See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Een nieuwe Samsung A55 besteld, deze bevalt tot nu toe prima. De website is overzichtelijk en de bestelling ging ook goed. De telefoon is ook snel afgeleverd. Op dat moment was Mobielmarkt de goedko... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben erg tevreden met de telefoon en de deal die het bedrijf mij aanbood. Ik wilde een goede smartphone met goede basics. De website raadde vervolgens deze telefoon aan. Hun customer service team he... See more

Company details

1. Cell Phone Store
  2. Cell Phone Accessory Store
  3. Electronics Accessories Wholesaler
  4. Electronics Company
  5. Electronics Store

Written by the company

Welkom bij MobielMarkt, uw vertrouwde bestemming voor mobiele telefoons, tablets, accessoires en meer, tegen onverslaanbaar lage prijzen. Onze reis begon in 2022, geworteld in de handel, distributie en groothandel van mobiele telefoons. Na jaren van succes in de B2B-sector, hebben wij, een team met een rijke ervaring en diepe passie voor technologie, besloten om onze horizon te verbreden. Het resultaat? Mobielmarkt - een direct-naar-klant platform dat de manier waarop u over elektronica denkt, verandert. Bezoek ons op https://mobielmarkt.nl en ontdek een zorgvuldig geselecteerd assortiment van de nieuwste apparaten tegen prijzen die de concurrentie overtreffen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

TELEURGESTELD IN DE MOBIELMARKT .

Twee maal een mail gestuurd d.d.7-8-2024 geen antwoordt gekregen , telefonisch contact gehad met een engels sprekende meneer d.d.8-8-2024 , maar ik wil in het nederlands mijn probleem voorleggen .
Die meneer zei dat als zijn collega terug zou zijn mij terug zou bellen !
Dat is nog niet gebeurd !

8 August 2024

Hebben een bestelling gedaan

Hebben een bestelling gedaan, ontvangen het artikel in een totaal andere kleur. Nu probeer ik een retour ticket te ontvangen om deze te retourneren zodat ik alsnog de juiste kleur kan ontvangen. Ze geven aan mij een retour ticket toegestuurd te hebben, echter nog steeds niks ontvangen en als ik dit aangeef word ik genegeerd en ineens zijn ze via geen enkele weg te bereiken... fouten maken is menselijk maar je verwacht wel dat er een oplossing komt maar helaas tot op heden nog niks vernomen.

23 July 2024

NIeuwe Samsung A55 besteld, prima bedrijf

Op dat moment was Mobielmarkt de goedkoopste leverancier

11 July 2024

Heel goed tot nu toe

Heel goed tot nu toe, een goede advies gekregen, sbelle levering (afgezien een vreselijke Postnl bezorger), mijn dochter tevreden met haar eerste mobieltje. Nog geen ervaring qua ondersteuning op lange termijn, wij zullen zien.

9 July 2024
Rated 4 out of 5 stars

Top !

Was niet thuis bij bezorging. Dus pakketje ging retour. Zelfde dag nog een mailtje met de vraag wanneer ze hem weer op konden sturen zodat ik hem zo snel mogelijk weer had.

26 June 2024

Betrouwbaar bedrijf

Mobielmarkt was nieuw voor mij. Dus eerst bij de revieuws gelezen...uiteindelijk besteld en nu super blij mee! De prijs was doorslaggevend mobielmarkt was de voordeligste èn snel geleverd zonder verzendkosten. 2 dgn had ik het mobiel in huis.

30 May 2024

Hele goede service

De service van Mobielmarkt was erg goed, prettig en snel. Initieel was per ongeluk een verkeerd model geleverd. Door het snelle handelen, is er direct nadat deze was geretourneerd het juiste model geleverd. Dat ging erg snel en daarmee was de tablet op tijd voor de verjaardag van mijn dochter.

21 May 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look