Trixy loopband…
Wij hebben een simpele Trixy loopband op zich prima maar als je de programma's op je telefoon wilt volgen zijn ze allemaal met helling en deze functie zit niet op onze band . Jammer
Ben jij op zoek naar de ideale loopband voor bij jou thuis? Zoek niet verder! Wij zijn hier namelijk om jou te begeleiden naar de juiste aankoop. Bij Loopband Voor Thuis begrijpen we dat jouw gezondheid en fitness doelen belangrijk zijn. Daarom streven we ernaar om het meest kwalitatieve aanbod loopbanden te bieden, zodat je met vertrouwen kunt investeren in een loopband die perfect bij jouw behoeften past.
Ik heb Toorx loopband besteld en ben super tevreden! De bezorging was snel en netjes op afspraak. Ik twijfelde eerst of een loopband in huis niet te groot zou zijn, maar dankzij het telefonische advies had ik meteen een goed passend model. Montage was eenvoudig en hij loopt heerlijk soepel. Ideaal voor mijn dagelijkse wandeltraining. Echt een aanrader!
Ik ben 63 en was op zoek naar een gebruiksvriendlijke loopband voor revalidatie na een knieoperatie. Via de chat kreeg ik uitgebreid advies en werd een model aanbevolen met lage instap en duidelijke bediening. Ik voel me serieus genomen en ben echt geholpen. De insrallatie was ook inbegrepen.
Ik had green idee waar ik op moest letter bij het kopen van een loopband, maar dankzil de duidelijke informatie op de site en het fijne contact met de klantenservice wist ik precies wat ik nodig had. Ik voel me serieus genomen als klant. Inmiddels train ik meerdere keren per week en voel me fitter dan ooit.
Learn more about other kinds of reviews.