Summen af inkompetence &…
Summen af inkompetence & kundefjendlighed gik op i en højere enhed...så det bliver et tak og nejtak
Distrelec er en ledende distributør inden for vedligeholdelsesartikler, særligt tekniske komponenter, automatiseringstilbehør og måleteknologi. Som distributør med kvalitetsservice og mere end 50 års erfaring bruger vi tid på at forstå, hvad vores kunder har brug for. Vi kan tilbyde en bred vifte af artikler fra de store brands og mange artikler på lager. Vores kunder har ydermere fordelen af hurtig og sikker levering.
Haslegårdsvej 8-12, , DK-8210, Aarhus, Denmark
Jeg var lidt nervøs ved at handle hos jer, da jeg så jeres Trustplot score, men jeg blev heldigvis positivt overrasket. Jeg har faktisk intet dårligt at sige om min oplevelse. Bestilte mit Digilent Arty A7 board søndag og havde det i hånden tirsdag formiddag. Forventer helt bestemt at handle hos jer igen.
Bestilte 4 små plastig beslag som så tilsyneladende skal sendes fra Holland.
I går modtog jeg så en TOM pakke fra Holland. Ringede og skrev straks til Elfa Distrelec som beklagede og forklarede at det bliver pakket af en robot og noget må være gået galt. Han ville straks sørge for at jeg fik sendt nye beslag.
Til hele sagen skal siges at jeg ved bestilling kunne vælge enten at betale med kort eller modtage en faktura, trods det yderligere besvær med at skulle betale en faktura valgte jeg dette da jeg ikke lige sad med mit kort. Jeg havde så besluttet ikke at betale før jeg havde modtaget varen, heldigvis.
Men i bund og grund en forbrugervenlig måde at vise seriøsitet fra Elfa Distrelecs side, på trods af at dette selvfølgelig kan give problemer med nogle betalinger men da det er eksternt firma som står for dette, tænker jeg de har betalt sig ud af denne risiko.
Nu får vi se om jeg modtager varerene :-)
Gode kvalitets produkter. Hurtig levering.
Kan klart anbefales
Læste anmeldelser på trustpilot, og var nervøs for at bruge firmaet. Endte med at give det et skud da de havde varer jeg ikke kunne skaffe andre steder.
Jeg bestilte varerne igår middag, og de ankom i dag med DHL!!!! Jeg er meget imponeret. 5 stjerner for super service.
De holder et produkt igen i ugevis, og bliver ved med at udskyde det.
Jeg skulle akut bruge nogle kvalitets kabler, ringede ind til supporten og blev oprettet som offentlig kunde på under 20 minutter. Kunne samme dag bestille de ting jeg skulle bruge, og dagen efter- relativt tidligt om morgenen (ca. mellem kl. 9-10) kom der en glad DHL mand med mine pakker. Flot service. Vil helt sikkert handle der igen, uden bekymringer :-)
Jeg bestilte en DC-supply som skulle bruges i forbindelse med mit værksted. Den blev sendt dagen efter jeg bestilte og blev leveret på tredjedagen!! Fra Holland til min dør. Jeg er yderst tilfreds med service, vare og betalingmuligheder. Her køber jeg nyt udstyr igen!
Efter at have læst anmeldelser på Trustpilot var jeg noget urolig for, om de var til at stole på. Min bekymring blev gjort til skamme, og Elfa fortjener også at få positive anmeldelser på Trustpilot.
Nem bestilling, varen kom i løbet af to dage fra Holland. Der stod endda at det var en udgået vare, og der kun var 8 stk på lager, men jeg bestilte to stk, og de kom hurtigt.
Hurtig betjening og levering
Når man bestiller hos jer går det stærkt og kundeservicen er god og hjælpsom. I har mange ting på lageret så der er meget man kan vælge også mere end man tror man skal bruge. Hvis man køber noget man har fejlbestilt eller noget der er gået i stykker så bytter i det med det samme.
Fandt firmaet på nettet onsdag 22/3, ville købe 15 varmeluftpistoler. Så anmeldelser her på siden som ikke var gode, så turde ikke bestille online.
Ringede til dem onsdag middag, de var super venlige og hjælpsomme. Jeg fik lavet en ordre pr. telefon, og i dag torsdag 23/3 kom vores 15 steinel varmluftpistoler (1 dags levering).
Super service, og hvad der er skrevet her på TP, forstår jeg ikke, men ring til dem hvis du er i tvivl om de er gode nok :-)
Svindel og humbug,
Annoncere med varer de ikke har, trækker pengene alligevel.
Giver dig kun bøvl og problemer
Handel ikke med denne virksomhed! Magen til mangel på professionelisme og seriøs virksomhed skal man lede længe efter. Pakker "forsvinder" i deres forsendelse. De danske sælgere har ingen mulighed for at ringe til deres udenlandske lager, hvilket gør at du som kunder kan vente dagevis på afklaring. Dansk sælger garanterede på forespørgsel dag til dag levering på vigtig enhed til min produktion. 5 dage efter har jeg forsat ikke varen og har lidt stort tab heraf. Ingen forståelse eller hjælpsomhed fra virksomhedens side.