Gister avond een beon helm besteld, en vanmiddag om 16:00 binnen gekregen! Goed op de hoogte gehouden met mailtjes... een top ervaring! Raad het zeker aan!
See what reviewers are saying
Ik heb gisteren 2 helmen besteld via deze site rond 14.00 uur ontving ik een mailtje met het bestelnummer vervolgens niets meer ontvangen of gehoord ?? ik probeer vandaag te bellen maar krijg " mome... See more
5 sterren - Uitstekende service en snelle omruiling! Ik heb onlangs een helm besteld bij Moto Masu, maar helaas de verkeerde maat gekozen. Gelukkig was het retourproces probleemloos en binnen no ti... See more
Gister avond een beon helm besteld
Goed geholpen.
Snelle en goede service!
Super geholpen door Roy
Super geholpen door Roy, Klantvriendelijk en servicegericht. Top onderneming!
Dank je wel
Geen geld terug
Helm kwam snel binnen maar retour echt onmogelijk. 2x mail gestuurd en de tweede keer pas reactie dat het geld de komende 2 dagen op m’n rekening gestort zou worden. Dat is inmiddels al weer 2 weken geleden. 8 euro verzendkosten voor niks betaald want dat geld zie ik niet meer terug. Ga er nog een keer achteraan maar echt zonde voor 70 euro. Als je je maat niet zeker weet, koop hier niet!!!
Omruilen geen probleem
Na aankoop van een helm bij Motomasu wilde mijn zoon toch liever een andere. Gelukkig was het geen probleem om de helm om te ruilen. Ze reageerden snel op mijn mailtjes en de nieuwe helm was de volgende dag al binnen. Mooie helm en een blije zoon!
Terugbetaling krijg je hier niet
Hele snelle verzending, volgende dag in huis.
Maar het geld van een retourzending die op 28-3 afgeleverd staat in het magazijn, heb ik tot op vandaag (13-5) nog niks van teruggezien.
Klantenservice is niet bereikbaar via de telefoon, mail of contactformulier.
Misleidend
Ik heb bij Motomasu een helm in maat M besteld via bol.com. Tot mijn verbazing ontving ik een helm in maat L, zonder enige melding of verklaring. Toen ik contact opnam met de klantenservice, bleek dat maat M helemaal niet op voorraad is — iets wat op de website nergens vermeld werd. Dit voelt zacht gezegd misleidend: waarom kan ik iets bestellen dat jullie niet hebben, en waarom wordt er dan zonder overleg een andere maat opgestuurd?
Een helm moet perfect passen voor de veiligheid. Je kan niet zomaar ‘een maat groter’ opsturen alsof het een T-shirt is. Ik voel me als klant absoluut niet serieus genomen. De afhandeling van dit probleem was traag en onprofessioneel. Ik bestel hier nooit meer.
Oplichters en leugenaars ⚠️⛔️
Bedrijf ontkent 5 weken lang helm ontvangen te hebben voor afhandelen van retour terwijl track en trace code van PostNL aangeeft dat deze Maandag 16 dec. 2024 bezorgd 3SBLCR578001516 postcode 2661GZ in BERGSCHENHOEK
Heeft weken lang volgehouden bericht te geven nadat ze hem zouden vinden maar zijn hem gewoon kwijtgeraakt en geven nu de klant dan wel PostNL de schuld. Volslagen idioot, en dat voor €33,90.
Oplichting 2.0
Helm besteld inclusief pinlock vizier
Helm besteld inclusief pinlock vizier. Pinlock werd niet geleverd omdat die niet voorradig was. Nu ruim 8 maanden verder en nog steeds geen pinlock beschikbaar. Slechte aftersales!!
5 sterren - Uitstekende service en snelle omruiling!
Ik heb onlangs een helm besteld bij Moto Masu, maar helaas de verkeerde maat gekozen. Gelukkig was het retourproces probleemloos en binnen no time had ik de juiste maat in huis. De communicatie was helder en de service uitstekend. Zeer tevreden met zowel het product als de service. Aanrader!
Carbon skihelm
Schitterende carbon skihelm gekocht. Goedkoper kon ik hem nergens vinden.
Op 9 augustus de helm terug gestuurd…
Op 9 augustus de helm terug gestuurd naar Motomasu.
En vervolgens via klarna betaald. Alleen omdat ik hem retour gestuurd heb met DHL en mijn verzendbewijs niet meer had na een maand. Heb ik een case nummer van DHL gekregen. Maar Motomasu wil niet met DHL contact opnemen waardoor ik mijn geld niet terug krijg.
En blijkbaar krijg je ook alleen nog maar Engelse personen aan de lijn.
Waardeloos K.U.T bedrijf.
Uiteindelijk ok
Leveren snel, wel enigzins problemen met terugbetaling, maar uiteindelijk is het netjes afgerond met excuses.
Snelle levering zoals beloofd de…
Snelle levering zoals beloofd de volgende dag in huis.
Mooie helm voor een mooie prijs en kwaliteit!!
Top kwaliteit helm
Super snel geleverd, helm kwam netjes aan in 2 dozen verpakt en met een hoes. Ik had mijn hoofd gemeten en kwam uit op 55/56 dus een S maar in de winkel was de S te krap (de beon helmen vallen dus iets te klein) dus M past perfect! Dankjullie wel!
1 ster omdat lager niet kan NIET KOPEN!
1 ster omdat lager niet kan, helm kwam helemaal beschadigd aan trug gestuurd en moete hem zelf trug ophalen ze zeggen je kan hem nu ophalen zette er geen adres bij en bij de vervolg mail zeggen ze zullen hem nu opsturen naar die winkel waar ik hem nu zou kunnen ophalen.. word zelfs niet retour gestuurd slechte service NIET KOPEN! Ookal zou het de post kunnen geweest zijn hadden ze het nog anders moeten aanpakken
Ik kan helaas niet aanbevelen
Ik kan helaas niet aanbevelen
De Helmen waren veel te klein ,ze zijn teruggesturt ik krijg nu aanmanigen van Klarna dat ik voor de helmen moet betalen.
slechte Klantenservice het Problem is nog niet opgelost.
ik zal daar nooit meer iets kopen.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.