Dropshipping Eliten Reviews 5

4.1

Company details

1. Education Center

Written by the company

Vi er på utkikk etter deg som er engasjert og klar for forandring. Du trenger ikke å være ekspert, men å være villig til å lære er nødvendig. Vi verdsetter drive mer enn erfaring og ser etter de som er klare til å ta handling. Vi ønsker de med en drøm om å oppnå noe større i livet – de som vil vokse og utvikle seg. Alt man trenger for å lykkes, er faktisk bare å aldri gi opp, uansett hva som skjer. Vi ser etter deg som er klar for å ta steget fra drøm til virkelighet. Er du klar for å investere i din egen fremtid?

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg ble med i DS Eliten i slutten av…

Jeg ble med i DS Eliten i slutten av Mars og resultatene til i dag har vært over all forventning.
Fra første «booking» samtale opplevde jeg profesjonalismen og at du faktisk får en følelse av at dette her er folk som har holdt på med dette lenge og faktisk vil dele sine strategier og hjelpe deg for å lykkes.
Som mange andre hadde jeg prøvd meg litt frem på egenhånd men manglet noe for å ta neste steg, noen som kunne veilede meg i riktig retning. Takket være Thor og Steffen har jeg fått enorm hjelp til hvordan man starter en vellykket nettbutikk og faktisk tjener penger på dette

Kurset byr på er bra Community hvor alle har felles mål og er hjelpsomme, samtidig har du alltid tilgang til å spørre mentor om hjelp, slik at du får personlig oppfølging som jeg føler dette kurset virkelig skiller seg ut på. At de føler nøye med på alle sammen. Slik at du faktisk har gode sjanser for å lykkes hvis du er villig til å legge ned den jobben som kreves.
Du får alle verktøy fra noen som har god erfaring med dette også er det opp til deg hvor mye du vil gjøre ut av det i forhold til arbeidsinnsats og jobb du legger ned, er du dedikert i dette kurset lykkes du.
Etter kun noen måneder i kurset bikket jeg nesten 300 000 kr i salg på en måned, så jeg vil anbefale dette på det sterkeste.

26 December 2024

Alt du trenger

Alt du trenger - virkelig alt du trenger for å lykkes med nettbutikk.
Kurset er satt opp med emner og delemner som tar deg fra bar bakke til en fullt funksjonell nettbutikk som faktisk selger.
Det å sette opp en nettbutikk er mer omfattende enn man tror, og det er i teorien umulig å gjøre skikkelig kun med hjelp av Youtube.
Her får du absolutt alt du trenger av både materiell og oppfølging, og jeg kan ikke rullrose kurset og coachene nok!

13 May 2024

Strålende fornøyd!

Utmerket utdanning innen for Google Ads og E-commerce. Både Thor og Steffen er veldig støttende. De har tatt inn 30 studenter, og er kanskje de eneste på markedet som oppriktig prioroterer å levere gode resultater for kundene sine over å selge flest mulig kursplasser. Veldig forfriskende i en bransje som bærer tydelig preg av at kursholdere prioriterer egen profitt over elevene sine. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hjelpen gutta har gitt meg. Anbefaler å ta en prat med dem!

10 May 2024

Et community av vinnere!

Jeg ble med i kurset 10/12-23. Dette kurset er utrolig bra satt opp. Det er steg for steg med forklaringer hele veien til salg.
Mitt første salg kom ikke mange dager etter jeg startet (laaange arbeidsdager...).
Følger du stegene, vil du selge.

10 December 2023
Dropshipping Eliten logo

Reply from Dropshipping Eliten

Resultater kommer for de som jobber hardt! Stå på!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look