Fem store stjerner til Growtek! Det har været en fornøjelse at handle med dem. Der er et fantastisk serviceniveau, hvor man altid bliver mødt med smil og stor ekspertise, hvis man har spørgsmål. Hele... See more
Company replied
Ikke mange anmeldelser jeg laver, men Growtek fortjener 5 stjerner herfra. Jeg var lidt i tvivl omkring valg af produkt, så jeg ringede til dem og fik fat i Frederik. Der var ingen tvivl om at han... See more
Company replied
En meget sød og imødekommende service fra Karen Marie, som gjorde alt, hun kunne, for at jeg kunne få leveret min - faktisk lille - ordre ☺️ Sedum kom som aftalt og ligger nu fint på min søns gravsted... See more
Company replied
Først og fremmest, 1000 Tak for virkelig god service og rådgivning, Da jeg valgte at udlægge sedumbakker på en gummiedug på mit 60m2 carport og skur, der opstod der lidt tvivl om hvordan og hvil... See more
Company replied
Growtek er Danmarks førende specialiserede leverandør af sedumløsninger og grønne tage til både private boligejere, erhverv, håndværkere og professionelle installatører. Vi har gjort det til vores kerneopgave at gøre grønne tage enkle, gennemskuelige og tilgængelige, uden at gå på kompromis med kvalitet, holdbarhed eller faglig korrekthed. Vi leverer komplette løsninger til grønne tage, herunder sedummåtter, sedumbakker, vandtilbageholdende underlag, drænplader, kantskinner, rodspærre, filterdug og tilbehør, så både private gør-det-selv-kunder og professionelle kan opbygge et funktionelt og langtidsholdbart sedumtag. Vores sortiment dækker både flade tage og skrå tage i forskellige hældninger, og alle løsninger er sammensat ud fra dokumenterede krav til vandafledning, vægt, hældning og holdbarhed. Growtek er især kendt for vores brugervenlige sedumløsninger, som er designet til nem montering – også uden specialværktøj. Mange af vores kunder installerer selv deres grønne tag, mens andre vælger at få monteringen udført af en lokal håndværker. Uanset valg tilbyder vi grundig rådgivning, klare vejledninger og ærlig sparring før køb. Vi sælger både sedummåtter og sedumbakker, og vi er meget tydelige omkring forskellene: Sedummåtter danner et samlet plantedække og bruges typisk, hvor man ønsker et ensartet grønt udtryk, mens sedumbakker er modulopbyggede og kan anvendes på større hældninger uden brug af vandtilbageholdende underlag. Denne faglige transparens er en central del af Growteks tilgang – vi sælger ikke “one-size-fits-all”, men den løsning der passer til taget. Growtek betjener kunder i hele Danmark og leverer med Danske Fragtmænd direkte til kantstenen på hverdage. Levering sker typisk inden for få hverdage, og kunder kan selv vælge leveringsdato. Vi håndterer både webshop-ordrer og større B2B-leverancer via faktura, og vi leverer løbende til professionelle tagfirmaer, carportproducenter og anlægsgartnere. Vores kundeservice er fagligt funderet og løsningsorienteret. Vi rådgiver både før, under og efter købet og prioriterer realistiske forventninger frem for hurtige salg. Det betyder også, at vi siger nej, hvis en løsning ikke er egnet til det konkrete tag. Growtek har gennem årene leveret titusindvis af kvadratmeter sedum og er i dag en af de mest erfarne aktører på markedet for grønne tage i Danmark. Vi arbejder kontinuerligt med at optimere produkter, logistik og kunderejsen – og vi bruger aktivt feedback fra vores kunder til at forbedre både sortiment og service. Når kunder anmelder Growtek på Trustpilot, er det ofte vores faglige rådgivning, klare kommunikation, hurtige levering og pålidelige produkter, der fremhæves. Vi tager alle anmeldelser seriøst – både ros og kritik – og bruger dem aktivt til at blive bedre. Growtek er for dig, der ønsker et grønt tag, der fungerer i praksis – ikke bare på papiret.
Stavelsager 9, 5400, Bogense, Denmark
No history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Har fået leveret 34 sedum ruller til min nykonstruerede carport og alle ruller var meget fine. Alt blev leveret som aftalt og lagt op efter anvisningen. Flot tag at kigge på.
Fint firma at handle med. :-)
Hilsen Jørn Villads Jensen

Reply from Growtek.dk
Super fin rådgivning og service inden køb af sedummåtter.
Levering til aftalt tid og lige til at gå til.
Nogle af måtterne var lidt for tørre og smuldrede og revnede ved udrulning, men det virkede til, at der var kalkuleret med dette, da der var ekstra ift det bestilte. Så det passede noget nær perfekt!
Efter en god omgang vanding og dejligt solskinsvejr har vi nu efter 3 uger den smukkeste, blomstrende forhave fuld af summende humlebier og sommerfugle.
Fuld tilfredshed og 5 flotte stjerner herfra.

Reply from Growtek.dk
Super fine sedummåtter til bunddække. Jeg er blevet rigtig glad for resultatet. Man skal være lidt forsigtig, så de ikke går fra hinanden.

Reply from Growtek.dk
Alt kørte på skinner - lige fra personlig vejledning på telefon til aftale om afhentning/tidl. levering med fragtmand. Har købt over to omgange (okt. 2022 og maj 2023) med samme gode oplevelse. Og ikke mindst lever produktet (sedumbakker) op til forventningerne. De er nemme at håndtere og oplægges uden besvær. Det kan næsten ikke gøres nemmere. Jeg kan kun anbefale køb hos Growtek.

Reply from Growtek.dk
GrowTek skal have 5 stjerner for en fantastisk service og deres sedum måtter.
Det fåes ikke bedre!
Herfra skal lyde den varmeste anbefaling.

Reply from Growtek.dk
Rigtig god service og levering til aftalt tid. Sedummåtterne har nu været monteret i en uge, og de har rejst sig og begyndt at vokse. Bestemt ikke sidste sted i vores have vi får installeret sedum🙂

Reply from Growtek.dk
Lige en lille tilbagemelding til jer :
Jeg har ringet flere gange for at få råd og vejledning ang mit lille sedumtag.
Hver eneste gang jeg har ringet har I taget telefonen med det samme
( tænk lige hvor uhyrligt sjældent det ellers sker i dagens Danmark? - ikke kun at telefonen besvares, men også at man overhovedet kan RINGE og tale med kundeservice ?! ), jeg har hverken skulle vente eller trykke mig gennem et utal af valgmuligheder ELLER er blevet henvist til FAQ af en telefonsvarer !!
HURRA for virksomheder med kvalificerede, imødekommende og venlige medarbejdere. Hver gang jeg har talt med jer har jeg talt med en som vidste ALT om hvad jeg skulle vælge, gøre og lige huske at købe også 🙏🏻
Hver gang har jeg tænkt over hvor prof I er, og nu vil jeg lige huske at skrive det også
Ærgerligt at mit lille tag kun er 5m2 ;)
Hvis jeg vinder i lotto bestiller jeg sedum til hele matriklen :)
Håber du vil sende mine roser til intra, opslagstavlen og til chefen. God service skal anerkendes !
Tak og god dag til jer
Dbh Anne

Reply from Growtek.dk
"Vi bestilte et mindre kvm antal til vores nye skur og fik levering på aftalt leveringsdato. Nemt at lægge ud, og indtil videre har det et skabt et flot resultat som vi er fuldt ud tilfredse med.

Reply from Growtek.dk
God oplevelse med at handle hos Growtek.
Fik telefonisk rådgivning før bestilling da jeg havde nogle spørgsmål. Fik efterfølgende leveret 50 m2 Sedumlight til min nye Carport. Levering på ca 4 dage. Kan klart anbefales.

Reply from Growtek.dk
Bestilte sedummåtter til haven tidligere på året.
Fik super rådgivning telefonisk før jeg placerede bestilling. Hurtig levering efterfølgende. Meget flot resultat
Sedum blev leveret i halvdårlig form, jeg gør opmærksom på dette, men får at vide at måtterne bare skal rulles ud og lægges på "det skal lige have lov at lande" jeg ville ønske jeg kunne lægge billeder op af hvordan det ser ud nu, efter 2 år. Det er håbløst. Jeg kan heldigvis få lov at købe 20 kvm. nyt Sedum med 15% rabat. Nej tak til Growtek.
Sidste år 2021 fik vi leveret sedummåtter fra GrowTek. Ved levering var måtterne meget tørre og smuldrede en del. En del af måtterne var desuden beskadiget. Sandsynligvis på grund af at de stak gennem pallen og derved blev beskadiget af palleløfter.
Vi fik dog samlet et fint sedumtag på vores carport og cykelskur. Vi var meget glade for det, men det var allikerne og kragerne desværre også. Fuglene hakkede stenbundsplanterne væk og trak det underliggende kokosfibre op. Filtmåtterne nedenunder kunne også bruges til redebygning. Fuglene fløj nærmest i fast rutefart med dele fra vores tag. Det var et meget kedeligt syn og vi gjorde alt for at undgå det. Desværre uden held. GrowTek anbefalede at lægge et fintmasket hønsenet over. Det prøvede vi også uden held. Fuglene hakkede bare igennem nettet og fortsatte deres ødelæggelse af taget.
Vi overvejede at lægge et nyt sedumtag baseret på kunstfiber som fuglene ikke kan komme igennem. Løsningen blev at trække fiskesnøre på langs af taget med 4 cm mellemrum. Der blev brugt knap 500 meter. Det pynter ikke, men det løste problemet.
Perfekt kvalitet på grønt tag.
Kan klart anbefales.
Helt elendig kundeservice. Nu har de lovet mig at kreditere 10% af min ordre på grund af en rabatkode i snart 3 uger og bliver ved med at sige at pengene er på vej, men der sker ikke en fløjtende fis! De svarer hverken på mails inden køb eller efter køb. Ganske enkelt elendig kundeservice!
Selv om der er tale om et skur, er det smukt med grønt tag. Som ikke-professionel ud i anlæg m.v. kontaktede jeg GrowTek for råd og vejledning.
Jeg har fået en eminent service, og ved afhentning endda rådgivning der ydermere sparede mig for økonomisk ekstraudgifter - jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre sparringspartner omkring mit lille haveprojekt.
Jeg kan varmt anbefale GrowTek til alle der ønsker 'grønne sommerdrømme' - de er både professionelle og yder en service udover det sædvanlige.
VI købte Sedummåtter til vores overdækkede terrasse.
Fik super vejledning om opbygning .Fin kvalitet og
Nemtat montere.
Vil gerne anbefale Growtek.
Vi har købt Sedum tag og det er bare blevet rigtig godt, vi fik en god rådgivning om opbygningen af taget med de måtter der er neden under Sedum taget.
Det gav lige det sidste finish på Shelteren
Nemt og godt
Alt blev leveret på rette tid og sted
Resultatet er også smukt igler at gå til
Levering af rigtig fine sedummåtter med filtdug til min shelter med levering på aftalt tidspunkt.
Produktet var nemt at gå til og montere, og planterne gror som de skal.(dog et lille hjørne der halter lidt men forventer det kommer igang også)