Klostra Handelsträgård AB Reviews 87

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Beställde blomsterlökar o i en påse var kvaliteten inte så bra. Skickade bilder o fick snabbt svar med möjlighet att välja mellan tillgodokvitto och nya lökar. Valde nya lökar o de som kom var perfe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag vill tacka för ett fantastiskt samtal med kundservice. De fixade min order på bästa sätt. Jag kommer alltid att handla här. Har både köpt vitlökar och vårlökar. Och plantor. Jag är hel nöjd.... See more

Company details

1. Garden Center

Written by the company

En renodlad nätbaserad handelsträdgård. Etablerad 2007 med idag nästan 50 000 kunder per år. Skickar frö, lök, knölar, rötter, sättor och t.o.m plantor i paket till ombud eller direkt till dörren över hela Sverige. Ger alltid 100% transportgaranti. Vi arbetrar inte aktivt med Trustpilot men har den öppen och besvarar i möjligaste mån spontana kundomdömmen. Därav de ringa antalet. Vid frågor når du oss på: hello@klostra.se

Contact info

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Beställt vara 15/5

Beställt vara 15/5. Bara fått orderbekräftelse samma dag. Sen inget. Dåligt.

19 May 2026
Klostra Handelsträgård AB logo

Reply from Klostra Handelsträgård AB

Tack för din feedback. Vi förstår att det känns frustrerande att inte ha fått mer information efter orderbekräftelsen.

På din order framgår att sparriskniven är planerad för utleverans under vecka 21. Det innebär att ordern ännu ligger inom utleveransveckan.

Det är högt tryck just nu för en liten handelsträdgård med alla växter och utsäde som ska skickas ut. Tyvärr kan vi inte hålla samma hanteringshastighet som automatiserade bjässar som Amazon.

Men vi tar till oss att kommunikationen kunde ha varit tydligare efter beställningen. Tack för att du sporrar oss till förbättringar.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst med ditt ordernummer om du vill att vi kontrollerar statusen närmare.

Klostra

Saknas i beställningen

Håller med vad många här skriver att leveransen tar väldigt lång tid. Utleverans i v19 betydde i början på V20. En påse lök jag beställt var markerad "saknas" trots att den fanns i lager när jag beställde och enligt orderbekräftelsen. För att lösa det så dubblade de en annan lökpåse. Redan den jag beställt behövde jag bara använda 1/3 del och nu fick jag två påsar :-( Det mesta åker direkt i soporna, väldigt dyra sopor.
Aldrig mera Klostra och jag kan verkligen inte rekommendera det till någon annan.

14 May 2026
Rated 1 out of 5 stars

Först en leverans av citronverbena inkö…

Först en leverans av citronverbena som anläne med en massa löss!!massa löss!! Fick en ny leverans som dom debiterade frakt för. 129.-
Sen beställde jag Havtorn 1 hane och 2 honor. Dom kom tillsammans med en massa vita flygare!!!
Vad är det här för företag?
Har beställt växter online i många år men det här var mitt första riktiga bottennapp.
Ja, jag är arg eller rättare sagt brsviken och förbannad.
Då jag hann ställa in plantorna i växthuset så .......,,,,
Måste klaga vidare då jag hittade mängder med gröna löss på en av Havtornplantorna. Tur att dom stog utanför växthuset, nu på komposten.
Livet leker just nu!!

11 May 2026
Klostra Handelsträgård AB logo

Reply from Klostra Handelsträgård AB

Hej Eva

Tack för att du hör av dig och berättar. Vi förstår verkligen att du är både besviken och frustrerad om du har upplevt problem med växtleveranser. Särskilt om plantorna hunnit komma in i växthuset.

Vi har ingen rutin där vi debiterar 169 kr i frakt för att skicka om skadade eller reklamerade produkter. Vi ger alltid 100% transportgaranti. Så vi vill därför verkligen kontrollera vad som har hänt i just ditt ärende.

Vi hör av oss direkt från kundtjänst.

Vi beklagar verkligen att du har fått en så dålig upplevelse och vill gärna hjälpa dig vidare nu när vi har hittat en fungerande e-postadress kopplat till din beställning.

Klostras kundtjänst

Rated 5 out of 5 stars

Jag har handlat mycket växter och är…

Jag har handlat mycket växter och är mycket nöjd. Sist köpte jag en vext och det tag längre tid med posten. Växter var dåliga och gjorde en reklamation. Det gick snabbt att behandla det och fick nya växter omgående. Jag uppskattar deras intresse att hjälpa till. Nu har jag beställt dahlia för andra gången. Och är så nöjd med köpet som altid.

8 May 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jättefin service och bra varor!

Jättefin service där man kan bestämma vilken vecka man vill få leveransen av tidskänsliga lökar inför plantering. När de ramslökar jag beställt anlände, exakt på utsatt tid, var de friska, spänstiga och med fina rötter.

28 October 2025

Utmärkt butik

Har gjort några beställningar genom åren på frön, sättpotatis och barrotad jättevallmo. Hittills har jag varit nöjd med både varor och leverans.

28 February 2025

Smidig beställning

Smidig beställning, väl paketerat. De var inga problem med ersättning med nya dahliaknölar där de två första av en sort hade misstänkt avvikelse i tillväxt av knoppar efter att jag skickat mejl med bilder. Mycket fint och trevligt bemötande på mejl.

22 May 2025

Vårbeställning

Jag gjorde en vårbeställning av plantor och fick tyvärr trasiga gurkor. Kontaktade Klostra och fick direkt alt pengar tillbaka eller köp annat. Så köpte några fler plantor. Alltid bra kvalité.
Bra service.
Helt enkelt bra.

22 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Beställde nyss jordgubbsplantor och…

Beställde nyss jordgubbsplantor och sparriskronor. Jordgubbarna var packade med väldigt lite jord vilket är bra med tanke på Obama masken. Men söka igenom plantorna är ändå viktigt. Sparris helt utan jord. Fina plantor och ok men inte snabb leveranstid

14 May 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look