reactie op mijn slechte review en met weer met een zéér slechte service
En ja hoor ik krijg natuurlijk een reactie op mijn slechte review en natuurlijk kunnen zij zich niet vinden in mijn reactie. Maar als u dan zo nodig hierop moet gaan reageren, waarom laat u de klant dan minimaal 3 maanden in de kou staan, doet diverse beloften, etc.? Maar hier hoor ik Multimedia Centrum Veenendaal niet over (dit stuk ontbreekt in uw reactie) en verder klopt de strekking van mijn verhaal gewoon! Het ging ook niet over een printer die bij u is aangeschaft, maar wel over de nieuwe Brother printers en die dus mankementen vertonen en waaronder dus de DCP-1140DW printer en in tegenstelling tot uw bewering heeft uw collega inderdaad en zelfs "meerdere keren" aan mij kenbaar gemaakt dat dit papierprobleem bij de Brother printers zichtbaar werd, of is uw ontkennende reactie soms van uw collega en die dan vervolgens reageert op mijn review! Sterker nog hij had dit "zelf" gecontroleerd en geconstateerd en op 07.03.2026 heeft hij dit verhaal zelfs via de mail aan mij bevestigd + tijdens de telefoongesprekken. En met onder andere de volgende tekst; ik heb het gecontroleerd bij andere nieuwe printers van Brother en kan helaas niet garanderen dat deze hetzelfde probleem niet hebben! Maar ook tijdens ons telefoongesprek op 24.06.2026 is dit verhaal dus ook ter sprake gekomen! Gelooft u uw eigen reactie nog wel? Maar als ik ook een e-mail naar Multimedia Centrum Veenendaal stuur dan wordt deze gewoon verwijderd en u had inmiddels ook het dossier gesloten en zonder dit eerst met mij te gaan bespreken en vandaar dat ik toen wederom mijn vragen aan u kon stellen en ook hier kunt u het één en het ander uit gaan opmaken! Verder klopt uw strekking in dit verhaal ook niet en dat de verkopende partij en Brother dit verhaal moeten gaan afhandelen, want dit verhaal was "allang" afgehandeld, want ik was op zoek naar een nieuwe Brother printer en toen zijn we dus in gesprek geraakt en toen zou u collega dit verhaal gaan oppakken en wat hij dus "totaal" niet heeft gedaan. Sterker nog hij heeft mij gewoon aan het lijntje gehouden! Overigens kunt u ook aan een printer geen onderzoek uitvoeren en als dit verhaal al is afgehandeld, maar het gaat dan wel over de aanschaf van een nieuwe Brother printer en met bijbehorende klachten en u voert deze onderzoeken c.q. reparaties ook niet zelf uit, maar de printer wordt dan opgestuurd naar Brother. Sterker nog u wilt helemaal geen Brother printer aan mij verkopen, want ja ik ben in uw ogen gewoon een lastige klant i.p.v. dat ik een klant ben en die weet waar hij over praat en die gewoon eerlijk is. Sterker nog ik heb op 24.06.2026 nog gewoon aangegeven dat ik de Brother DCP-J1460DW bij u wilde gaan afnemen, maar wel met de kanttekening dat ik in ieder geval dus niet weer geconfronteerd wilde gaan worden en met dit papierprobleem en toen was dus de reactie dat ik deze printer maar moest gaan kopen bij Brother. Met andere woorden u staat zelf niet achter uw Brother producten en schuift het verhaal dan maar af naar Brother. Kortom uw reactie snijdt totaal geen hout!!! En vandaar dat ik ook deze reactie toevoeg aan mijn vorige reactie, want u stelt dus "totaal" uw klanten niet centraal. En ook deze review wordt niet door mij verwijderd.