Milato Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Det er anden gang jeg benytter Milato til en flytning - og jeg er igen fuldt ud tilfreds med hele forløbet. Alt var perfekt, og flytningen var hurtigt og nemt overstået. Jeg kan kun give min bedst... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Milato i Ringsted har netop stået for at rydde/rengøre dødsboet efter min søster. De har udført opgaven til perfektion, både inde og ude. Aftale overholdt til punkt og prikke. Tak til Lars for venlig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik anbefalet Milato til at tømme min gamle fars sommerhus ifm. han flyttede. Super god kommunikation fra Mikkel og Lars, aftaler overholdt, hus ryddet og efterladt pænt og flere opkald fra Mikkel... See more

Rated 5 out of 5 stars

Med et ultra kort varsel, et gigantisk arbejdspres og virkelig mange gange op og ned af trapper, tømte Milato min mors dødsbo. Alt var rengjort, fejet og selv det mindste lille søm i væggen var næns... See more

Company details

1. Moving and Storage Service
  2. also in
  3. Cleaning Service
  4. House Clearance Service

Information provided by various external sources

Milato har mange års erfaring med at rydde dødsboer og restboer samt opkøb af div. Inventar på hele Sjælland. I forbindelse med dødsboer/flytteboer løser vi alle opgaver fra selve rydningen samt evt flytteopgave til havearbejde, maling, diverse handyman opgaver samt professionel slutrengøring og overlevering til ejendomsmægler eller boligselskab.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Da jeg skulle sælge mit hus

Da jeg skulle sælge mit hus, blev jeg af en bekendt varmt anbefalet firmaet Milato til at tømme og rengøre mit hus. Jeg fik en aftale med Mikkel, hvor jeg fik pris på tømning, rengøring samt køb af møbler som var yderst rimeligt. Jeg må sige, at alt gik som aftalt og der var ikke en finger at sætte på noget.
Tak til Mikkel fordi min flytning gik så nemt og jeg vil derfor varmt anbefale firmaet Milato fra Ringsted.
Hanne Stryhn

17 May 2022

Det er et FANTASTISK FLOT

Det er et FANTASTISK FLOT arbejde, jeg har ikke ord for den FANTASTISKE service.
10000000 TAK

28 March 2022

Kære Carsten.

1.000 tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget for os- Vi er naturligvis rigtig glad for du har været tilfreds med vores indsats.

Alt det bedste til jer!

Bedste Hilsner

Rated 5 out of 5 stars

God kommunikation og alt kørte som…

God kommunikation og alt kørte som aftalt. Min bedste anbefaling.

28 March 2022

Kære Karen.

Tak for din anmeldelse, den er vi naturligvis super glad for. Vi håber at du og familien nu er kommet godt videre efter bolig er blevet afleveret til overtagelse.

Vi ønsker dig og dine alt det bedste.

De bedste hilsner

Rated 5 out of 5 stars

Et helt fantastisk firma som man kan…

Et helt fantastisk firma som man kan stole på og er behagelige

4 March 2022

Reply from Milato

Kære Helle (Undskyld det sene svar!)

1.000 tak for din anmeldelse, det betyder meget for os at du har været tilfreds med vores arbejde, det sætter vi nemlig en ære i.

Bedste Hilsner

Tømning af dødsbo efter 62 år

Svigermor afgik desværre ved døden sidst i november efter at have boet i samme bolig i ikke mindre end 62 år.

Lars fra Milato kom og gav et tilbud på rydning og efterfølgende kom selve rydningen - alle aftaler blev overholdt i en grad, så man næsten kunne mistænke at det var med vilje ;-)
Vi endte med at tage stilling ud fra dette frem for prisen.
I vandt også på prisen, men den røg klart i baggrunden.

KÆMPE respekt til jer alle for jeres store situationsfornemmelse og respekt. 1000 tak for jeres vejledning og venlighed.

10.000 tak for indsatsen, jeg vil ikke tøve med at anbefale jer til andre i samme situation - og jeg vil heller ikke tøve med at anbefale jer til andre opgaver, da det tydeligvis en en grundholdning i firmaet at udvise venlighed og respekt.

Hilsen
Sanne og Jan

19 January 2022

Kære Sanne og Jan.

1.000 tak for jeres fine anmeldelse, den er vi virkelig stolte og taknemmelige for.

De allerbedste hilsner fra os i Milato

Sjældent finder man bedre service

Sjældent finder man bedre service
Min kontakt person var Lars sikken service
Det firma kan man roligt bruge. Meget venlige ærlige gør deres arbejde ordentligt og til den aftalte tid.

12 January 2022

Reply from Milato

1.000 tak for din anmeldese, den sætter vi stor pris på.

De allerbedste hilsner Lars/Milato

Rated 5 out of 5 stars

Professionelt, effektivt og super venligt firma

Efter, at vi havde mistet vores mor, stod vi over for at skulle tømme hendes lejlighed hurtigt. På det tidspunkt, var det en næsten uoverskuelig opgave for os. Vi kontaktede derfor Milato. De kom hurtigt og besigtigede lejligheden. Sendte derefter et klart og utvetydigt tilbud til os pr. mail. Efter vores accept af tilbuddet, kom de hurtigt og tømte lejligheden.
Det var nogle meget professionelle, servicemindede og forstående medarbejdere, der mødte op på det aftalte tidspunkt. Og vi var fuldt ud tilfredse med deres arbejde. Vi kan varmt anbefale Milato.

13 August 2021

Kære Bente.

Først og fremmest vil vi naturligvis kondolere med tabet af jeres mor. Herefter vil vi sige 1.000 tak for anmeldelsen, den er vi virkelig glade for, og det betyder noget for vores firma, da det netop er den positive omtale vi lever af.

Med ønsket om alt det bedste til dig og din familie fremover.

De bedste hilsner fra os i Milato.

Supereffektiv oprydning

Vi skulle have ryddet et dødsbo med rigtig meget i gemmerne. Milato var hurtigt på pletten - aftale blev indgået og få dage efter var ejendommen totalt ryddet af venlige medarbejdere. Det kan ikke gøres bedre!

1 June 2021
Rated 5 out of 5 stars

Tak for en god oplevelse

Når ens gamle mor skal flytte på plejehjem, kan det nemt blive en traumatisk oplevelse at få tømt hendes lejlighed på 3. sal, men Milato ændrede arenaen.
Hyggelig og positiv kommunikation med Lars, og lejligheden var ryddet og flot rengjort til aftalt tid.
Jeg vil klart anbefale Milato til alle, der har brug for deres seriøse service.

5 May 2021
Rated 5 out of 5 stars

Milato - hvis kun det bedste er godt nok

Milato fremstår som meget professionelle og med meget høj troværdighed. De har udført deres arbejde til et indiskutabelt 12-tal og er i øvrigt meget serviceorienteret. STOR ros!!!!! Og de allerbedste anbefalinger til alle, der måtte have behov for Milatos ydelser.

18 March 2021

Kære Jorn.

Kæmpe stort tak til dig, for den overordentlige flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, faktisk så "samler" vi på dem :)

Held og lykke med salget af huset.

Hils Bodil.

De bedste hilsner

Rigtig god service

Hurtige, effektive og troværdige. Ringede mandag, fik vurdering og pris tirsdag, og tømning af dødsbo onsdag, så jeg kunne spare en køretur hjem til Jylland.

Kan på det varmeste anbefale Milato.

8 January 2021

Kære Bitten.

Tusind tak for din fornemme anmeldelse- vi sætter en stor ære i at have tilfredse kunder, vi samler faktisk på dem:)

Vi er rigtig glade for vi kunne hjælpe dig hurtigt igennem processen med at få tømt lejligheden.

Vi ønsker dig og din mor alt det bedste i det nye år.

Mange hilsner os fra Milato.

Meget fin hurtig service

Meget fin hurtig service, troværdig optræden. Jeg fik et godt indtryk af virksomheden, både ved tilbudsgivningen og ved afhentningen.

3 January 2021

Hej Anne.

Godt nytår! Vi er rigtig glade for du har været tilfreds, og for din anmeldelse- 1.000 tak det betyder meget for os.

Alt det bedste, Os fra Milato

Tømning af loftrum.

Efter aftale fik jeg d.d. tømt mit loftrum af 2 unge, og venlige medarbejdere fra Milato. De ankom meget præcist til det aftalte tid, og arbejdede hurtigt og målrettet. Der var meget der skulle bæres ned fra 5. sal og køres væk. Opgaven hos undertegnede blev udført meget professionelt og til min fulde tilfredshed. Jeg kan anbefale andre at benytte Milato, som efter hvad jeg kan forstå, udfører mange forskellige opgaver.
Steffen Soll

25 September 2020

Hej Steffen.

1.000 tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget for os- da det netop er de gode anbefalinger, vi i høj grad lever af.

Vi ønsker dig alt det bedste med den forstående renovering af dit loftrum.

De bedste hilsner fra os i Milato

Rated 5 out of 5 stars

Firma, der udviser stor ordentlighed

Milato udførte tømning af et godt fyldt parcelhus og klargjorde til overdragelse af køber.
Vi var tilfredse med prisen, og arbejdet blev udført fuldstændig som aftalt.
En lapsus med nogle bortkomne nøgler til skur og postkasse blev ordnet til vor fulde tilfredshed. Oven i købet gjorde de opmærksom på, at de havde fundet noget sølvtøj, som ikke indgik i aften, så det kunne vi afhente. Dejligt med en sådan ærlighed!
VI kan varmt anbefale firmaet.

13 September 2020

Kære MG

Først og fremmeste undskyld den sene tilbagemelding.

1.000 tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget for vores lille firma. Vi sætter en ære i at gøre vores kunder tilfredse, derfor er detogså vigtig for os at vores kunder kan have fuld tillid til os.

Vi påtager os naturligvis skylden når vi laver fejl, i dette tilfælde bortkomne nøgler, derfor skiftede vi de pågældende cylindere. så de nye ejere kunne overtage huset uden at bemærke vores fejl.

Vi er kede af når vi kommer til at lave en fejl, derfor er vi også gladenår vi kan rette op på denne.

Vi ønsker jer alt det bedste fremover.

De bedste hilsner fra os i Milato

Effektive og ordholdende!!

Man skal kunne stole på folk, når de skal rydde et hus. Især når det er en kæmpe opgave. Jeg så til fra sidelinjen og var ærlig talt imponeret. Jobbet blev gjort til topkarakter. Milato fandt endda nogle ting, der var forlagt, og de blev prompte afleveret til den lykkelige ejer. Nogle løse nøgler forsvandt i mængden, men det blev aldrig noget problem, for da de ikke lod sig finde, rykkede Milato ud og skiftede de pågældende låse. Fornemt!

30 August 2020

Kære jan.

1.000 tak for den fine anmeldelse, det betyder rigtig meget for vores lille firma. Vi sætter en ære i at gøre vores kunder tilfredse, derfor er det vigtig for os at vores kunder kan have fuld tillid til os.

Vi påtager os naturligvis skylden når vi laver fejl, i dette tilfælde bortkomne nøgler, derfor skiftede vi de pågældende låse. så de nye ejere kunne overtage huset glade og tilfredse.

Mvh os Fra Milato

Rigtig god flytning !

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Milato både før, under og efter flytning ! Meget venlige, kompetente og hjælpsomme mennesker, som virkelig er indstillet på at give kunden den bedste oplevelse i en situation, hvor man har meget om ørerne. De knokler og spilder ikke tiden ! Så det hele er gået til vor fulde tilfredshed. Venlig hilsen Knud og Astrid

3 July 2020
Rated 5 out of 5 stars

En helt igennem meget professionel og…

En helt igennem meget professionel og yderst behagelig oplevelse ved delvis rydning af dødsbo med vanskelige omstændigheder.
Alle aftaler overholdt, meget imødekommende mennesker - tillidsvækkende og respektfulde.
Jeg vil til enhver tid give Milato min bedste anbefaling.

7 June 2020

Take a closer look