Vi har i løbet af efteråret fået bygget et nyt Lilje sommerhus. Det blev afleveret før tid og alle fejl mangler er blevet rettet uden problemer. De bruge kun "egne" tømre teams med stor erfaring. D... See more
See what reviewers are saying
Vi har kun godt at sige om Liljehuset! Lige fra vi bestilte vores sommerhus til her tre år efter, hvor vi har fået problemer med mus i vores indbyggede skur. Her kom de gratis ud og ordnede problemet... See more
Vi har lige overtaget et sommerhus bygget af Lilje-hus og kan kunne give seks stjerner ud af fem :) Hele vejen igennem har vi mødt imødekommende medarbejdere, der har hjulpet os igennem planlægnings... See more
Company details
Written by the company
Mere end 4.800 fritidshuse siden 1970 taler sit eget sprog. Vi har herigennem opnået en usædvanlig stor erfaring og ekspertise i opførelse af fritidshuse. Vi arbejder seriøst og professionelt med opgaven fra start til slut. Lilje-huset A/S fremstår som en velkonsolideret og yderst solid virksomhed, der er totalt selvfinansierende. Vi er selv meget stolte af at have opnået den højeste kreditværdighed AAA fra Bisnode, i mere end 15 år i træk.
C.F. Tietgens Boulevard 32, 5220, Odense SØ, Denmark
- lilje-huset@lilje-huset.dk
- lilje-huset.dk
No recent history of asking for reviews
Salgschef Klaus Hansen
Kære Liljehuse og Klaus
Vi er så glade for vores nye sommerhus. Og vi vil gerne rose specielt Klaus Hansen for hans dejlige, rolige ,super og sublime faglig ideer, som sammenholdt med vores ønsker , har gjort at vores hus blev helt unikt .
Vi kan kun rose og takke !!!!!
Hilsen
Charlotte Munk-Hansen
Rigtig god oplevelse med lilje-huset
Jeg fik bygget mit sommerhus for 10 år siden og det er det beste valg jeg har gjort. Da jeg skulle hav placeret mit hus var Simon til stor hjælp . Da det blev bygget var der tjek på alt og de 2 håndværker der byggede mit hus to virkelig ansvar for et godt resultat. Så dejligt. Da jeg hade problemer med min skydedør fik de med det samme vindues firmaet til at komme De har lavet en super godt tjek Så jeg fik ordnede alle 3 skydedøren så de kørte som nye. Jeg er så tilfreds med mit lilje-hus og jeg bor i mit hus hele året. Kan kun anbefale Liljehuset
Mvh Dorte Erlang
Fra start til slut Alt var 100 % ok fik…
Fra start til slut Alt var 100 % ok fik huset 30 dage før tid
kan kun komme med ros
Lilje-huset har overholdt alle…
Lilje-huset har overholdt alle deadlines, og selv efter lidt udfordringer med et par skævheder var der ingen slinger i valsen, alt blev udbedret uden brok, så vi er meget tilfredse.
Lilje huset byggede et smukt hus til…
Lilje huset byggede et smukt hus til os. Vi blev taget i hånden og talt igennem processen på en utrolig behagelig måde. Hele vejen har vi følt os både set og hørt, de har været åbne og kommunikerende og arbejdet gik glat og markant hurtigere end vi havde turde håbe på. Nu står huset der, det er alt vi drømte om og vi anbefaler uforbeholdent lilje huset til alle der spørger.
Intet svar på vores henvendelser
I forbindelse med et byggeprojekt tog vi kontakt til 5 forskellige helårshus leverandører via mail og telefonbesked. De eneste vi ikke hørte fra var
sælgeren på Sjælland og projektet omhandlede trods alt 25 huse, så helt uinteressant var min henvendelse ikke…..
Men der er heldigvis andre der sælger huse…

Reply from Lilje-huset
Vi har fået bygget et Nordsø Basis på…
Vi har fået bygget et Nordsø Basis på Bornholm. Det var et fantastisk samarbejde, lige fra sælger Lars Thestrup, til håndværkerne, service mændene der kom og lavede finit, ved overdragelse af huset. Vi kunne få huset som vi ville. De gik i gang som aftalt, afleverede et flot færdigt hus til tiden, endda lidt før. Imponerende man kan bygge så godt et hus på kort tid.
God service når man skal have vejledning af de forskellige håndværkere der har været ind over huset.
God og venlige mennesker på kontoret, når man. Ringer.
Jeg vil anbefale Lilje Huset til mine venner og bekendt, og alle andre, hvis de skal have bygget et sommerhus.
Tina Caspersen
Rigtig godt håndværk
Rigtig godt håndværk. Rigtig god kommunikation. Overholder aftaler.
Lilje-hus har bygget vores nye sommerhus :)
Hele vejen igennem har vi mødt imødekommende medarbejdere, der har hjulpet os igennem planlægnings-, bygge og overtagelsesprocessen. Et team af erfarne folk gør det trygt hele vejen igennem.
Vi fornemmer medarbejdere, der kan lide deres arbejde og er stolte af produktet. Og som gerne vil sikre sig, at vi bliver tilfredse og glade for huset! Og det er vi!! Mange tak til alle fra Lilje-hus!!!
Nyt fritidshus
Vi fik bygget et Nordsø eksklusiv 102V med forskellige tilpasninger sidste halvår af 2022, nøglerne blev overdraget ultimo november.
Vi er meget tilfredse med hele processen lige fra planlægning af husets placering og endelig form til selve byggeprocessen.
Alt er gået efter planen.
Klaus som var vores kontaktperson i salgsprocessen hjalp med inspiration som gjorde at vi fik tilpasset huset til vores ønsker, vi er meget tilfredse med de ændringer vi har fået lavet.
Da en gammel servitut var ved at forhindre den ønskede placering af huset på grunden, sørgede Henrik for hurtigt at ansøge, og opnå, dispensation så vi kunne placere huset som ønsket.
Kæmpe tak til tømrerne Youri og Thomas som flyttede ind på grunden og byggede huset, vi er meget imponeret over det arbejde de har udført.
Vi har ligeledes haft et behageligt samarbejde med byggeleder Mathis, som på rekordtid fik udbedret de småfejl der uundgåeligt vil være på et nybygget hus.
Vi er så glade for at vi valgte at få Liljehuset til at bygge vores sommerhus, og giver dem vores varmeste anbefalinger.
Jette og Søren Lousen
Høve Strand
Vi kan varmt anbefale Lilje-Huset
vi kan varmt anbefale Lilje-Huset, lige fra start til slut af byggeriet, de holder hvad de lover, og alle medarbejder er både effektive ,venlige og hjælpsomme, kvaliteten er også helt i top, vi har også altid fået et forståeligt svar,
hvis vi har været i tvivl om noget, vi er ovenud tilfredse med vores oplevelse hos Lilje-Huset.
Vh. Anne-Marie & Palle Rasmussen
Liljehuset: En dejlig og positiv oplevelse.....!
En dejlig og positiv oplevelse.....!
Vi har fået opført et Liljehus, som udgangspunkt et " standard hus" som vi har tilpasset vores ønsker og behov.
Generelt vil jeg fremhæve de forskellige faser i forløbet:
1. Salgsforløbet/salg inkl kontrakt, var suverænt, fleksibilitet og super dialog ift forklaringer og ønsker.
2. Design forløbet, god rolig periode, regelmæssig opdatering af tegninger, selv sene ændringer, lod sig gøre og i fin pæn tone med opdatering af dokumentation.
3. Betonentreprisestyring, pga et lidt unormalt fundament, pæle fundering ned til - 4,5 meter, blev håndteret professionelt og med dygtige leverandører.
4. Opførelse af sommerhuset gik rekord hurtigt, og vi fik overdraget nøglen før forventet. Styring af kerneområdet (tømrerne, elektriker, VVS) gik gnidningfrit! Liljehuset har en dygtig stab af faste håndværkere som er erfarne, som man har regelmæssig god dialog med, om hvad, hvorfor og hvordan... 😀
5. Afleverings forretning gik smoooooooth, Liljehuset havde på forhånd rettet småting som ikke var et problem på mangellisten. Mangel liste var 3-4 ubetydelige småting.
Flot, godt og dejligt...., vi nyder allerede vores nye samlingspunkt...
Tak til Liljehuset 😉
Helt igennem professionelt arbejde
Lige fra den første kontakt til de sidste rettelser blev bragt på plads. Vi fik bygget et sommerhus på 132 m2 til 2,7 mio. Jeg sammenlignede Lilje-huset med en anden tilsvarende leverandør. Lilje-huset var lidt dyrere i udgangspunktet. Da jeg havde udlignet forskelle i udstyr kostede de det samme. Da jeg havde fået priser på alle vore rettelser, var Lilje-huset 300.000 billigere. Jeg ved ikke hvorfor. Måske fordi Lilje-huset har egne håndværkere der ikke skal en højere pris blot fordi kundens ønske ikke er deres standart løsning.
Kvalitetshus
Kvalitetshus, som blev leveret nøgleklart før tid. Meget professionelt tømrer-team fra Lilje-Huset, som stod for udførelse af alt træarbejdet fra bunden, og som vi havde en god snak med undervejs i byggeprocessen.
Alt papirarbejde med kommunen klarede Lilje-Huset også for os. Super fint.
Lilje-Huset kan varmt anbefales.
Kan varmt anbefale Liljehuset
Kan varmt anbefale Liljehuset. Meget dygtige og profesionelle hele vejen rundt. Sælgeren, kontoret, håndværkerne, byggelederen - alle har været helt fantastiske i hele processen. Man fornemmer firmaet internt arbejder godt sammen og er koordinerede.
Vi skulle bygge et lidt specielt hus og havde mange ændringer. Men selv det kunne lade sig gøre og vi har fået et hus præcis som vi ønskede det uden at økonomien stak helt af.
Vi har været utrolig tilfredse med samarbejdet med Liljehuset og kan kun anbefale firmaet til andre der måtte gå med drømme om at bygge et sommerhus.
Mette & Christian
Pajesø Strandvej
Fremragende oplevelse
Fremragende oplevelse.
Super professionelt firma som overholder alle aftaler.
God kommunikation hele vejen igennem.
Mit sommerhus stod færdig 6 uger før aftalt. Alt klappet og klart. Meget professionel og hjælpsom overdragelse. Jeg blev med det samme gjort opmærksom på en beskadiget låge og fik af vide, at jeg ikke skal betale noget før den er skiftet.
Jeg kan varmt anbefale Lilje-Huset.
Vi er mega glade for vores nye Lilje-Hus
Tak for et flot og praktisk sommerhus.
Vi er mega glade for vores nye Lilje-Hus, som både er god kvalitet og prismæssigt fornuftigt.
Lilje-Huset har på tværs af hele deres organisation leveret et forbilledligt samarbejde.
Vi giver hermed vores bedste anbefaling til Lilje-Huset A/S.
Bente & Kurt Schiøtt, Tversted
Lilje-huset har bygget vores drømmehus
Vi har i januar 2022 fået nøglerne til vores nye fritidshus - et modificeret Nordsø eksklusiv 102V hus.
Huset overgår, hvad vi havde turdet drømme om, og vi har fået lavet lige de tilpasninger, som gør, at vi får udnyttet mulighederne på grunden og udsigten optimalt.
Vi har hele vejen igennem været glad for processen: en god vejledning med rigtigt gode forslag til, hvordan vi kunne tilpasse projektet til vores ønsker.
En fin håndtering af byggesagsbehandlingen med kommunen - der var noget tunge at danse med, men hvor Lilje-huset fik håndteret dette på bedste vis.
Fin styring af byggeriet.
Stor ros til deres egne tømrere, der har lavet et meget fint stykke arbejde.
Og til deres tilknyttede håndværkere - der tilsvarende har leveret fint arbejde.
Og materialevalget er i top - gode vinduer, lækkert køkken og bad etc.
Venlig og god service, når vi har haft kontakt til de forskellige folk fra Lilje-huset, der har haft med vores projekt at gøre.
Firmaet virker bundsolidt - har først betalt her efter levering. Og priser og aftaler har holdt. Hvor der har været behov for ekstraarbejder - bl.a. fordi der har skulle laves ekstra gravearbejde, er dette blevet beskrevet og prisen for dette beregnet, så vi kendte det forud.
Et super projekt, høj kvalitet og håndværksmæssigt helt i top. Vi kan kun anbefale Lilje-huset.
Vi har modtaget super god og kompetent…
Vi har modtaget super god og kompetent rådgivning, vi havde fundet en sommerhus grund som vi ønskede at bygge på. Vi havde valgt at gå med deres kampagnehus. men alligevel blev sagen individuelt behandlet og en redigeret tegning som passede til beliggenheden blev tilsendt os. da boreprøven viste udfordringer fik vi et profesionelt tilbud på hvad dette betød for vores projekt. Dette gjorde at vi valgte at springe fra vores grund. Havde vi ikke haft Liljehuset rådgivning havde vi stået med en væsentlig merudgift på byggeriet.
Når vi finder den rigtige grund, er Liljehuset klart vores førstevalg
Kritisabel oplevelse med Lilje-huset
Vi har haft et meget kritisabelt forløb med Lilje-huset og må konkludere at de fører en uhæderlig forretningspraksis og bryder aftaleloven.
Vi fik et tilbud fra Lilje-huset som var baseret på en fast pris, hvis vi accepterede inden end fast dato, hvilket vi gjorde, og vi fik tilsagn om levering ultimo 2022. Senere i forløbet forlangte Lilje-huset en prisstigning samt udsættelse af leveringen med 4 måneder. Vi accepterede ikke prisstigningen og henviste til at vi havde indgået en aftale som er baseret på fast pris. Lilje-huset frafaldt deres krav til prisstigning, men krævede nu ret til en ensidig indeksregulering for hele 2021 til og med 2022. Vi afviste at acceptere denne indeksregulering igen begrundet med at vi havde en fast prisaftale. Lilje-huset ville ikke fravige deres krav til indeksregulering og afbrød salget.
Vores rådgivning og juridiske undersøgelser af sagen konkluderer at vi har krav på levering til den i tilbuddet oplyste faste pris, ellers gør Lilje-huset et klart brud på aftaleloven.
Lilje-huset gjorde på intet tidspunkt i forløbet opmærksom på deres forretningspraksis med indeksregulering, hverken mundtligt, beskrevet i deres tilbud eller i katalogets prisliste og gældende betingelser.
I Lilje-husets seneste katalogs prisliste og betingelser står der at:
”Priserne er gældende fra 1. august 2021. Alle priser er inkl. 25 % moms og gælder som faste priser til byggeriet er gennemført”. PAS PÅ - DET ER LØGN.