Frk. Friis - Professionelle rengøringsmidler til hjemmet Reviews 20

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Bestilte 25.11. og modtaget 18.12. Men fin gave som kompensation så derfor 4 stjerner. Håber det går hurtigere næste gang. Tak for gaverne

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har handlet hos frk.friis flere gange, både fauna & flora produkter, samt den nye boost serie. Jeg er yderst tilfreds og bruger særligt universalspray rigtig meget. Men jeg har kun gode oplevels... See more

Company replied

Written by the company

Vi producerer professionelle rengøringsmidler til hverdagsbrug i hjemmet. Vi tilstræber at give dig en tryg og god service, og hurtig levering af rengøringsprodukter af høj kvalitet. Vi er beliggende i 4800 Nykøbing Falster.

4.4

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig lækre og virkelig gode…

Rigtig lækre og virkelig gode rengøringsprodukter. Super professionel, hurtig og venlig service. Særligt sæben til opvaskemaskinen er jeg meget imponeret over. Den har fjernet et tilbagevendende problem med mislugt i min opvaskemaskine og vasker i øvrigt rigtig flot og rent. Jeg kan absolut kun anbefale at købe rengøringsmidler fra Frk. Friis 😇Jeg kommer til at købe herfra igen!

12 September 2025
Rated 3 out of 5 stars

Utæt beholdere

Produktet er okay. Købte to bøtter mug og skimmel fjerner. Gav den ene til min søn. De var begge to utætte i bunden og det havde vi ikke lagt mærke til, før vi kunne lugte at der var noget galt. Bøtterne var helt oppustede. Det resulterede i at hylden i mit skab er ødelagt og min søn har fået ødelagt en trøje, som det er dryppet ned på.
Har sendt to mails og intet hørt.

23 February 2025

Top service

Top service, da der var løbet væske ud af den flaske fik jeg hurtigt tilsendt en ny.

1 March 2025

Kære Christina,

Tak for din anmeldelse! Jeg håber, at du bliver glad for dine produkter 🤩

Rated 5 out of 5 stars

Giver fem stjerner fordi produkterne er…

Giver fem stjerner fordi produkterne er super.
Jeg er nu glad for ikke at skulle lede alle mulige steder efter noget man er usikker på om det virker.
Mine gamle produkter kom til gavn hos andre og fortalte dem så om de nye produkter jeg havde købt hos Frk. Friis Boost .

16 February 2025

Kære Niels,

Tusind tak for den meget fine anmeldelse! Du skal også have et stort tak for at anbefale mine produkter til venner og bekendte! 🤩

Når noget virker

Når noget virker, skal det roses! Har længe forsøgt mig med midler mod mørke fuger i vinduer, fra vi overtog huset. Boost Mug og skimmel får bugt med det 👏🏽 det fjerner ikke hundrede procent, kan man dog heller ikke forvente på fuger i vinduer som ikke har været renset i mange år. Bare fantastisk det sorte ikke skriger i øjnene mere 🤩

3 February 2025

Reply from Frk. Friis - Professionelle rengøringsmidler til hjemmet

Tusind tak for den meget fine anmeldelse! Det betyder så meget for mig - men også for min lille biks ☺️ Jeg er glad for at Boost Mug & Skimmel kunne klare opgaven!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg anbefaler gerne frk.friis!

Jeg er yderst tilfreds og bruger særligt universalspray rigtig meget. Men jeg har kun gode oplevelser med alle produkter, samt service. Jeg bestiller altid til afhentning, da det er lokalt. Jeg elsker at kunne få gode rengøringsprodukter fra lokal leverandør!

7 January 2025

Reply from Frk. Friis - Professionelle rengøringsmidler til hjemmet

Tusind tak for den fine anmeldelse Isabella! Jeg er rigtig glad for du er tilfreds med produkterne - og også den nye boost serie! Nu hvor du er særlig glad for Boost Universalspray, så husk at de også fåes som rengøringsservietter ☺️

Effektivt produkt

Jeg har længe og uden held ledt efter et produkt, der kan fjerne mug og skimmel, der har sidder i gummifugerne i nogle vinduer i flere år. Det vil sige indtil nu, for Mug & Skimmel Spray fra Fauna & Flora fjernede det meste første gang og det sidste ved anden behandling. Genialt produkt.

13 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super lækkert pakke med vaskemidler

Super lækker pakke med vaskemidler. Her dufter fantastisk, og vasker så lækkert rent, samt er virkeligt drøj i brug.

2 September 2024

Kære Mette,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du er tilfredse med produkterne - og ikke mindst at du er glad for de fine dufte! ☺️

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil i den grad anbefale jeres/deres…

Jeg vil i den grad anbefale jeres/deres Mug & Skimmel. Meget meget effektivt og dufter godt.
Jeg brugte det i hele vores bruseniche, i fugerne med begyndende skimmel.
Og wupti! Pist væk!
Jeg er meget tilfreds med resultatet.

29 August 2024

Kære Mette,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder så meget for os. Vi er rigtig glade for at vores Mug- og Skimmelfjerner lever op til dine forventninger! ☺️

bedste varer ever

Jeg vil starte med at sige at jeg var lidt skeptisk i starten men alt blev banket til jorden.Jeg fik min vare som jeg bestilte troede jeg de havde givet mig en forkert flaske ringede til dem og de beklarede og så gik der 3 dage og jeg fik den flaske jeg havde bestilt plus en ekstra som et plaster på såret.Jeg er super glad for at jeg handlede hos Fauna og flora fordi det de skriver om varer virker for sindsygt har prøvet alt men hos dem wooow de virker og det er med 100 procent sikkerhed at jeg handler der igen go service alt i alt woooow

30 July 2024

Kære Keld,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder så meget for os. Vi er rigtig glade for du er tilfredse med vores service og at produkterne lever op til dine forventninger! ☺️

Havde bestilt toiletrens

Havde bestilt toiletrens. Kom hurtigt i flot indpakning, men flasken havde været åben, så den var tom. Sendte billeder af pakken og fluks kom en ny pakke og en ekstra lækker håndcreme. Tak for fin service.14/

15 July 2024

Kære Jytte,

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Jeg håber at du bliver glad for vores WC Rens, og at den lever op til dine forventninger! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Effektiv rengøring i “stå fremme-emballage”

Jeg har brugt Fauna & Flora i en periode nu. Jeg elsker udtrykket i emballagen, der er pæn nok til at stå fremme. Duften er skøn - især glasrensen elsker jeg ❤️
Køkkenrengøringen bliver naturlig og nem med køkkenrensen - den er uundværlig 🤩
Især er jeg begejstret for rengøringsegenskaberne. Det virker så meget bedre, end alt andet jeg har prøvet.

15 June 2024

Kære Pia!

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse! Jeg er SÅ glad for at produkterne lever op til dine forventninger 🤩 Jeg synes også at køkkenrengøring er et must have!

Rated 5 out of 5 stars

Professionelle produkter i den private husholdning

Jeg har haft min gang i professionelle køkkener, og har haft masser af rengøringsmidler imellem hænderne, der var virkelig gode og grundige. Men at få noget tilsvarende i den private husholdning, som dufter dejligt, og er drøjt nok til at man rent faktisk kan klare sig i lang tid med relativt små dekorative emballager - sjovt der ikke er nogen der har set den niche tidligere - og så til overkommelige priser 🤓
- en lille genistreg🚀

15 June 2024

Kære Benjamin!

Tusind tak for din meget fine anmeldelse! Jeg er glad for at produkterne lever op til dine forventninger 🤩

Kæmpe fan af produkterne

Kæmpe fan af produkterne, køkkenrengøringens sprayen står fast på køkkenbordet og håndsæben står på natbordet
Skønne naturlige dufte og effektiv rengøring, whats not to like

10 June 2024

Kære Katja,

Tusind tak for din anmeldelse af Fauna & Flora. Dejligt at også håndcremen vinder ind som en fast del af dit hjem! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Mange stjerner til Fauna & Flora…

Jeg har prøvet flere Fauna & Flora produkter og ens for dem alle er at de dufter helt fantastisk!
For at nævne et par af dem:
Glasrens: Den virker bare. Et par sprøjt på badeværelsesspejlet og tør - så er spejlet helt blank. Det samme på vinduer - den tager fedt fingrene.

Deres køkkenspray og Bad og sanitet er bare så nem. Bare et par sprøjt og tør af med en våd klud.

Håndsæben har en fantastisk duft og det har deres hånd creme også.

Jeg går meget op i at mit hjem dufter rent og dejligt når jeg har gjort rent, og jeg må sige at det ikke er sidste gang jeg bruger Fauna og Flora 🥰

10 June 2024

Kære Karina,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse af Fauna & Flora! Hvor er jeg glad for at høre at alle produkterne lever op til dine forventninger 😊

Vinduessæbe

Har nu pudset mine vinduer med “Vinduessæbe”. Den er helt fantastisk🤩Helt rene og uden striber🤩Tak🙏

22 May 2024

Kære Malene,

Tusind tak for din anmeldelse af Fauna & Flora! Hvor er jeg glad for at høre at du er tilfreds med dit køb 😊

Take a closer look