Comme Deux

Company details

1. Events & Entertainment

Information provided by various external sources

So do you want to join the club? We practice co-creation, which means that we involve you in the product development. We don’t want to create beauty for you, we want to create it with you. So follow us on social to join the movement. Our products are vegan-friendly and perfume free and come at affordable prices. Curious yet? Go check us out at www.commedeux.com or find us at social: @commedeux.

Ordre#1027

Ordre#1027

Bestilte den 6/2 varer hos commedeux. Har i dag den 13/2 endnu ikke modtaget varerne. Pengene blev trukket den 8/2 så der må forsendelsen vel være afsendt. Skriver den 10/2 da commedeux kører 30 % på hele deres webshop, da jeg tænker, at det burde jeg også få glæde af, eftersom forsendelsen ikke er kommet. Men hører intet. Skriver så igen i går, hvor pakken er men har intet hørt. Det synes jeg er mega dårlig kundeservice.

5 February 2023
Rated 3 out of 5 stars

Elsker produkterne…. MEN

Elsker produkterne ! De er gode og har genbestilt mange gange, særligt deres lipgloss som er helt fantastiske.
Blev derfor helt vild glad da der kom nye nuancer, og satte dem på ønskelisten.
Fik nuancerne Mocha og Coffee i julegave. Produkterne er helt ens i farven (det er hvad det er) Men først blev den ene utæt ved låget - jeg rengjorde nøjsomt gevind og sørgede for at den var godt lukket, men hver gang den ligger ned så er hele tasken snasket til og den flyder ud. Så skiftede til den anden, og sørme så… den var også utæt.
Så ærgeligt at emballagen ødelægger produktoplevelsen- en lipgloss du ikke kan tage med dig, og genpåføre - det er ik møj værd….

29 December 2022
Rated 5 out of 5 stars

Billigt og god kvalitet !

Jeg så en masse ads på tiktok, instagram og facebook angående deres Get Lippy Set, og jeg blev nødt til at prøve det !
Ikke nok med at sættet til at starte med koster 259 kr., så fik jeg en rabatkode på 50 kr. på mit første køb. Derudover har de fri fragt på ordrer over 149 kr.
Jeg modtog varen i dag, og jeg er yderst tilfreds. Produktet er som beskrevet og virkelig flotte. Er yderst tilfreds og vil sikkert købe herfra igen !

23 September 2021

Har kun god erfaring med Comme Deux

Har kun god erfaring med Comme Deux. Skønne produkter og rigtig god kunderservice. Bestilte ved en fejl et forkert produkt, og ønskede derfor at lave om i min ordre. Comme Deux svarede med det samme og ændrede min ordre uden videre. Super rart!

16 November 2020

Laaaaaang leveringstid

Bestilte en vare d. 28/6. Pengene bliver trukket allerede dagen efter.
D. 1/7 har jeg ikke hørt mere og rykker for forsendelsen. Modtager svar på min mail efter 24 timer, om at deres lager ligger i Sverige osv. På 6. Dagen efter min bestilling modtager jeg en pakke, hvor produktet er gået i stykker, da den ligger løst i forsendelsekassen uden emballering/beskyttelse. Ny mail til Commedeux. Svar efter ca. 24 timer. Med beklagelse of lovning på at et ny bliver sendt afsted og der vedlægges et eller andet som kompensation - og der vil gå 7-9 dage inden jeg modtager pakken! . Det ser nu ud til at den rammer mig i morgen på 9. dagen. Konklusion: 16 dage skulle det tage inden jeg fik mit produkt til 189,-. Jeg er vant til en ekspeditionstid på ned til 12 timer hos andre webshops - så dette virker desværre både useriøst og uprofessionelt. Ærgerligt for produkterne er rigtig fine.

13 July 2020
Rated 5 out of 5 stars

Lækre produkter til en god pris og…

Lækre produkter til en god pris og hurtig levering 👍

29 January 2020

Kære Miranda,

Tusinde tak for din anmeldelse og de fem stjerner.

Det betyder meget for os, at du finder vores produkter lækre, og samt at prisen er god og leveringen hurtig. - Det er jo lige det som vi stræber efter, så dejligt at høre at det lykkedes ⚡️

Vi håber at vi kan blive en fast del af din beauty rutine, og hvis du en dag løber ind i et problem eller et spørgsmål presser sig på, så skal du være mere en velkommen til at kontakte os.

Ha' det lækkert. 👯‍♀️

Rated 2 out of 5 stars

Valg af reklame.

Jeg savner lidt gennemsigtighed med disse produkter. Firmaet har benyttet bloggere til at fortælle om deres fantastiske produkter. Men i det øjeblik samarbejdet ophører, så bruger bloggeren ikke produkterne mere. Eksempelvis @migogmintinderbaby, som fortalte om hvor fantastiske produkter var, men efter hun ikke får penge for det mere, så bruger hun det ikke mere.

Jeg ved ikke om det skal tolkes som om at produkterne i virkeligheden kun er gode, når bloggeren får penge for det, eller om det er bloggeren der er grisk og kun vil fortælle om produktet for penge.

Jeg har hvertfald mine tvivl om produkterne rent faktisk er gode.

27 August 2019

Kære Caroline,

Tusinde tak for din feedback - det betyder bare så meget for os, at du tager dig tid til at give os din ærlige mening. Det er kun sådan, at vi kan gøre det endnu bedre i fremtiden!🙏🏽

Vi har selv været meget glad for vores kommercielle samarbejder, hvor præmissen jo er, at vi ikke kan styre indholdet som sådan, og især ikke efter endt samarbejde. Jeg ved at Alexandra (migogmintinderbaby) er rigtig glad for vores produkter, og at hun bruger dem. Når det så er sagt, er det en rigtig god pointe du har, og absolut noget vi er opmærksomme på.

Heldigvis har vi et rigtig godt review-system på vores hjemmeside, hvor du kan læse alle de mange anmeldelser af hvert produkt. Anmeldelser som vores kunder har skrevet. Så er du i tvivl om produktet, anbefaler vi at du går på www.commedeux.com og læser 👀

Endnu engang tak!

Nina

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og flotte produkter

Jeg kan se at mange har haft problemer med levering. Det var dog ikke noget jeg oplevede - tværtimod. Pakken kom dagen efter jeg har havde lagt min bestilling. Har ikke brugt produkterne længe endnu, men indtil videre er jeg tilfreds med virkningen. Og så er de jo flotte at kigge på :-)

21 August 2019

Kære Nicoline,

Mange tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner ✨

Vi er så glade for at du ikke har haft problemer med levering, og at du er tilfreds med virkningen og emballagen. Det er jo lige sådan vi ønsker at det skal være!

Vi håber på at kunne få love til at forkæle dig fremover, og at du har mod på at prøve de produkter der i vente 👀

Det betyder meget at du har taget dig tid til at dele din oplevelser med os, og hvis du på et tidspunkt oplever noget som du ikke er tilfreds med, så må du endelig tage fat i os. 💌

Ha' det lækkert!

Rated 3 out of 5 stars

En halvlunken oplevelse

Jeg bestilte mine varer på commedeux.com om onsdagen og bestilte med hjemmelevering via DAO. Leveringstiden skulle være 3-5 hverdage. Da jeg om mandagen ikke havde modtaget noget tracking-id kontaktede jeg Comme Deux for at høre nærmere. Jeg fik hurtigt svar og blev lovet at varerne ville blive afsendt dagen efter, og at jeg ville modtage en ekstra treat i det at jeg skulle vente længere tid på mine varer. Jeg modtager så et tracking ID og ser at pakken vil blive leveret med Bring. Jeg kan så onsdag ugen efter at have bestilt fra hjemmesiden hente mine ting i nærmeste pakkeshop, som jo ikke var hvad jeg havde bestilt det til. Derudover var der ingen ekstra treat. Har dog modtaget de varer jeg har bestilt. Alt i alt et lidt mærkeligt forløb, som der helt klart godt kan rettes op på.

25 July 2019

Kære Sarah,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser med os💓

Vi er kede af det forvirrende forløb du har oplevet, som bestemt ikke optimalt! Vi tager derfor din feedback meget seriøst, da det ikke er sådan ens nye beauty produkter skal modtages.

Det er derudover heller ikke okay at vi lovede dig en ekstra treat, som aldrig dukkede op, og jeg vil derfor personligt gerne sikre at sende noget afsted i din retning. Hvis du er interesseret i dette, så send mig endelig en mail på freja@commedeux.com 💌

Du skal igen have stor tak for at dele dine oplevelser med os, da det kun er med feedback vi kan forbedre os 🙏🏽

Rated 1 out of 5 stars

For 3 uger siden bestilte jeg en…

For 3 uger siden bestilte jeg en ansigtsmaske, som jeg endnu ikke har modtaget. Jeg har forsøgt at komme i kontakt med commedeux uden held... Mit produkt er købt og betalt!!

26 June 2019

Kære Anja,

Mange tak for din feedback, som betyder utrolig meget for os🙏🏽

Jeg har ledt efter dine beskeder, men du er ikke til at finde i vores mailsystem og jeg frygter derfor for at du har skrevet til den forkerte mailadresse. Vi hører nemlig på commedeux.com og ikke .dk, og af den grund har jeg heller ikke kunne svare dig før her på trustpilot. Det er nemlig slet ikke vores domæne, og det har derfor taget tid at komme igennem. 😔

Det er bestemt en fejl at du ikke har modtaget dit produkter, og jeg vil utrolig gerne i kontakt med dig så jeg kan sende den afsted igen eller refunderer dine penge. - Det er alt efter hvad du ønsker. 💌

Vi er utrolig kede af at denne situation, og jeg vil rigtig gerne vende den til noget positivt. Jeg har derfor sendt dig en anmodning om at få lov til at kontakte dig, og jeg håber derfor at vi kan starte en dialog.

MEGA DÅRLIG SERVICE!

Jeg har nu flere gange både ringet, lagt beskeder og sendt mails til commedeux.dk da jeg ikke modtog alle de produkter jeg har bestilt, men som jeg har betalt for. De har ikke svaret overhovedet, og det er snart over en uge siden. Jeg er virkelig virkelig skuffet over hvor dårlig service dette er.
Fair nok hvis de glemmer at sende et produkt med, men de er helt umuluge at komme i kontakt med. Dårlig sevice! Jeg er meget medgørlig med at ændre i denne anmeldelse, hvis jeg bare kunne få det produkt jeg har betalt for. Håber på at høre fra jer Commedeux!
Mvh Mille

26 June 2019

Kære Mille,

Først og fremmest vil jeg beklage mit sene svar, som skyldes at anmeldelsen faktisk er lavet på et domæne der ikke eksistere. Vi hører nemlig på commedeux.com og ikke .dk 🙇🏽‍♀️

Jeg frygter derfor også at det er derfor vi ikke har fået dine beskeder, da du måske kan have skrevet til den forkerte mailadresse. Vi kunne selvfølgelig aldrig finde på at ignorere vores kunder, og hvis der opstår problemer, så finder vi altid en god løsning💌

At du ikke har modtaget alle dine produkter er en ærgerlig fejl, som jeg straks har givet vores lager feedback på. Det er bestemt ikke meningen, og jeg vil gerne sørger for at få sendt de manglende produkter afsted i din retning - så snart jeg får dine kontaktoplysninger.

Vi er utrolig kede af at denne situation, og vi vil rigtig gerne vende den til noget positivt. Jeg har derfor sendt dig en anmodning om at få lov til at kontakte dig, og jeg håber derfor at vi kan starte en dialog.

Jeg håber på at høre fra dig.

Under alle omstændigheder ønsker vi dig en dejlig dag.

Take a closer look