Super flinke gutter. Kom 2 minutter for tidligt haha. Mega godt arbejde må man sku sige.

See what reviewers are saying
Dansk Ventilationsrens & Service leverede en super god service. De mødte op til aftalt tid, var super flinke og gjorde et rigtig grundigt stykke arbejde med vores ventilation. Alt kørte bare helt efte... See more
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Dansk Ventilationsrens & Service. Hele forløbet fungerede, som det skulle, fra den første kontakt til arbejdet var afsluttet. Medarbejderne kom til den aft... See more
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Dansk Ventilationsrens & Service. Det var tydeligt fra første kontakt, at de sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Aftalen blev overholdt, medarbe... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Dansk Ventilationsrens & Service (DVRS) er specialister i ventilationsrens og service af ventilationsanlæg for både private og erhverv i hele Danmark. Vi renser udsugning, emhætte og kanaler, indregulerer anlægget korrekt og udfører løbende service og vedligeholdelse, så luftskiftet fungerer, som det skal. Resultatet er et sundere indeklima, lavere energiforbrug og et anlæg med længere levetid. Vi løser opgaver for villaer, lejligheder og boligforeninger såvel som for erhverv som restauranter, hoteller, kontorer og institutioner, og vi håndterer de fleste typer ventilationsanlæg, herunder anlæg fra bl.a. Nilan. Vores faste team af erfarne, uddannede teknikere kører i hele landet, fra Jylland og Fyn til Sjælland, med base i Sønderjylland. For private boliger arbejder vi med en fast pris på 2.399 kr. inkl. moms, så du kender prisen på forhånd og undgår overraskelser. For erhverv giver vi en fast pris tilpasset opgaven og anlæggets størrelse. På alle opgaver får du både prisgaranti og tilfredshedsgaranti samt dokumentation for det udførte arbejde. Book ventilationsrens eller en uforpligtende snak om service på dvrs.dk.
Vores løfte til dig
Written by the company

- Fast pris, ingen overraskelser
- Ventilationsrens til private til en fast pris på 2.399 kr. inkl. moms. For erhverv får du en fast pris tilpasset opgaven.
- Pris- og tilfredshedsgaranti
- Du er dækket hele vejen. Er du ikke tilfreds med resultatet, gør vi det godt igen.
- Erfarne teknikere i hele Danmark
- Vores faste team af uddannede teknikere kører fra Jylland og Fyn til Sjælland, med base i Sønderjylland.
- Et sundere indeklima fra dag et
- Vi renser udsugning og kanaler og indregulerer anlægget, så luften bliver sund igen og anlægget holder længere.
Prisgaranti
Fast pris, ingen overraskelser
No recent history of asking for reviews
Hurtig udrykning og top service
Hurtig udrykning og top service
Rigtig god oplevelse med dvrs.dk. De kom hurtigt ud, fik renset kanalerne og tjekket anlægget igennem uden noget slinger i valsen. Venlig betjening og fair pris. Klart 5 stjerner herfra.

Reply from Dansk Ventilationsrens & Service
Jeg havde besøg af Marius og Oliver og…
Jeg havde besøg af Marius og Oliver og de satte et nyt udluftningsanlæg op hos mig. Jeg havde straks en fornemmelse af at det var 2 fornuftige unge mennesker der vidste hvad de havde med at gøre. Det var også hyggeligt, da de også havde humor som jeg så godt kan li.
Jeg kan varmt anbefale dem og de er til enhver tid velkommen hos mig 💪👍👍

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Søde drenge, nem bookning og hurtig udførelse..
Dem bruger vi klart igen!

Reply from Dansk Ventilationsrens & Service
Perfekt service og fin pris
Den venligste unge mand rensede vores ventilationsanlæg og skiftede filter i varmepumpen. Prisen var helt acceptabel og det gik hurtigt.
Kan kun give vores bedste anbefalinger.

Reply from Dansk Ventilationsrens & Service
Vi havde fornøjelsen at have to…
Vi havde fornøjelsen at have to teknikere på besøg til rens og indregulering af vent. Behagelige og rare teknikere som gjorde det de skulle samt ryddet pænt op efter dem.
De får de varmeste anbefalinger herfra.
Vh Morten

Super god service👍
Søde drenge, hurtig service og en billig pris👍👍👍
Vi booker her igen til næste rens👍

Reply from Dansk Ventilationsrens & Service
Super service - rigtig god oplevelse
Super nemt at bestille en tid. Super service, kom til tiden, venligt kommunikerende og leverede en service over forventning. Vil helt klart benytte dem igen og kan kun anbefale dem til andre.

Reply from Dansk Ventilationsrens & Service
Synes klart de er de bedste i branchen
Synes klart de er de bedste i branchen!
Jeg fik lavet en ventilationsrens og synes at hjemmesiden var nem og overskuelig - de var effektive til deres arbejde. Jeg fik fantastisk vejledning og guidance på hvornår de kunne komme og hvornår de var færdige. Alt i alt en virkelig god oplevelse, og nogle super flinke mennesker bag virksomheden!
Ville klart bruge DVRS igen når behovet opstår!

Fra booking til faktura 5 ud af 5
Oplevelsen med DVRS har hele vejen igennem været en nem og behagelig oplevelse. Det er fedt at man kan booke tid direkte på hjemmesiden, uden at skulle ringe eller gennem kontaktformular.
Der blev sendt en sms om morgenen med deres specifikke ankomsttid, og da de ankom var de hjælpsomme, gennemgik og forklarede om vores system. De hjalp os godt videre med en video af hvordan man skifter filter i vores system, så vi selv kan vedligeholde disse. Da de var gået kom fakturaen med den faste pris med det samme – ingen venten og tjekken mails.
Hele kunderejsen kan opsummeres med 3 ord: nem nem nem 👍
Dem kommer vi til at bruge igen.

Top service
Lige fra den 1. telefonsamtale til opgaven var udført har det været top service, professionelt og effektivt. Både Mikkel og Marius behandlede vores hjem med respekt, ryddede op efter sig, så vi ikke kunne se, at de havde været der. Hele vejen igennem processen forklarede og viste de os, hvad der skulle laves, hvad det havde af betydning og hvordan anlægget fungere.
Vi kan klart anbefale DVRS for deres service og bedst af alt, så er prisen som lovet. Ingen ekstra tillæg eller ubehagelige overraskelser. En tryg og god oplevelse hele vejen igennem

Reply from Dansk Ventilationsrens & Service
Meget tilfreds med rensning og indstilling af ventilationsanlæg
Jeg har haft besøg af Dansk Ventilationsrens & Service til rensning og indstilling af mit ventilationsanlæg, og jeg er meget tilfreds med resultatet. De arbejdede professionelt, var punktlige og udførte et virkelig grundigt stykke arbejde. Undervejs forklarede de, hvad de lavede, og sikrede, at anlægget var korrekt indstillet, inden de kørte.
Det var en rigtig god oplevelse fra start til slut. Jeg kan varmt anbefale Dansk Ventilationsrens & Service til alle, der ønsker en professionel rensning og service af deres ventilationsanlæg.

Gode og effektive
Jeg benyttede mig at deres tilbud om at rense mit genvex anlæg. Der kom to mand og udførte en effektivt rensning af anlægget. Indregulerede, rydde pænt op og svarede på de spørgsmål jeg havde.
De bedste anbefalinger herfra.

God oplevelse
Nem booking. Kom til aftalt tid, var meget service mindede og leverede et super resultat.

Super god oplevelse
Super god oplevelse - grundig rensning - gav mange gode oplysninger om hvordan ventilationssystemet virker - om hvor tit det skal renses - og fik indstillet alt så det passer til mit behov - kan klart anbefales

Reply from Dansk Ventilationsrens & Service
Super god service og fair pris
Super god service og fair pris. Dygtige og effektive teknikere (Nikolaj og Christian) lavede et rigtig fint stykke arbejde og var servicemindede. 5 stjerner herfra!