Lilje-huset Reviews 54

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har i løbet af efteråret fået bygget et nyt Lilje sommerhus. Det blev afleveret før tid og alle fejl mangler er blevet rettet uden problemer. De bruge kun "egne" tømre teams med stor erfaring. D... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har kun godt at sige om Liljehuset! Lige fra vi bestilte vores sommerhus til her tre år efter, hvor vi har fået problemer med mus i vores indbyggede skur. Her kom de gratis ud og ordnede problemet... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige overtaget et sommerhus bygget af Lilje-hus og kan kunne give seks stjerner ud af fem :) Hele vejen igennem har vi mødt imødekommende medarbejdere, der har hjulpet os igennem planlægnings... See more

Rated 5 out of 5 stars

Lilje huset byggede et smukt hus til os. Vi blev taget i hånden og talt igennem processen på en utrolig behagelig måde. Hele vejen har vi følt os både set og hørt, de har været åbne og kommunikerende... See more

1. Architect

Written by the company

Mere end 4.800 fritidshuse siden 1970 taler sit eget sprog. Vi har herigennem opnået en usædvanlig stor erfaring og ekspertise i opførelse af fritidshuse. Vi arbejder seriøst og professionelt med opgaven fra start til slut. Lilje-huset A/S fremstår som en velkonsolideret og yderst solid virksomhed, der er totalt selvfinansierende. Vi er selv meget stolte af at have opnået den højeste kreditværdighed AAA fra Bisnode, i mere end 15 år i træk.

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Vi giver Lilje-huset vores varmeste anbefaling

Vi har haft en særdeles positiv oplevelse med Lilje-huset i forbindelse med opførelsen af vores sommerhus. Gennem hele processen blev vi løbende opdateret om tilladelser, undersøgelser og næste skridt, hvilket skabte stor tryghed og tillid til forløbet. Kommunikationen har været effektiv og imødekommende, og responstiden har været kort.
Byggeriet forløb hurtigt og effektivt, og huset stod færdigt mere end en måned før den aftalte afleveringsfrist. Resultatet lever fuldt op til forventningerne, et smukt sommerhus i høj kvalitet med solide materialer og flot håndværk. Vi har oplevet åbenhed og fleksibilitet gennem hele forløbet og det har gjort samarbejdet både konstruktivt og tillidsfuldt. Vi giver Lilje-huset vores varmeste anbefaling.

17 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Superskønt sommerhus, Nordsø Romantik fra Lilje-huset…

Jeg har fået et superskønt sommerhus fra Lilje-huset. Undervejs er jeg blevet velinformeret om div. tilladelser, undersøgelser, processens næste trin og der har været kort responstid på enhver kommunikation. Byggeriet er skredet ualmindelig hurtigt frem og huset stod færdigt mere end 1 måned før afleveringsfristen. Huset bliver beundret af alle forbipasserende og anerkendt for dets høje kvalitet, gode håndværk og fin terrasse. Det har været en kæmpe fornøjelse at følge og deltage i hele processen med inkluderede ønsker til ændringer. En stor oplevelse fra beslutningen tages, underskriften sættes til det endelige og flotte resultat kan ses og tages i brug. Alle tænkelige stjerner til Lilje-huset fra mig.

26 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Liljehuset har lavet, hvad de har lovet

Vores sommerhus på Bornholm er taget i brug. Vi har selv stået for indretning af køkken og bad. Vi har haft en rigtig god oplevelse med Liljehuset hele vejen rundt. Fra sælger over ingeniør til projektledelse og administration. Og huset er håndværksmæssigt SÅ fint lavet! Stor ros fra Vanløse.

7 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi har kun godt at sige om Liljehuset

Hele vejen igennem har kommunikationen været i top og vi kan klart anbefale andre, at bygge hus med Lilhehuset!

28 March 2025

Overgik forventninger

Jeg har netop taget mit nye Lilje-hus i brug - det var færdigt 3 uger inden den lovede dato - og jeg er meget glad. Alt har overgået mine forventninger.
Jeg er endda meget besværlig at gøre tilfreds, eftersom jeg selv har bygget en del. Men de har fundet sig i mine evindelige spørgsmål, ændringer og fejlfinding - med et smil. Ofte er småfej opdaget af Lilje-Huset selv - og udbedret inden jeg har nået at åbne munden. Over hele linjen er jeg blevet mødt at yderst venlige og sympatiske mennesker. Jeg får næsten lyst til at bygge et Lilje-Hus mere, da jeg vil savne dem alle sammen.
Et enkelt minus var den manglende sortering af byggeaffald. Det gør stadig ondt at tænke på de 20-25 m3 blandet affald som i høj grad kunne have været sorteret og genbrugt. Men efter en dialog med Lilje-Huset, formoder jeg at byggeaffald sorteres fremadrettet og vi ender på de 5 stjerner for et meget flot hus.

3 July 2024
Rated 1 out of 5 stars

Manglende høflig kommunikation og ansvar

Super sød sælger og ikke nogen grænser for hvad der kunne lade sig gøre. Men da huset var næsten færdig og vi pointerede skæve fliser på begge badeværelser +manglende vandlås på det ene badeværelse , skævt køkken og en masse finish som manglende lister osv.
Så blev de godt nok ubehagelige og vi har aldrig fortrudt noget så meget. Hus og indretning er rigtig fin. Men de har yderst svært ved at tage ansvar og kommunikere ordenligt når der er fejl og mangler. Og vi har ikke lyst til at kontakte dem selv om vi senere har fundet fejl da man ikke ved hvad man får smidt i hovedet.
Absolut ingen anbefaling herfra.

11 July 2024

Stor tilfredshed med Liljehuset

Vi er meget tilfredse med hele forløbet med vores nye sommerhus.
Fra først til sidst har vi fået god, venlig og kompetent behandling. Der har været en klar ledelse af de forskellige faser i processen med sommerhuset. Desuden stor hjælpsomhed, fleksibilitet og tilpasninger undervejs. Et nyt sommerhus er et omfattende og komplekst forløb, men med den professionelle projektledelse undervejs, er vi nu kommet i mål med stor tilfredshed.
Hvis vi skulle foreslå noget, så er det en overordnet projektplan til os med diverse oplysninger med kontaktinfo og ledelse af de forskellige faser. Vi er i vores forløb blevet informeret om dette via mails, som har fungeret udmærket, men det ville være rart, hvis vi desuden havde den omtalte overordnede projektplan.
Mange hilsner
Bo og Hanne

27 May 2024

100% anbefaling for 2. gang

100% anbefaling for 2. gang til Lilje-Huset.

Vi har netop (marts 2024) fået afleveret vores nybyggede anneks til vores bestående Lilje-sommerhus.

Stor ros til alle ansatte fra Lilje-Huset, der har været med i vores byggeproces.

Fra start til slut har vi fået åben og konstruktiv sparring, og vi er altid blev mødt med en imødekommende åbenhed, når der har været brug for dialog under hele processen.

Særligt den løbende information omkring status på byggeriet har givet en rigtig tryg oplevelse af, at der altid var overblik og styr på processen.

Alt ialt dygtige håndværkere og fagfolk, der ønsker at levere den drøm, vi selv gerne vil udleve.

Vi vil uden tøven bygge med Lilje-Huset igen, hvis vi får muligheden for det.

Tak for flot arbejde :-)

4 April 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi fik leveret vores sommerhus 6 uger…

Vi fik leveret vores sommerhus 6 uger før tid! De bump der opstod undervejs blev løst til alles tilfredshed. Det samme gælder det bump, der opstod efter aflevering. Helt perfekt og fremragende kundeservice. Og så elsker vi jo simpelthen vores nye hus.

24 January 2024
Rated 1 out of 5 stars

Total mangel på dialog og ansvar

Øv, vi trak nitten. Oplevelsen var til 4 stjerner indtil vores to henvendelser med et fejlplaceret siveanlæg opstod: fornægtelse af fakta, men værst af alt, - en total ignorering af vores henvendelse og teknisk dokumentation
Spørgsmålet var ellers enkelt og kunne besvares med et simpelt ja eller et nej, - er sivebrønden placeret korrekt i henhold til producentens forevisning ?
Så hvad kan Liljehuset gøre bedre ? Besvare kunden efter et salg på samme måde som de besvarer kunden før et salg. Og dernæst påtage sig et ansvar selv om det er "besværligt" og eventuelt ender med at koste dem penge. Nu står vi med en fejl til 50 000,- som vi selv må løse. Eller vælge at gå rettens vej....øv, øv, øv..

1 December 2023

Kompetent byggefirma

Kompetent byggefirma. God rådgivning før køb. Masser af støtte og god sparring hele vejen gennem projektet, hvor vi selv stod for at bygge en del (medbyg). God kvalitet af byggematerialer mm. Vi er ikke spor i tvivl om, at vi vil vælge Lilje-Huset, hvis vi skal bygge nyt i fremtiden.

1 December 2023
Rated 5 out of 5 stars

Lilje-huset A/S har styr på sagerne!

Lilje-huset A/S har styr på processen og deres underleverandører hele vejen igennem og leverede et nøglefærdigt fritidshus til os en måned før tid. Vi har haft en uafhængig byggerådgiver tilknyttet projektet, som har været alle pengene værd, men ikke har haft mange anmærkninger undervejs - "Lilje-huset har styr på sagerne" sagde han. Det synes vi også, de har.

20 December 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vi kunne ikke have ønsket os bedre byggeproces og resultat

Vi har nu snart i et år haft nøglerne til vores dejlige dejlige 86V sommerhus i Odsherred, og vi kunne ikke have ønsket os bedre forløb. Det gælder lige fra projektplanlægningen, hvor vi havde en række særønsker til indretning, og hvad vi selv gerne ville lave; over selve byggeriet, hvor håndværkerne var dygtige og effektive; til afleveringsforretningen. De meget få fejl og mangler, der var, blev udbedret hurtigt og effektivt.
Fra start til slut i processen har folkene fra Lilje-huset været imødekommende, tilgængelige, fleksible og samarbejdende, fagligt dygtige og effektive. Vi giver derfor Lilje-huset de varmeste anbefalinger.
Familien Bitsch Jensen og Schou.

13 December 2022

Fuldt ud tilfreds!

Vi har valgt Liljehuset til at bygge vores nye hus. Vi har boet i huset 11/2 år, og er så glade for et perfekt hus. Vi anbefaler Liljehuset, uden tvivl, det har fra første besøg til vi fik nøgler, været yderst positivt. Vi har på intet tidspunkt været i tvivl om at vi valgte rigtig med Liljehuset.. Alle medarbejdere har været super dygtige, og altid er vi mødt med venlighed og smil. Og de overholder aftaler;) De bedste anbefalinger Michael & Anette

11 October 2023

Take a closer look