Matrasaanhuis.nl Reviews 4,914

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Company details

1. Bedding Store
  2. Bedroom Furniture Store

Information provided by various external sources

Wij hebben een mooie collectie goedkopere matrassen van een héél goede kwaliteit. Door rechtstreeks in te kopen bij o.a. een Bulgaarse fabriek, kunnen wij goede matrassen aanbieden voor een heel lage prijs. Alle voorraad-collecties kunnen wij de volgende dag al leveren door heel Nederland en België. En...2 maanden; niet goed = geld terug.

Contact info

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All languages

Traagschuimmatras

Na een prettig telefonisch gesprek besloot ik voor een traagschuimmatras te gaan. Ik kon niet meer goed slapen door pijn in mijn onderrug en nek. Werd er vaak in de nacht wakker van. Heb mijn matras nu bijna een week en ik slaap weer door en de pijn in mijn nek is al weg. Vriendelijke groet Luciënne Jansen

13 January 2026

Beste Luciënne,

Dankjewel voor de 5-sterren beoordeling!
Na overleg met ons heb je inderdaad gekozen voor ons pocketveringsmatras type Nasa Duo. Een matras met koudschuim én traagschuim!

Wat fijn dat je tevreden bent, en weer goed slaapt! Extra fijn natuurlijk dat de pijn in je nek ondertussen al weg is!

Wie weet tot ziens in onze showroom en/of webshop.

Rated 5 out of 5 stars

Matras aan huis, perfect.

Matras aan huis, je krijgt ze niet terug. Een maal USA en één Monaco matras. Ze liggen heerlijk, ze slapen heerlijk en na een dag of 50 waren verschillende klachten in mijn schouder en rug verdwenen/verminderd. Ik hoop dat wij er nog jaren gebruik van kunnen maken. Ook het testen van verschillende matrassen was goed geregeld. Voor de jonge dame die ons hielp was geen moeite te veel. Wat een gesjouw, maar ze bleef doorgaan, super. Wij kunnen jullie van harte aanbevelen.

10 September 2025

Beste Hans,

Hartelijk dank voor de fijne en uitgebreide 5-sterren beoordeling.
Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn over de 2 aangekochte maatwerk matrassen type American Special en Monaco Special!
De jonge dame die jullie hielp (ik) deed gewoon haar werk, en is pas tevreden als de klant met een goed gevoel naar huis gaat :).

Wie weet tot ziens in onze webshop en/of showroom!

Super goede service

Super goede service! De twee maanden "proefslapen" service is echt goed! Ik had een matras besteld en heb bijna twee maanden getwijfeld of hij nou wel of niet te zacht was, na wikken en wegen toch gebeld met de klantenservice én een type harder besteld! Binnen twee dagen was het gefixt en heb ik vannacht heerlijk geslapen! Dank jullie wel!

20 November 2025

Beste Patricia,

Dankjewel voor de mooie 5-sterren beoordeling.
Fijn om te horen dat je nu eindelijk goed slaapt op je nieuwe matras!

Hopelijk tot ziens in onze webshop en/of showroom!

Rated 5 out of 5 stars

Een top bedrijf dat doet wat het…

Een top bedrijf dat doet wat het belooft. Ik had een topper gekocht die uiteindelijk niet beviel en kon die terugsturen binnen de 100 dagen garantie. Het bedrijf heeft keurig het geld teruggestort en doneert de topper nu aan een goed doel.

Ik vond het jammer dat het product niet beviel want een dergelijke bedrijf zie ik graag slagen.

16 October 2025

Beste Damiaan,

Dankjewel voor de mooie 5-sterren review!
En wat fijn dat je tevreden bent over ons als bedrijf, ondanks dat de topper je niet beviel.

Wij doneren inderdaad alle retour gekomen producten aan het goede doel, zo komen ze toch nog goed terecht!

Wie weet tot ziens in onze webshop!

Team Matras aan huis

Rated 2 out of 5 stars

The thickness of the mattress is not as…

The thickness of the mattress is not as advertised, maybe in time _ I just opened it now- it will be better. The outside of the mattress is designed to big, and the material is quite plasticky. One of the seams of the outside is already coming out. The method of fabrication is strange: it is a large piece of approximately 80 cm, to which they added 10 cm on each side...it is not an entire piece of 100 cm width.

6 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

18 April Monaco Special matras gekocht…

18 April Monaco Special matras gekocht extra dik en zacht. Levering was 1.5 uur te laat, de jonge kracht gooide het matras zo op straat maar het zit verpakt gelukkig. Het matras is erg hard en stinkt, de geur is minder erg geworden inmiddels maar sta met koppijn op meestal. Vermoed ook dat er volatiliele chemicals worden gebruikt bij de productie, mijn moeder was onwel na 1 nacht er op te hebben geslapen.

16 July 2025

Beste heer Meindertsma,

Bedankt voor uw reactie en wat vervelend om te lezen dat u dit heeft ervaren.

Onze Special matrassen leveren wij altijd met een externe (vaste) koerier. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat men zo met onze leveringen omgaan. We gaan hiervan een melding maken richting het transport bedrijf.

Wat betreft de stevigheid van het matras. De Monaco Special heeft twee verschillende slaapzijdes. Een stevige (koudschuimen) zijde én een zachte traagschuimen zijde.
Ieder matras zal in den beginne altijd steviger aanvoelen. Wij werken uitsluitend met nieuwe materialen en nieuwe materialen reageren altijd stug in het begin. Dit is vaak ná 2-3 weken beslapen soepeler.

Ook aan nieuwe matrassen (schuim) zit altijd een geur. Het produceren van schuim in algehele zin is altijd een chemisch proces. Dit zou binnen een week verdwenen moeten zijn.

Als wij uw beoordeling goed lezen bent u niet tevreden over onze service én product. Het matras is inmiddels al meer dan 2 maanden in bezit.

We willen u nog wel graag helpen om het op te lossen. Zou daarom u contact met ons willen opnemen per mail of telefonisch?

Hopend dat we dan samen tot een oplossing kunnen komen.

Matrasaanhuis.nl

Matrasaanhuis topbedrijf!

Maandagavond beenkussen besteld, woensdag zou levering zijn dacht ik . Kwam niet, laat in de middag bedrijf gebeld. Zéér vriendelijke man die het uitzocht. Had zelf een fout gemaakt, had levering op zaterdag ingevuld. No problem, donderdagochtend meteen veranderd en vrijdag geleverd. Heel fijn bedrijf, heel vriendelijk en vlot. Aanrader!

14 February 2025

Uitstekende service

Alvast vijf sterren voor een uitstekende service. De bezorging door DHL bleef in gebreke, door medewerker Ger is dit goed opgelost. Het matras moet nog in gebruik worden genomen, maar ik heb er vertrouwen in.

15 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisch matras, advies en service

Ik heb het favourite matras. Daarbij konden nog keuzes gemaakt worden hoe hard het matras mocht zijn.
Ik ben in de winkel in Den Bosch geweest. Uistekende advies gehad. Ik heb de hardst mogelijke versie van het matras en het is awesome! Weg zijn mijn nek en schouder klachten!

Het advies was top. Betalen bij levering, allemaal soepel. Matras werd keurig op tijd bezorgd, werd nog persoonlijk contact over opgenomen om af te stemmen. Mailtjes met omdraai-advies.
Wat mij betreft 10 sterren!

10 September 2024

Betrouw bedrijf

Wij als Rederij de Jong hebben regelmatig matrassen nodig.
Na een lange zoektocht naar een betrouwbaar bedrijf hier terecht gekomen . Service is perfect afspraak is afspraak.

11 June 2024

goed advies

Op advies van Matras aan Huis heb ik een topdekmatras met traagschuim type Nasa besteld voor mijn 94 jarige moeder. Sinds 3 maanden zit zij in een verzorgingshuis. Door de daar gebruikte matrassen kon zij niet slapen en had zij zeer veel rugpijn, nachten lang sliep zij van ellende dan maar in haar stoel.
Vanaf de 1ste nacht dat het topdekmatras gebruikt werd heeft zij geweldig goed geslapen en zelfs een aantal keren verslapen en de rug pijn is nagenoeg verdwenen.
Het advies van matrasaanhuis was dus helemaal geweldig. Na bestellen en betaling werd het matras de volgende dag goed verpakt geleverd.
Het feit dat het matras ook nog 2 maanden mocht worden uitgeprobeerd en eventueel geruild kon worden als het niet aan de verwachting voldeed, was een bijkomend voordeel.
kortom een 10 voor Matrasaanhuis

21 June 2024

Vijf sterren voor klantvriendelijkheid

Vijf sterren voor klantvriendelijkheid. Het matras was het helaas niet voor mij. Matras ging retour en ondanks problemen met DHL, waarover ik zeer vriendelijk te woord ben gestaan, is mijn retour snel en netjes afgehandeld. Waarvoor dank!

17 January 2024

Fijne correcte service

ik geef 5 sterren voor de fijne en vriendelijke service ! Het matras ( Bonell vering ) was voor mij een beetje te hard, dus wel retour moeten sturen. Dit werd zeer correct en vlotjes afgehandeld, ook de teruggave van de aankoopsom. Omdat het matras te groot was om terug in de verpakking te krijgen, werd het transport door Matrasaanhuis geregeld voor 50€.

5 January 2024
Rated 5 out of 5 stars

Na revieuws bekeken te hebben voor de…

Na revieuws bekeken te hebben voor de aanschaf voor twee goede matrassen, kwam ik uit bij matrasaanhuis.Zaterdags twee matrassen besteld en deze zouden na enkele dagen geleverd worden, Maandags werden we gebeld door een zeer vriendelijke medewerker met de mededeling dat er iets fout was gegaan en de matrassen niet leverbaar waren maar er wel andere matrassen gelijksoortige waren maar deze waren duurder, mijn antennes gingen direct aan want dat gaat natuurlijk geld kosten.Maar nee deze medewerker bood ons de duurdere matrassen aan zonder bijbetaling want het was tenslotte hun fout wij waren zo verbaasd van dit aanbod, zoveel service maak je helaas bijna niet meer mee wat een top service, en de matrassen, super ik kan me niet heugen zo goed geslapen te hebben en geen pijn in mijn bekken en heupen.Ik raad heel Nederland aan heb je een matras nodig en 100% service, ga naar matras aan huis top webshop.

27 November 2023

Ik had een matras besteld en betaald

Ik had een matras besteld en betaald
Kreeg een bericht dat het type niet meer voorradig was ze stuurde een ander type die was duurder was maar hoefde niks bij te betalen .dat is natuurlijk helemaal top
Keurig net en goed bedrijf .

25 July 2023

Topbedrijf

Topbedrijf! Helaas niet kunnen slagen voor een matras, maar wat een service!
Er ging wat verkeerd door de schuld van DHL (meerdere dingen trouwens: niet leveren, daarna niet ad leverafspraak houden, zodat je de hele middag voor niks zit te wachten, daar kan ik niet genoeg negatieve reviews over schrijven!) en matrasaanhuis nam dit meteen zeer serieus en wilde meteen via postnl een nieuw matras laten sturen.

Aangegeven dat ik nog wel even kon wachten. Uiteindelijk matras keurig verpakt ontvangen. Het was uiteindelijk voor mij niet geschikt en ik mocht m ruilen, maar door de feestdagen ertussen duurde dit voor mij te lang. Daar kunnen zij uiteraard niets aan doen, dus vandaar deze zeer positieve review!
Retour gestuurd en geld meteen retour ontvangen!

In deze tijd is het helaas een bijzonderheid deze service, zou eigenlijk heel normaal moeten zijn! Laten bijna alle (grote) bedrijven die respectloos met hun klanten omgaan hier een voorbeeld aan nemen!

17 May 2023
Rated 5 out of 5 stars

Wat een geweldig bedrijf is dit!!

Wat een geweldig bedrijf is dit. Bijzonder goed advies, heerlijke matrassen en super vertrouwen, we mochten ook achteraf betalen. We hadden twee matrassen gekocht en we wilden er ééntje omruilen. Dit was geen enkel probleem en we hoefden alleen het verschil in nieuwprijs te betalen. Ook het vervoer van levering en ruilen was prima geregeld. (geen extra kosten) We zijn echt super blij met deze mooie en fijne matrassen. Matras aan huis: dank jullie wel. Zo fijn dat dit soort bedrijven nog bestaan.

9 November 2022

Topservice

Na een matras uitgezocht te hebben wilde ik afrekenen. Maar omdat ik op vakantie ben en geen bank identifier bij me had kon ik niet afrekenen. Na een telefoontje met de helpdesk werd het matras toch opgestuurd naar mijn vakantieadres en mocht ik later betalen. Wat een service en wat een vertrouwen. Alleen maar lof voor dit bedrijf. En het matras ligt ook nog heerlijk. Bedankt matrasaanhuis.nl

28 July 2022

Beste familie Berkhof,

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Hier zijn we erg blij mee, bedankt!

U heeft bij ons gekozen voor de pocketvering matras type Favourite Orthopedic. Een medium matras met een afwerking van koudschuim aan beiden kanten.

We hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in onze webshop.

Team Matrasaanhuis.nl

Rated 5 out of 5 stars

2 matrassen met pocketvering gekocht...

2 matrassen met pocketvering gekocht...
levering was goed en de matrassen bevallen prima...
Had zelf wel een verkeerde vrije dag genomen, om te helpen,omtrend de bezorging....kwam een dag eerder...(mijn fout)..gelukkig kon mijn vrouw helpen, die was thuis....vandaag ook nog een nieuw matras voor mijn zoon besteld...slapen weer HEERLIJK...bedankt!

29 March 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look