Slecht bedrijf, alleen onderaannemers - vermijden
Slecht bedrijf, zeker geen zaken mee doen. Ik had al m’n twijfels door de weinige reviews hier (terwijl ze al jaren bestaan) maar door de verkoper Collin toch over laten halen.
Er is zoveel misgegaan dat het teveel is om op te noemen, maar het gaat van kleine zaken (te laat of niet komen opdagen) tot grotere dingen (lekkage, verkeerde laadpaal ophangen etc). De installatie van warmptepomp, laadpaal en zonnepanelen zou een dag duren. Uiteindelijk duurde het weken verspreid over meerdere dagen.
Vervelendste is dat je continue zelf achter dingen aan moet. Duurzaamste doet alsof ze alles zelf doen, maar alles wordt uitbesteed aan allerlei onderaannemers zonder enige vorm van planning of communicatie. Bij een probleem wijst men naar elkaar en moet je soms weken wachten op een reactie, of wordt je compleet genegeerd. Informatie uit inspecties wordt ook niet gedeeld. Zo werd ik tijden de installatie gevraagd om zelf een houten koof open te breken. En zijn leidingen op verkeerde plekken aangelegd tegen afspraak in.
Trap niet in de mooie praatjes van deze mensen. Beter zaken doen met een partij die zelf alles uitvoert, verstand van zaken heeft en klantvriendelijk werkt.