Banner for Dansk Ventilationsrens & Service

Dansk Ventilationsrens & Service Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Dansk Ventilationsrens & Service. Hele forløbet fungerede, som det skulle, fra den første kontakt til arbejdet var afsluttet. Medarbejderne kom til den aft... See more

Company replied

1. Air Duct Cleaning Service

Written by the company

Dansk Ventilationsrens & Service (DVRS) er specialister i ventilationsrens og service af ventilationsanlæg for både private og erhverv i hele Danmark. Vi renser udsugning, emhætte og kanaler, indregulerer anlægget korrekt og udfører løbende service og vedligeholdelse, så luftskiftet fungerer, som det skal. Resultatet er et sundere indeklima, lavere energiforbrug og et anlæg med længere levetid. Vi løser opgaver for villaer, lejligheder og boligforeninger såvel som for erhverv som restauranter, hoteller, kontorer og institutioner, og vi håndterer de fleste typer ventilationsanlæg, herunder anlæg fra bl.a. Nilan. Vores faste team af erfarne, uddannede teknikere kører i hele landet, fra Jylland og Fyn til Sjælland, med base i Sønderjylland. For private boliger arbejder vi med en fast pris på 2.399 kr. inkl. moms, så du kender prisen på forhånd og undgår overraskelser. For erhverv giver vi en fast pris tilpasset opgaven og anlæggets størrelse. På alle opgaver får du både prisgaranti og tilfredshedsgaranti samt dokumentation for det udførte arbejde. Book ventilationsrens eller en uforpligtende snak om service på dvrs.dk.

Vores løfte til dig

Written by the company

Fast pris, ingen overraskelser
Ventilationsrens til private til en fast pris på 2.399 kr. inkl. moms. For erhverv får du en fast pris tilpasset opgaven.
Pris- og tilfredshedsgaranti
Du er dækket hele vejen. Er du ikke tilfreds med resultatet, gør vi det godt igen.
Erfarne teknikere i hele Danmark
Vores faste team af uddannede teknikere kører fra Jylland og Fyn til Sjælland, med base i Sønderjylland.
Et sundere indeklima fra dag et
Vi renser udsugning og kanaler og indregulerer anlægget, så luften bliver sund igen og anlægget holder længere.

Prisgaranti

Fast pris, ingen overraskelser

Ventilationsrens til private til en fast pris på 2.399 kr. inkl. moms. For erhverv får du en fast pris tilpasset opgaven, aftalt på forhånd.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

35 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en rigtig god oplevelse med…

Medarbejderne kom til den aftalte tid, var venlige og professionelle og udførte arbejdet grundigt. De tog sig også tid til at forklare, hvad de havde lavet, og besvarede de spørgsmål, jeg havde, hvilket gav et godt indtryk.

Efter arbejdet var alt ryddet pænt op, og anlægget fremstod rent og velholdt. Det er tydeligt, at de går op i at levere et ordentligt stykke arbejde og overholde deres aftaler.

Jeg er meget tilfreds med både servicen og resultatet og vil gerne anbefale dem til andre. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen, når ventilationsanlægget skal renses næste gang.

17 July 2026
Rated 5 out of 5 stars

Stor forskel efter besøg af søde…

Stor forskel efter besøg af søde teknikere. Vi købte huset for 4 måneder siden og har synes det føltes tungt - der er en verden til forskel efter Dansk Ventilationsrens og Service har været forbi :) 5 stjerner herfra!

Rated 5 out of 5 stars

Dansk Ventilationsrens & Service…

Dansk Ventilationsrens & Service leverede en super god service. De mødte op til aftalt tid, var super flinke og gjorde et rigtig grundigt stykke arbejde med vores ventilation. Alt kørte bare helt efter bogen. 5 stjerner herfra!

15 July 2026

Kompetent service.

Jeg oplevede problemer med vores ventilationsanlæg og har ved flere lejligheder haft besøg af andre teknikere, som desværre ikke kunne finde en løsning. Jeg kontaktede derfor DVS, og de rykkede hurtigt ud. Problemet blev løst effektivt og uden besvær. Teknikeren var meget kompetent og tog sig tid til at forklare årsagen til problemet på en letforståelig måde. Jeg kan derfor varmt anbefale DVS til andre, der har brug for professionel og kompetent service.

1 July 2026

Tilfreds kunde

Fint firma👍🏻

Hjalp os med at finde de rigtige filtre til vores Exhausto anlæg.

30 June 2026

Kære Lim

Tak for de fem stjerner og de fine ord 👍

Dejligt at vi kunne hjælpe med at finde de rigtige filtre til jeres Exhausto-anlæg. De rigtige filtre gør en større forskel for anlæggets drift, end mange regner med, så det er godt at have styr på.

Vi står klar, hvis I får brug for os igen.

Rated 5 out of 5 stars

Mega flinke drenge der kom ud og gjord…

Mega flinke drenge der kom ud og gjord et pænt styk arbejde

3 July 2026

Kære Mads

Tak for de fem stjerner og de flinke ord – det sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre, at både folkene og arbejdet levede op til det, du havde håbet på.

Rated 5 out of 5 stars

Dødlækkert sugearbejde de får lavet

Dødlækkert sugearbejde de får lavet, man kan virkelig mærke forskel i hjemmet kæmpe anbefaling

5 July 2026

Kære Sebastian

Tak for de fem stjerner og den kæmpe anbefaling – "dødlækkert sugearbejde" er nok den bedste beskrivelse af vores fag, vi har fået til dato 😄

Men det er jo netop pointen: at man rent faktisk kan mærke forskel i hjemmet bagefter. Dejligt at høre, at den var tydelig hos dig.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Vi står klar, hvis du får brug for os igen.

Så skøn en oplevelse med Dansk Ventilationsrens &Service

Rar oplevelse! Jeg fik en rigtig god behandling, da jeg bookede tid til mit Genvex-anlæg. Jeg ringede ind og fik fat i Marius, som hjalp mig rigtig godt igennem med at få mig booket ind på den dag, der passede mig bedst.

Det var en super oplevelse at have dem på besøg. Jeg fik renset min ventilation, og de viste mig, hvor beskidte mine rør faktisk var. Det er helt klart den bedste oplevelse, jeg har haft med en servicevirksomhed i lang tid, og jeg vil derfor gerne give dem min varmeste anbefaling!

Kære Lise

Sikke en dejlig anmeldelse – tusind tak for både de fem stjerner og de varme ord.

Det glæder mig meget at høre, at telefonsamtalen gik godt, og at vi fik fundet en dag, der passede dig bedst. Og at vi kunne vise dig, hvordan rørene faktisk så ud indeni – det siger ofte mere end mange ord om, hvorfor en rensning giver mening.

At det skulle være den bedste oplevelse med en servicevirksomhed i lang tid, er noget af den flotteste ros, vi kan få. Tak for det.

Rigtig fed service

Rigtig fed service, den fik hele turen 🤠🐎

Kære Sophie

Tak for de fem stjerner og de fine ord 🤠

Dejligt at høre, at du var tilfreds med servicen – vi går altid efter en grundig omgang, så anlægget kører, som det skal.

Rated 5 out of 5 stars

Havde Dansk Ventilationsrens & Service…

Havde Dansk Ventilationsrens & Service ude og rense rørene mit Genvex anlæg. Hurtig og effektiv service til en god pris. Kan varmt anbefale at tage fat i dem.

8 July 2026

Kære Carsten

Tak for de varme anbefalinger og de fem stjerner – det sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre, at rensningen af rørene på dit Genvex-anlæg gik hurtigt og effektivt, og at prisen faldt i god jord. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give hver gang.

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse hele vejen igennem

God oplevelse hele vejen igennem. De var bare søde i telefonen og teknikerne der var herhjemme😊

Kære Rebecca

Tak for de søde ord og de fem stjerner – det sætter vi stor pris på 😊

Dejligt at høre, at oplevelsen var god hele vejen igennem – både i telefonen og ude hos jer. Det er rart at vide, at den gode tone følger med hele vejen fra første opkald til teknikerne står i døren.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og kvalitet til…

Fantastisk service og kvalitet til prisen!

Vi har fået en service og et stykke arbejde, der langt overstiger vores forventninger i forhold til prisen. Hele forløbet – lige fra det første opkald til det færdige resultat – har været helt i top.

Vi har allerede givet anbefalingen videre til naboerne!

Kære Per

Sikke en flot anmeldelse – tusind tak for både ordene og de fem stjerner.

At arbejdet oversteg jeres forventninger i forhold til prisen, er noget af det bedste, vi kan høre. Vi går efter, at hele forløbet skal spille, fra det første opkald til det færdige resultat, så det er dejligt at læse, at netop det holdt hele vejen.

Og at anbefalingen allerede er gået videre til naboerne, er den bedste ros, vi overhovedet kan få. Tusind tak for det.

Vi står klar, hvis I, eller naboerne, får brug for os.

Fint arbejde

Fint arbejde, intet at klage over. Kan sagtens mærke stor forskel

11 July 2026

Kære Josephine

Tak for de fem stjerner og de fine ord.

At du kan mærke en tydelig forskel bagefter, er præcis det, en ordentlig rensning skal give, dejligt at høre.

Professionelt og hurtigt arbejde

Professionelt og hurtigt arbejde af DVRS. Luften i huset er mærkbart bedre, og de ryddede pænt op efter sig.
Klart 5 stjerner herfra!⭐️

13 July 2026

Kære Catrine

Tak for de fem stjerner og de fine ord ⭐️

At luften i huset er mærkbart bedre bagefter, er jo hele pointen med en ordentlig rensning, dejligt at høre, at forskellen kunne mærkes med det samme. Og at der bliver ryddet pænt op til sidst, er en selvfølge for os.

Rated 5 out of 5 stars

Grundig, hurtigt, virkelig serviceorienteret! Will buy again!

Kære Mikael

Tak for de fem stjerner og de flotte ord – det sætter vi stor pris på.

Grundigt, hurtigt og serviceorienteret er lige præcis den kombination, vi går efter hver gang, så det er dejligt at læse, at den ramte plet hos dig.

"Will buy again" er svær at slå. Vi står klar, når behovet opstår igen.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en rigtig god oplevelse med…

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Dansk Ventilationsrens & Service. Det var tydeligt fra første kontakt, at de sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Aftalen blev overholdt, medarbejderne var venlige og professionelle, og hele opgaven blev udført effektivt uden stress.

Det var rart at der blev taget sig tid til at gennemgå anlægget og forklare, hvad der var blevet lavet. Der blev arbejdet omhyggeligt, og alt blev efterladt pænt og rent bagefter.

En virksomhed der lever op til sine aftaler og leverer høj kvalitet. Jeg er meget tilfreds med resultatet og vil uden tvivl benytte dem igen, når anlægget skal renses næste gang.

24 June 2026

Kære Sofie

Tak for den grundige og fine anmeldelse og de fem stjerner, det sætter vi stor pris på.

Det glæder os især at læse, at du oplevede, at vi sætter en ære i arbejdet helt fra første kontakt. Netop det med at overholde aftalen, arbejde omhyggeligt og efterlade alt pænt og rent er kernen i, hvordan vi gerne vil drive tingene. Og at der blev taget tid til at gennemgå anlægget med dig, så du ved, hvad der er lavet, hører for os uløseligt med til et ordentligt stykke arbejde.

Tak fordi du vil bruge os igen, når anlægget skal renses næste gang. Vi står klar.

Skønne

Skønne, profesionelle drenge!!🙂Jeg er super tilfreds og vil fremover benytte mig af Dansk Ventilationsrens & Service 👍🏼👍🏼

26 June 2026

Kære Sarah

Tak for de søde ord og de fem stjerner – det sætter vi stor pris på 🙂

Dejligt at høre, at du var så tilfreds, og at du fremover vil bruge os. Det er noget af den bedste ros, vi kan få.

Vi glæder os til at hjælpe dig næste gang 👍

God oplevelse med Dansk…

God oplevelse med Dansk Ventilationsrens & Service lige fra booking på overskuelig hjemmeside til veludført rensning af kanaler og servicering af anlæg. Kompetent medarbejder der ved hvad de har med at gøre og behandler hjemmet/ventilationsanlæg med respekt og rydder op efter sig. Rigtig god service og til en fair pris. Kan varmt anbefales

10 July 2026

Kære Jim

Tak for den fine anmeldelse og de varme anbefalinger – det sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre, at hele forløbet spillede – fra booking på hjemmesiden til selve rensningen af kanaler og servicering af anlægget. For os er det vigtigt at behandle både hjem og anlæg med respekt og rydde ordentligt op efter os, så det er godt at læse, at netop det skinnede igennem. Og at det hele foregik til en fair pris med kompetent hjælp, gør det kun bedre.

Take a closer look