Fra Aalborg til Jægerspris. SUPER, SUPER, SUPER! Særdeles god flytning med yderst konkurrencedygtig pris og mere end god kommunikation både før og under flytningen. Kom til Aalborg til aftalte tid... See more
See what reviewers are saying
Vi skulle flytte her i sommerferien og valgte at benytte os af D&K Transport Group tilbud som var rigtog godt. Vi betalte en fornuftig fast pris for følgende: - 3 flyttemænd - 1 liftbi... See more
Super god service og meget tilfredse med flytningen i Aarhus området. De informerede, da de var på vej, var der som aftalt og gik straks i gang. 3 søde og venlige flyttemænd, heraf 2 engelsk... See more
Meget effektiv flytning fra 4. sals lejlighed på Amager til hus i Værløse. De gav besked undervejs i hele forløbet, ankom med præcision og gik straks i gang med at slæbe ned og senere ind. Et århusi... See more
-Rigtig dygtig folk.
-Rigtig dygtig folk.
-Passer rigtig godt på ene ejendele.
-God kommunikation.
-Smilende og god humør.
-Hjælpsomme, men end forventet.
D&K Transport leverer varen!
D&K Transport leverede en super flytning med god kommunikation både før og under, til en skarp pris.
Godt humør og professionel håndtering af selv tunge genstande ned af trapperne.
Kan klart anbefales til din flytning!
Helt igennem super 🤩 vil til enhver…
Helt igennem super 🤩 vil til enhver tid vælge dem igen og anbefale til andre 🥳
Anna havde jeg god dialog med over tlf/mail og de 3 gutter der kom og flyttede alle mine sager, var i super humør, samarbejde godt sammen og leverede et godt resultat
Så stort tak herfra til det seje team 🤩
Det bedste flyttefirma
Det bedste flyttefirma! Venlig, hurtig og dygtig. Vi har brug dem
To gange og begge gange var der god energi og de samlede endda møblerne inden de gik! Vi varmt anbefale dem,- og så er deres pris også rigtig god!
Fra Aalborg til Jægerspris
Fra Aalborg til Jægerspris. SUPER, SUPER, SUPER!
Kom til Aalborg til aftalte tid og leverede samme dag i Jægerspris.
2 venlige mænd (den ene medejer af firmaet) klarede opgaven med omhu, meget god behandling af vores gods og kan kun medgive den allerbedste anbefaling til det unge firma.
Vi vender helt sikkert tilbage når og hvis det bliver aktuelt igen.
Varmt anbefales
Top service fra tilbud til nedpakning og flytning. Alle aftaler overholdt med hurtig respons på løbende forespørgsler og meget konkurrencedygtige priser.
Meget dårlig flyttefirma kommer 2 timer…
Lorte flyttefirma kommer 2 timer forsent flyttemanden var sur og muggen og varene var beskadigt👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Imponerende service - super flytning fra 4. Sal
Jeg har selv firma Nanostone A/S hvor vi vægter service højest og her blev jeg imponeret.
Punktlige! De kom kl 8.55, altså 5 min før.
Gode medarbejdere og effektive. Jeg hjalp og de kom 3 mand og vi ryddede 90 m2 lejlighed på 2,5 time. Så kørte vi til huset og brugte 1 time og lidt transport.
Prisen var virkelig god. Jeg havde et tilbud som var lidt billigere i denne pressede branche, men glad for mit valg og synes faktisk det var for billigt.
Medarbejderne. Unge fyre som gav den gas. Meget glade og positive. Det gjorde det hele en tand sjovere.
Anna som styrer deres service har også bare styr på det. Mega god service!
Jeg vil 100 % vælge dem igen og har lige fået min kollega til også at bruge dem.
Tak for nu!
Super super flytning
Super super flytning. Tak til Anna på kontoret, da mine hjælper havde lagt sig syge, kunne derfor ikke hjælpe med at pakke ned🙂 men Anna ringede mig hurtigt op, og vi fandt en løsning - jeg er yderst taknemmelig. Flyttefolkene var effektive, ingen problemer med vores egen nedpakning. 😊
Jeg vil til enhver tid anbefale jer , for jeres effektive service.
Levede op til forventningen.
Levede op til forventningen.
Søde personer med højt humør.
De var effektive og passede godt på vores ting.
Super god service og meget tilfredse…
Super god service og meget tilfredse med flytningen i Aarhus området.
De informerede, da de var på vej, var der som aftalt og gik straks i gang.
3 søde og venlige flyttemænd, heraf 2 engelsktalende.
Alt blev håndteret forsigtigt og pakket rigtig godt og omhyggeligt ind.
Aflæsning foregik hurtigt, effektivt og igen med respekt for ting og rammer.
Kan klart anbefale D&K transport!
Meget effektiv flytning fra 4
Et århusiansk firma som må være en alvorlig konkurrent for de københavnske flyttefirmaer.
Og prisen var helt i top. Altså yderst rimelig. Kan varmt anbefales. Tillige var det positivt at flyttemændene var 3 venlige engelsktalende polakker.
SUPERGODT ARBEJDE
SUPERGODT ARBEJDE, EFFEKTIVE, BILLIGE OG FLINKE!
D&K Transport fra Århus kom til Ringkøbing og kørte uden beklagelse hele dagen med to læs for mig.
Meget flinke folk, meget arbejdsomme og meget servicemindede. De knoklede !!!
Pakkede ting ind og passede godt på ikke at lave mærker i vægge og døre når de slæbte ting ud og ind.
Alt blev sat på plads og de hjalp mig med at samle min seng og et skrivebord.
Spurgte endda om der var noget der skulle flyttes et andet sted hen inden de tog hjem.
Desuden er de BILLIGE i forhold til andre
(Fandt dem på Servicebyen.dk)
Jeg vil til enhver tid anbefale dette flyttefirma, de er effektive, hurtige, flinke og bare perfekte!