See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke anbefale Caros biler Rasmus snyder og bedrag folk og vis men ikke kan lægger alle pengene og han finder en anden måde med dame udenfor åbent tid så holde jer langt væk

Rated 1 out of 5 stars

Har ikke kæbt men de reklamere med garanti på deres biler men gæt hvad… du får den ikke sagde de og ikke nok med det tilbyder 2200 på en nysynet bil som kører fejlfrit… under al kritik

Rated 1 out of 5 stars

PAS PÅ. Efter endt køb og lovning om: Udskiftning af udstødning, støddæmpere og bremser - intet af det blev lavet, har vi stadig følgende udeståener. • Dunklyd ved venstre forhjul (... See more

Rated 1 out of 5 stars

Købte NY SYNET bil fra Caros biler for to år siden, det gik stor ged i hele købet, da intet de sagde og lovede hold mere end 10 minutter. Nu har bilen været til syn igen og det viser sig at den er g... See more

1. Vehicles & Transportation

Information provided by various external sources

Hos CAROS A/S ynder vi at gøre tingene lidt utraditionelt. Vi søger som sådan ikke at revolutionere autobranchen, men vi vil gerne optimere både arbejdsgange, service og den kvalitet vi leverer ift. almenhedens gængse opfattelse af en brugtvognsforretning. Hos os kan du heller ikke få en ny bil til nogle få tusinde kroner. Men, du får bil for alle pengene og vi bestræber os altid på at være ”bedst til prisen”, både på service og kvalitet. CAROS A/S – Velkommen til en god handel !

1.4

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

uærlig utroværdig

Hej min kæreste og jeg har lige købt opel astra hos caros i jan.

1) i slutseddel lavede de 2 store fejl som kun blev rettet fordi jeg så dem
bla at vi selv skulle betale værksted regning op til 1500kr
2) efter vi har købt bil har jeg fundet ud af at de skriver deres biler har meget mere udstyr end de ret faktigs har ....stor set på alle deres biler ...
de har vores den gammel ford focus til salg og den er fået udvendig temp måler hvad den aldrig har haft

vores opel har været på værksted ik mindre end 5 gange på 3 mrd .....
3 af gangene var på det værksted caros bruger ...2 af de gange lod de os køre afsted i den bil med defekt forhjul ...selv om de mente den var lavet ....

og da vi havde fået nok og kørte ud til dem for at få en forklaring fik vi af vide at de ikke prioritere dem der har købt bil ...kun dem der skal til at købe

så jeg vil fraråde alle at købe bil hos caros ....de lyver de er uærlig/utroværdig og vil prøve at snyde dig hvis de kan komme til det ..så snart de kan komme til det

Update

Sidste gang vi havde bilen på værksted nu fordi der var fejl i turbo da brugte de vores bil til privat kørelse til Tyskland ialt 1200km for at hente reservedele. .vi fik en møgbeskidt bil tilbage og da vi spurgte ind til det kunne han ikke se han havde gjort noget forkert .....

Har ikke ord for den oplevelse andet end går vores bil i stykker igen kommer den ikke ud til ham igen

Og hvis i nu er så dumme at ville købe bil hos caros så tjek udstyr for alle biler de har står på slagsskilt til at ha meget mere udstyr end de har

21 April 2015
Rated 5 out of 5 stars

Troværdighed er en dyd

Hej
Der står selvfølgelig ikke skrevet nogen steder, at vi alle skal være enige, men i tilfældet Caros biler må jeg sige, at jeg er af en anden mening.
Med hensyn til troværdighed i en skala fra 1-12, vil jeg i mit tilfælde give dem et 11 tal med stor pil op. Så derfor vil jeg personligt og uden tøven, anbefale at købe bil hos Caros biler.
Jan Frederiksen

21 July 2014
CAROS BILER A/S logo

Reply from CAROS BILER A/S

Hej Conni

Tak for de 5 stjerner.

MVH Rasmus Okholm

Utroværdig

Købte bil i januar 2014, fik at vide at hvis der var noget galt med bilen, skulle jeg bare sige til. Så ville han finde ud af noget. Nu efter 4 måneder er der intet sket endnu. Og der er blevet skiftet køler, termostat og bundkar og der er kun blevet kørt omkring 2000 siden købet. Vil ikke anbefale denne forhandler til andre.

31 May 2014
CAROS BILER A/S logo

Reply from CAROS BILER A/S

Hej Hansen
Vi er naturligvis kede af at høre at du ikke har været tilfreds med den bil du har købt.
Vi er normalt gode til at forventnings afstemme med kunderne her hos CAROS.
Vi forsøger så vidt muligt at gøre kunden opmærksom på at bilen ikke en ny og evt. kan have noget slitage.
Hos CAROS A/S specialiserer vi os i at sælge biler fra 10 - 50.000,- og forsøger så vidt muligt at give god service og vejledning inden for det sigment.
MVH CAROS A/S

Take a closer look