekompetencja, olewanie klienta. nie polecam.
Pieniądze wpłaciłem za towar oznaczony jako dostępny, którego w sklepie nie ma. nie ma tez odpowiedzi co dalej i gdzie są wpłacone pieniądze. kontakt telefoniczny niemożliwy.

ps. sklep systematycznie czyści internet z negatywnych komentarzy, ale mam nadzieję, że ktoś zdąży to przeczytać

15 June 2023
Rated 1 out of 5 stars

Uwaga - istnieje szansa oszustwa na szeroką skalę

Brak kontaktu ze sklepem. Telefonu nikt nie odbiera i po wpłacie pieniędzy cisza, mimo iż realizacja zamówienia miała odbyć się w 24h. Szukam osób, które zostały podobnie potraktowane przez ten sklep, aby w końcu zająć się tym tematem na poważnie. Nie zastanawiajcie się, tylko zgłaszajcie to na policję i do rzecznika praw konsumenta, bo za niedługo może być sporo poszkodowanych, którzy nie odzyskają swoich pieniędzy.

30 June 2023

UNIKAJCIE TEGO SKLEPU

Złożyłem zamówienie na produkt na ich stronie internetowej, który wydaje się być DOSTĘPNY, kilka dni później nie ma informacji o moim zamówieniu, a po wysłaniu e-maila z zapytaniem, jaki jest status zamówienia, poinformowano mnie, że produkt jest niedostępny i należy zamówić u producenta. Po prostu całkowicie zmarnowałem czas !!!!

19 June 2023

Dziadostwo ,dziadostwo ,dziadostwo

Dziadostwo ,dziadostwo ,dziadostwo. Przestrzegam przed zakupami w oszukańczej firmie ,która oferuje towar którego nie ma na stanie. Telefonu nikt nie odbiera, na maile trudno uzyskać odpowiedż. Nie doczekałam się prezentu na Dzień Dziecka zamówionego 20 maja 2023.Uważajce!!!!!!!!!!

20 May 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jedna gwiazdka to zdecydowanie za DUŻO

Jedna gwiazdka to zdecydowanie za DUŻO!
DNO DNEM POPYCHANE!

Towar opłacony i zamówiony brak jakiegokolwiek kontaktu z informacją o terminie realizacji zamówienia.
Na stronie informacja, że towar dostępny.

OMIJAĆ OSZUSTÓW!

31 May 2023

TRAGEDIA!!!!!!

TRAGEDIA!!!!!!
Kontakt, rzetelność kupiecka, prawdomówność, terminowość a na końcu obrażanie klienta propozycją rabatu 10 złotowego który ma zrekompensować nie realizowanie na czas zapisów zawartej umowy kupna -sprzedaży. Walkę toczyłem 10 dni aż wreszcie wywalczyłem, że przysłali to za co sumiennie i w czasie zapłaciłem - DNO. OMIJAJCIE

25 May 2023
Rated 1 out of 5 stars

Dramat !!! Nie polecam !!!

Chciałem zamówić towar w firmie Net-S, żądając realizacji zamówienia tylko w przypadku dostarczenia towaru na wyznaczony czas, w innym wypadku zamawiając od innego dostawcy. Firma potwierdziła w e-mailu, że towar zostanie dostarczony na czas. Niemniej jednak, kiedy dokonałem zapłaty, okazało się, że towar nie dotrze w wyznaczonym terminie. Chcąc anulować zamówienie, dostałem odmowę, informując, że jest już za późno. Gdy z opóźnieniem paczka dotarła, próbowałem dokończyć procedurę zwrotu, jednak znowu otrzymałem odmowę. Niezwykle zawiedziony, ponieważ nigdy wcześniej nie doświadczyłem tak nienadzorowanego i chaotycznego procesu zamawiania i dostarczania produktów, doszedłem do wniosku, że nigdy nie będę więcej dokonywać zakupów w tej firmie.

19 May 2023

Sklep scam

Sklep scam, kusi dobrymi cenami, które są generowane automatycznie na bazie ceny konkurencji.

Chamska obsługa ignorująca klienta.

Można próbować szczęścia, ale raczej trzeba się nastawić na stratę nerwów.

5 May 2023

Kontakt = ---------------

Towar dotarł w tydzień, ale nie to jest problemem próbuje się dodzwonić, chyba słuchawka od stacjonarnego zaraz mi padnie 70 minut i nic, nie jedna przychodnia już przegrała w czekaniu.
Aktualizacja 90 minut cytuje z maila "Witam, infolinia jest nieczynna ze względu na problemy techniczne za co najmocniej przepraszamy.
Prosimy o kontakt mailowy. "
A do mnie to już problem zadzwonić a prosiłem.

10 May 2023

Unikać, czarna lista

Unikać.
1. Nie kupujesz, tylko składasz sklepowi ofertę kupna. Nawet jeśli chcesz zapłacić od razu i mieć sprawę z głowy, najpierw czekasz aż sklep potwierdzi że podejmie się realizacji zamówienia.
2. Dostawa towaru oznaczonego jako "dostępny" przeciąga się już drugi tydzień, mimo że sklep "ofertę" zaakceptował. Termin wysyłki zmieniany już dwukrotnie, towaru wciąż na oczy nie widziałem.

7 April 2023

Kupiłem monitor LS32B800PXUXEN

Kupiłem monitor LS32B800PXUXEN. Przy skręcaniu podstawy ułamała się śruba - absurd, nie mam siły drwala. Sklep odrzuca jakąkolwiek odpowiedzialność. Żenada. Z tego co widzę, wyłączyli możliwość opiniowania na ceneo, co ciekawe nie otrzymałem od nich żadnej zachęty do recenzji zakupu..

30 March 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look