Det er anden gang jeg benytter Milato til en flytning - og jeg er igen fuldt ud tilfreds med hele forløbet. Alt var perfekt, og flytningen var hurtigt og nemt overstået. Jeg kan kun give min bedst... See more
Company replied
Company replied
Milato i Ringsted har netop stået for at rydde/rengøre dødsboet efter min søster. De har udført opgaven til perfektion, både inde og ude. Aftale overholdt til punkt og prikke. Tak til Lars for venlig... See more
Vi fik anbefalet Milato til at tømme min gamle fars sommerhus ifm. han flyttede. Super god kommunikation fra Mikkel og Lars, aftaler overholdt, hus ryddet og efterladt pænt og flere opkald fra Mikkel... See more
Med et ultra kort varsel, et gigantisk arbejdspres og virkelig mange gange op og ned af trapper, tømte Milato min mors dødsbo. Alt var rengjort, fejet og selv det mindste lille søm i væggen var næns... See more
Milato har mange års erfaring med at rydde dødsboer og restboer samt opkøb af div. Inventar på hele Sjælland. I forbindelse med dødsboer/flytteboer løser vi alle opgaver fra selve rydningen samt evt flytteopgave til havearbejde, maling, diverse handyman opgaver samt professionel slutrengøring og overlevering til ejendomsmægler eller boligselskab.
Odinsvej 29, 4100, Ringsted, Denmark
No recent history of asking for reviews
Fantastisk arbejdsindsats.
3 friske, flinke og stærke fyre arbejdede og svedte som arbejdsheste. De tømte en tre-værelses lejlighed på ca. 1 time. Dejlig oplevelse. Vi er meget tilfredse. Kan på det kraftigste anbefales.
Hanne Olsen

Reply from Milato
Jeg giver Milano 4 stjerner, fordi de er hurtige, effektive, venlige, forstående OG meget tålmodige.
Det kom dog bag på mig, at meget af det, jeg lod gå videre, var så godt som intet værd??
Jeg vil dog varmt anbefale Milato
Venlig hilsen Lisbet Toft Jansson
Jeg har aldrig oplevet en flytning, der gik så hurtigt og smertefrit som denne. Jeg kan kun varmt anbefale Milato, hvis du skal flytte.
mvh
Flemming Rasmussen.
Vi har kun godt at skrive om Milato, som vi har brugt op til flere gange, De er altid i godt humør, og hurtige på benene, intet kan standse dem hvis noget skal flyttes, De er Søde Friske Unge mennesker som behandler dine Ting med Respekt.
hvis dine ting skal OPBEVARES nogle måneder sender de billeder af den Container samt hvordan møbler mm. bliver opbevaret imens
"så fint" & Til RIMELIG PRIS (y)
Vi Vil 100% ALTID Anbefale Milato til venner og familie som står og skulle flytte.
Vi håber og Ønsker Milato vil få God Vind Fremover (y) (y) (y)
5 STJERNER herfra
M.v.h. Finn & Diana Olesen "Ishøj"

Reply from Milato
Når vi er i en svær periode med dødsfald - er det vigtigt at vi møder forståelse og imødekommenhed. Den fik vi fra start til slut hos Milato. Utrolig varme og behagelige folk. Alt er der blevet taget hensyn til og det har betydet så meget for os. Vi sender de BEDSTE anbefalinger.
Glade hilsner fra Jette, CC og Dorthe

Reply from Milato
MILATO er professionelle og meget empatisk i deres tilgang til det at skulle rydde et bo.
Det er vanskeligt at stå alene med at skulle rydde et hus og her har MILATO været en uvurderlig hjælp for mig.
Arbejdet blev udført meget ordentligt og til min fulde tilfredshed.
Jeg vil helt klart anbefale jer til andre.

Reply from Milato
Jeg stod alene med mine forældres dødsbo og skulle have ryddet og rengjort huset, så det var klar til salg. Det var svært at overskue for mig, så derfor var det en stor lettelse for mig, at Milato hurtigt og effektivt fik fjernet en stor mængde bohave, der skulle væk, samt udførte en effektiv og grundig salgsrengøring, så der kunne tages billeder af huset til salgsannonce + modtage besøg af potentielle købere. Tak for en rigtig god service og indsats til Milato :)
Jeg kan kun anbefale at i Bruger Milato - fuldt ud til at stole på og gør som vi har aftalt og mere til - en god oplevelse
Jeg har nu ved 2 lejligheder benyttet Milato til rydde flyttelejlighed og dødsbo. Jeg kan give Milato mine bedste anbefalinger.
Leif Madsen, arkitekt
I forbindelse med salg af min mors hus, fik vi tilbud fra Milato på køb af diverse indbo samt efterfølgende tømning af huset. Det har fra start til slut været en meget positiv oplevelse, og samarbejdet med Milato har været helt i top.
TAK.

Reply from Milato
Jeg har nu to gange haft Milato til at hjælpe mig med dels opkøb, rydning og rengøring af et dødsbo og dels flytning og samtidig opbevaring. Priserne er absolut rimelige. Mine behov for hjælp bliver opfyldt i enhver henseende af et meget venligt og dygtigt personale. Jeg kan på det varmeste anbefale dette firma.
Fik hjælp til tømning af et dødsbo,med slutrengøring bagefter og alt fungerede bare perfekt 😁👍 overskuet til at have overblikket i sådan en situation,er der bare ikke... men milato gik ind og hjalp med det hele. Alle aftaler blev overholdt og slutresultatet var yderst tilfredsstillende 😉 kan helt klart anbefale dette firma...
Perfekt rydning af dødsbo. Alt det aftalte overholdt 100%.
Milato er bare et skønt firma - dem kan man regne med. Søde og professionelle.

Reply from Milato
Jeg har været særdeles tilfreds med Milatos arbejde med at tømme og rengøre min mors lejlighed. Alle indgåede aftaler er blevet overholdt, jeg er blevet kontaktet undervejs om tvivlspørgsmål og om hvor langt Milato var i processen. Virkelig et firma jeg vil anbefale til andre.

Reply from Milato
Helt igennem professionelle og pålidelige! Milato leverede et perfekt stykke arbejde – og så bliver man i øvrigt mødt af meget empatiske mennesker. De allerbedste anbefalinger herfra.