Fra Aalborg til Jægerspris. SUPER, SUPER, SUPER! Særdeles god flytning med yderst konkurrencedygtig pris og mere end god kommunikation både før og under flytningen. Kom til Aalborg til aftalte tid... See more
See what reviewers are saying
Vi skulle flytte her i sommerferien og valgte at benytte os af D&K Transport Group tilbud som var rigtog godt. Vi betalte en fornuftig fast pris for følgende: - 3 flyttemænd - 1 liftbi... See more
Super god service og meget tilfredse med flytningen i Aarhus området. De informerede, da de var på vej, var der som aftalt og gik straks i gang. 3 søde og venlige flyttemænd, heraf 2 engelsk... See more
Meget effektiv flytning fra 4. sals lejlighed på Amager til hus i Værløse. De gav besked undervejs i hele forløbet, ankom med præcision og gik straks i gang med at slæbe ned og senere ind. Et århusi... See more
Fantastisk team af flyttefolk !
Fantastisk team af flyttefolk !
Jeg vil også gerne give 10 stjerner, hvis det var muligt.
Kontakten til D&K Transport Group Hasselager, startede med en rigtig god dialog med Ann Anna var både hurtig og sød til at svare, hver gang jeg enten mailede eller ringede.
Der blev givet en god pris med gode løsninger på flytning, som skulle foregå d. 3. februar 2024.
Der skulle flyttes fra en lejlighed på 3. sal.
Der mødte 4 flyttemænd op, med store smil og godt motiverede til opgaven.
Ikke én eneste gang hørte vi lyden af møbler og lign. ramme ind i vægge eller trapper, når de flyttede både kasser og store tunge møbler ned gennem opgangen.
Vi havde en super god dialog undervejs med de friske fyre.
Der mødte tilmed endnu en kollega op til opgaven, så de var 5 til slut.
Det har simlpelthen været en god oplevelse vi har haft med D&K Transport Group - lige fra start til slut.
De får klart mine bedste anbefalinger.
Super godt flyttefirma.
Jeg kan på det varmeste anbefale DKtransport. Anna på kontoret svarede med det samme, hun var meget venlig og imødekommende og omhyggelig med alle detaljer. Firmaets flyttekonsulent var ude og besigtige mit indbo før flytningen. To unge stærke særdeles effektive mænd mødte op til tiden og alt foregik helt professionelt og efter den aftalte plan til den aftalte rimelige pris.
Vi skulle flytte her i sommerferien og…
Vi betalte en fornuftig fast pris for følgende:
- 3 flyttemænd
- 1 liftbil på 25 m2
- Indpakning/sikring af vores flyttegods
- Ned/opbæring
- Forsikring på vores ting
- Brændstof
- Prisen dækker 3 timer, derefter betaler vi for hver påbegyndt kvarter koster 300 kr.
Det hele gik stort set smertefrit undtagen et ikea skab der gik lidt i stykker undervejs - derfor "kun" 4 stjerner. Men eftersom det er et gammelt skab er skaden ikke noget der ødelægger resten af den gode service. Vi gik lidt over tid, men der blev uden regning.
Søde flyttemand og har har vores varmeste anbefaling.
Ødelægger benen på opvaskemaskinen…
Ødelægger benen på opvaskemaskinen under flytningen, men løber fra ansvaret og vil ikke betale det det koster og få nogle nye monteteret. De reklamer for at der er forsikring på ens ting.
En perfekt flytning af et tungt…
En perfekt flytning af et tungt flyttelæs fra Skive til Borup. Kom til aftalte tid.
Kan varmt anbefale flyttefirmaet.
Igen en god oplevelse 😊 Kompetente
Igen en god oplevelse 😊 Kompetente, omhyggelige, humørfyldte flyttemænd. Fastlagt pris, ingen overraskelse. Og Anna som firmaets venlige, kundemindede og effektive centrum.
Et solidt, stabilt firma som er til at stole på. Mine varmeste anbefalinger 😊
Fantastisk service og 2rigtig gode…
Fantastisk service og 2rigtig gode gutter der flyttede mit hjem fra Odder til Djursland ... Tak for super service .!👍👍👍😃
Gode fyre
Gode fyre! Super flinke og effektive. Super billigt - Så de fik en slat drikkepenge. Kan klart anbefale. - Troels
En dejlig oplevelse
En dejlig oplevelse. Tre meget effektive og venlige mænd der flyttede min søn og jeg fra Als til Nordsjælland. Alt gik som smurt. Også her vil jeg rose Anna fra kontoret. Skal jeg flytte igen er det helt klart alle pengene værd. Tak til D & K transport Group
Udspekuleret firma
Jeg vil aldrig nogensinde anbefale det her firma. De snyder og får dig til at betale ekstra, selvom der er aftalt fast pris.
Havde sendt mange billeder og beskrevet mine ting, svaret på alverdens spørgsmål og fik et tilbud på 2 læs. Der stod intet om, at jeg selv skulle have vurderet hvor meget mine ting fyldte og vejede og derudfra vurderet at der evt ville blive behov for et 3. Læs. Det gik jeg stærkt ud fra at flyttefirmaet er hyret til og har styr på.
På min endelige bekræftelse stod der også tydeligt at der ikke ville komme ekstra udgifter. Men på flyttedagen blev bilerne ikke fyldt op og pludselig var der behov for et 3. Læs til meget få ting. "Take it or leave it, eller find selv en løsning hvis ikke du betaler ekstra" fik jeg besked på. Udspekuleret, men selvfølgelig en god måde at tjene lidt ekstra på.
Gå langt uden om dem! Hvis I vil undgå at pludselig stå med en meget højere regning end først aftalt.
Et virkeligt godt flyttefirma
Et virkeligt godt flyttefirma, kan varmt anbefales.
Vi skulle flytte fra Jylland til Sjælland og de vurderede i første omgang til fire læs. Vi begyndte at kassere mange ting som vi efter nærmere overvejelse ikke ville have med, og de kom tilbage og vurderede nu til tre læs. Vi ville gerne have det fordelt over to gange med 10 dages mellemrum så vi kunne klargøre det nye hus. Intet problem.
Flyttefolkene var virkelig rare og lette og klare at kommunikere med, jeg vil kalde det service-kommunikation på topplan.
De tog fuldt ansvar for udflytning og indflytning, vi fik næsten ikke lov til selv at hjælpe med at bære. Der var ikke en eneste skade, et særligt antikt skuffemøbel havde de pakket ind i beskyttelsesplast.
Desuden var pris og betalingsfrist helt perfekte. Vi betalte først da alt var leveret og båret på plads.
Det eneste flytteselskab som kunne konkurrere med dem når det gjaldt fleksibilitet og gode anmeldelse var 25 pct. dyrere.
Jeg vil varmt og uden forbehold anbefale D & K Transport Group. Det kan simpelthen ikke gøres bedre.
Super godt og pålideligt flyttefirma.
Flytning Kolding/Kolding
Et helt igennem super godt flytte firma.
3 energiske mænd der tager fat og får tingene gjort, men hvor der også er "plads" til lidt hyggesnak og sjov, og som helt bestemt har fortjent hver en krone af den i forvejen gode pris.
God kommunikation med Anna på kontoret.
Et firma der får vores varmeste anbefalinger.
Kan varmt anbefale dette firma
At finde et flyttefirma kan være uoverskueligt. Vi fandt dog D&K Transport og valgte dem ud fra pris og anmeldelser fra tidligere kunder.
Vi flyttede fra 4. sal fra København til Silkeborg. De kom 3 flinke mænd som aftalt, og alt blev båret hurtigt ned.
I Silkeborg blev ting båret ind i anviste rum, og de hjalp endda med at sætte ben på sengen.
Jeg kan varmt anbefale dette firma. Både flyttemænd samt Anna på kontoret var super søde. Herudover fik vi en super pris på det hele. Næste gang, vi skal flytte, vil jeg uden tøven bruge dem igen!
Hurtigt effektivt kvalitet og god pris.
Rigtig god oplevelse at bruge dette firma til min flytning,
Fra starten har kommunikation med Anna været god, alle aftaler overholdt og prisen er yderst fair ift andre indhentede til ud.
På dagen kom 3 stærke mænd præcist på det aftalte tidspunkt og på få timer var min +100kvm stuelejlighed flyttet på 2.sal!
Alt kom frem uden en skramme og jeg er meget tilfreds.
Kan kun anbefale at bruge dette firma!
Helt fantastisk oplevelse af flytning
Helt fantastisk oplevelse af flytning. Hurtig, men grundig besigtigelse. Mødte op til tiden og flyttede hele lejligheden med to lastbiler på en gang, så det gik super hurtigt. Meget professionelle og flinke medarbejdere der passede vildt godt på vores ting. Kan 100% anbefales herfra!!!
De allerbedste anbefalinger
Min flytteoplevelse hos D&K Transport Group har hele vejen igennem været positiv - lige fra bestillingen til udførelsen. Kommunikationen med Anna på kontoret har bare været super, - og selve flytningen ligeså. - 3 stærke, høflige, smilende og yderst kompetente flyttemænd flyttede på få timer - og meget nænsomt - min store lejlighed. Deres rolige men effektive arbejdsindsats, struktur, samarbejde og overblik fik mig straks til at føle mig 100% tryg ved deres arbejde - jeg er imponeret, - og så er deres pris virkelig også god.
Masser af ros samt de allerbedste anbefalinger fra mig.
Flytning fra Aalborg til København med 14 dages opbevaring
God service og pris. Yderst professionelle og søde flyttemænd!
Fantastisk god oplevelse!
Fantastisk god oplevelse!
Flyttede fra Svendborg til Viby Sj., og lige fra første øjeblik var jeg tryg ved firmaet. Der kom 3 mand, meget høflige og smilende, stille og rolige, passede godt på mine ting, alle møbler blev pakket ind!
Jeg kan på det varmeste anbefale dette flyttefirma!
Utrolig kompetent firma
Utrolig kompetent firma. Flyttemændende var venlige, arbejdede hårdt og passede på indboet.
Dagen inden flytningen ringede jeg for at sørge for, at der var en dansktalende flyttemand med, idet min mor ikke taler engelsk. Trods det, at de ikke havde planlagt at sende en dansktalende flyttemand med, kom der en alligevel. TOP service.
Jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger.
Alt var tip top i orden.
Alt var tip top i orden. 3 stærke flyttemænd der på 3 timer flyttede mine ting fra 1 sal til ny lejlighed på 4 sal uden elevator.
Stille og roligt, med et smil på læben. De behandlede mine ting nænsomt, og pakkede det ind, jeg ikke havde beskyttet. Min største anbefaling.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.