See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke anbefale Caros biler Rasmus snyder og bedrag folk og vis men ikke kan lægger alle pengene og han finder en anden måde med dame udenfor åbent tid så holde jer langt væk

Rated 1 out of 5 stars

Har ikke kæbt men de reklamere med garanti på deres biler men gæt hvad… du får den ikke sagde de og ikke nok med det tilbyder 2200 på en nysynet bil som kører fejlfrit… under al kritik

Rated 1 out of 5 stars

PAS PÅ. Efter endt køb og lovning om: Udskiftning af udstødning, støddæmpere og bremser - intet af det blev lavet, har vi stadig følgende udeståener. • Dunklyd ved venstre forhjul (... See more

Rated 1 out of 5 stars

Købte NY SYNET bil fra Caros biler for to år siden, det gik stor ged i hele købet, da intet de sagde og lovede hold mere end 10 minutter. Nu har bilen været til syn igen og det viser sig at den er g... See more

Company details

1. Vehicles & Transportation

Information provided by various external sources

Hos CAROS A/S ynder vi at gøre tingene lidt utraditionelt. Vi søger som sådan ikke at revolutionere autobranchen, men vi vil gerne optimere både arbejdsgange, service og den kvalitet vi leverer ift. almenhedens gængse opfattelse af en brugtvognsforretning. Hos os kan du heller ikke få en ny bil til nogle få tusinde kroner. Men, du får bil for alle pengene og vi bestræber os altid på at være ”bedst til prisen”, både på service og kvalitet. CAROS A/S – Velkommen til en god handel !

1.4

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

2. gang vi handler hos CAROS.DK

For cirka et år siden købte vi en Peugeot 307 af Rasmus & Jonas, som vi er sluppet godt af sted med - vi fik dengang en super service og en god aftale som vi begge var tilfredse med.

Det har resulteret i, at idag har vi købt 2 nyere biler af dem. vi var der ved åbningstid, udpegede et par biler, og fik en snak med Rasmus om for & imod ved dem alle, og endte med en benzin st.c. og en lille dieselbil som kan sluge nogle kilometer. begge biler blev prøvekørt og vi fik handlet endnu en aftale som alle parter er godt tilfredse med samme dag.

Så hvis du ønsker at handle et sted, hvor Service er iorden, Sælgeren er nede på jorden, ikke presser på, og ikke bange for at sige sin mening, men giver en god og ægte service som giver en dejlig mavefornemmelse, så er CAROS bestemt et besøg værd.

15 April 2017

Hej Chris
Tak for de meget fine ord.
Det er dejligt at høre at i har været glade for at handle hos os.

Rated 5 out of 5 stars

køb brugtvogn hos caros.dk . ( direktør Rasmus Okholm A/S)

MANGLER DU EN GOD BRUGTVOGN , ELLER BARE EN BILLIG OG REEL VOGN , TIL ALLE FORMÅL , OG ALLE STØRRELSER TIL RIMELIGE PENGE . SÅ GØR SOM VI . OG BLIV MØDT MED ET VENLIGT SMIL OG FÅ EN GOD HANDEL I ORDEN . MED RIMELIGE BETINGELSER , VI KAN VARMT ANBEFALE JER AT GÅ IN PÅ CAROS.DK , OG SE ET LILLE UDSNIT AF BRUGTVOGNSPARKEN .

9 April 2017

Hej Holger

Tak for at i har givet jer tid til at skrive denne anmeldelse.
Håber at i stadig er glade for bilen og at i vil slå et smut ind forbi når i kommer syd på.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er glad for den bil jeg købte hos …

Jeg er glad for den bil jeg købte hos Caros Biler.
Den kører bare som den skal.
Den er ikke ny men lever fuldt op til det jeg blev lovet.

Kan kun anbefale at købe bil hos CAROS Biler i Gjerndrup.

Marbækgaard Esbjerg
René Dyrehauge

8 April 2017

Hej Rene

Tak for den fine anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

God service. og de står inde for hvad man aftaler.

Byttede min Swift 1,3 med en Swift 1,5 da jeg syntes min var lidt sløv i det.

Syntes at man får en rigtig god behandling, og Rasmus tager sig god tid til at forklare, og presser på ingen måder på, hvilket er behageligt og man føler sig velkommen.
De har mange fine biler, men det er klart at hvis man vælger en billig bil til omkring 10-20.000 så får man også hvad man betaler for, og det bliver man også forklaret, hvilket jeg syntes er helt i top, for hvem tør stå inde for en bil som er 20 år gammel og har kørt 400.000 km.

Rasmus står inde for en handel, og skulle der være noget bagefter finder man også en løsning på det, så helt sikkert et sted jeg kommer igen, og kan kun anbefale det til andre.

17 March 2017

Hej Henrik N

Mange tak for denne flotte anmeldelse.

Det er dejligt at hører at du har været tilfreds med at handle hos os.

MVH Rasmus CAROS A/S

Tak til Caros Biler.

Hej Caros 1000 tak for handlen
Jeg er super glad for min nye bil jeg har nu haft den i 3 måneder og den kører barer så dejligt
Tak for hjælpen med at vælge den helt rigtige bil til mig

I får 5 stjerner fra mig

P.S. jeg kommer igen 

3 December 2016

God oplevelse hos Caros.

Jeg købte i september bil hos Caros.
Ford Mondeo til 30.000,-
Det var en rigtig god oplevelse og de gav sig god tid til at forklare og svare på spørgsmål.
Det var vigtigt for dem at forklare at det naturligvis ikke var en ny bil jeg havde købt, de fortalte mig at man altid skal regne med nogle udgifter i ny og nå når man har en brugt bil.

Det var faktisk den ærlighed der fik mig til at købe min bil hos Caros A/S.

Som de selv siger kan de ikke love at en ældre bilen aldrig går i stykker men de forsøger altid på at forklarer kunden hvad det er de køber.

En god brugt bil og bedst til prisen.

Derfor vil jeg gerne anbefale at købe bil hos Caros Biler.

22 October 2016

:-)
Hej Kim

Mange tak for den fine vurdering.

MVH
CAROS A/S

Rated 5 out of 5 stars

god service og ærlighed om produkt

Jeg har handlet bil hos Caros for ca. en måned siden og er rigtig glad for den.

Handlen forgik som den skulle jeg møde op ude ved Caros efter vi havde aftalt i telefonen at jeg skulle komme og kigge, da jeg ankom stod bilen rigtig flot og var lige blevet vasket så jeg følte virkeligt at der var blevet brugt tid på at jeg skulle komme og taget godt hånd om den var jeg skulle se på. Bilen var som lovet og handlen blev lavet og som sælger også nævner er dette altså ikke en ny bil og selvfølgelig vil der komme ting som skal laves men efter min egen mening er det hvad der kan forventes så jeg føler at ærligheden er i top og jeg er da sikker på at vis der kommer nogle store ting laver Caros dem gerne.

Jeg kan se at nogen ikke er enige med mig men som sagt er reklamationsret noget som beregnes ud fra alder og antal km også ser man på hvad der kan forventes og der er jo ikke ny biler der bliver solgt.

18 October 2016

Citroen C4

Jeg købte en Citroen C4 hos Caros for et par mdr. siden. Jeg har endnu ikke haft nogen problemer med bilen. Dejlig bil til gode penge.

6 September 2016

Hej Sune

Tak for at du gav dig tid til at skrive denne anmelde.

Håber du stadig er glad for bilen.

Igen tak og ha en god dag.

MVH
CAROS A/S

aldrig handel med caros

jeg købte en bil for ca 50000,- dkr. caros nægtete at stå for reparation af hjullejr mm 5 dage efter købet.
jeg fik undersøgt bilen af 2 andre værksteder - konklusion - rep omkostninger af ca. 25000,-dk
bilen stå nu ved ham.han kræver pladsleje - pjat.
som forhandler med flere års erfaring,vidste han,hvad han sælger.skal nok politiamelder ham.
min bytte bil har han også staende,hvis den ikke er solgt til en anden stakkels.
nu gå sagen i retten.
update
så fik jeg ikke medhold ved bilklage.dk fordi han aldrig har skriftlig meldet afbud på reparationen.
dvs - jeg skal begynde helt forfra.
ok one more time
han har tilbudet at betale 42600 dkr tilbage - jeg har betalt 48000,- + vinterdæk. hurtigt regnet ud at der mangler noget,ikke?
da han ikke svarer på mine mails har jeg sendet en betalings/reparationspåkrav og nøgler.så vi må se hvad han laver nu.
som skrevet - vi er gang ☺
update - 29.12.2016
4 uger efter domen fra bilklage.dk. han har faet bilnøglen leveret, og har haft tid nok at se efter bilen,sammen med min krav om betaling eller reparationstilbud, som han selv tilbyder.
ingen svar - ingen respons -
hvis du vil gøre en ordentlig handel,så aldrig handel med caros a/s og lasse okholm
nu gå jeg i retten igen.vi ses rasmus.

15 July 2016

Hej Harald

Vi har aldrig afvist at se på bilen og muligvis udbedrer fejl og mangler.
Vi har ikke været i stand til undersøge bilen da vi aldrig har fået udleveret bilens nøgler.

Som du selv skriver har vi fået medhold hos bilklage nævnet .

MVH CAROS A/S

Hurtig bytte handel

Fandt en ny bil hos Caros en fredag. Tirsdag havde jeg nøglen og kørte derfra, efter nogle dage's overvejelse. Absolut et sted jeg ville komme igen. Prof forhandler. Blev betjent lige efter bogen. Gav en bil i bytte da bud på min daværende bil hva tilfredsstillende. Papir blev læst igennem med 4 øjne og intet at komme efter 5/5.

14 July 2016
Rated 5 out of 5 stars

Handel af bil via autocom.dk

Caros.dk har købt en bil af mig via autocom.dk (auktionssite).

Via autocom.dk fik vi aftalt en for begge parter acceptabel pris for bilen.
Det var hurtigt og nemt at få kontakt med caros.dk, de ringede nemlig selv og introducerede sig. De sørgede for at betale for bilen med det samme. Pengene blev sat ind på en depotkonto hos auktionshuset.

Der blev aftalt de praktiske detaljer omkring handlen og at bilen ville blive hentet af autologik (autotransport).

Der blev også anvist hvilke papirer jeg skulle medsende. Nogle dage efter blev bilen afhentet. Da Caros.dk havde modtaget bilen, ringede de retur for at bekræfte at bilen var modtaget og at alt var som det skulle være med bilen.

Så det har været nemt, hurtigt, sikkert og smertefrit at handle med caros.dk via autocom. Min kontaktperson var Rasmus. Jeg kan anbefale Rasmus ifm fremtidige handler.

Jeg vil gerne handle med Caros.dk og Rasmus igen.

27 June 2016

Fin og hurtig handel

Vi solgte vores Ford Mondeo, via Bilbasens Express Bilsalg, til Caros. Bilen blev afhentet (skulle fragtes fra Sjælland til Jylland), pengene overført og bilen omregistreret - alt var ordnet i løbet af 9 dage.

26 June 2016

Super fin betjening

Vi købte en Peugeot 307 hos caros, for en lille månede siden.
Da vi havde købt den fandt vi en fejl med udstødningen, og da vi kom ind med vores problem hjalp caros os med at løse dette. Der har været nogle småting foruden dette, men det er hvad man kan forventet af en vel brugt bil

23 May 2016
Rated 1 out of 5 stars

Der findes mange bilforhandlere - find en anden!

Købte i januar 2016 en brugt Peugeot 307 hos Caros.
Jeg er udemærket klar over at det ikke er en ny bil og beder om at få den synet for at sikre en vis standard. Bilen bliver synet uden anmærkninger dagen før afhentning.
Efterfølgende konstaterer to uafhængige mekanikere at udstødningen er defekt men forsøgt lappet med "Gun gum", slør i styretøj, defekte bærearmsbøsninger samt nedslidte bremser. Værkstedets tilbud for udbedringen er 8.500,- kr. Derudover er der en del småting, som man må forvente af en 10 år gammel bil. Virker dog meget underligt for mig, at en sådan bil kan godkendes, men jeg har en fin synsrapport!
Eftersom at jeg har skrevet under på købsaftalen hvor Caros sætter sig ud over købeloven, og kræver en selvrisiko på 1000,- kr. pr. reklamation, tilbyder Rasmus Okholm 1100,- kr. mod at mine mange henvendelser på de nævnte ting forsvinder, og så kan jeg stå der med mit tilbud fra et værksted, på 8.500,- kr.
Som en krølle på halen kender de ikke helt deres forsikringstilbud som viste sig en del dyrere en det der var vist i deres tilbudsmateriale og en af de nummerplader Rasmus satte på hang i en enkelt skrue efter 3 uger...
Derfor: hvis du vælger at handle med Caros, vil jeg råde til at gå bilen GRUNDIGT igennem og ellers sikre at de ikke forringer dine vilkår som beskrevet i købeloven. Den gælder os alle. Ellers findes der mange andre forhandlere, så mon ikke du kan finde din bil et andet sted.
Vh Nicolai Derning

13 April 2016

Hej Nicolai
Vi er naturligvis kede af din oplevelse.
Men som du selv skriver er det jo ikke en ny bil du har købt.
Vi syner ikke selv vore biler, bilen blev kørt til en Synshal hvor synet er foretaget.
Nogen tid efter havde vi bilen inde til gennemgang hvor vi ku konstaterer nogle fejl.
Derfor tilbød vi dig de 1100,- til udbedring på eget værksted.
Hvilket du tog imod.
Håber du efterfølgende er blevet glad for bilen.

Gode biler

Vi har 2 gange købt bil hos Caros, Første gang købte vi en Citroen som har kørt dejligt i et par år, og da vi skulle bruge en ny tog Caros den i bytte og vi fik os en ny dejlig Suzuki Liana.
Vi har begge gange fået Fantastisk service hos Caros.

1 April 2016
Rated 4 out of 5 stars

Meget tilfreds

Jeg købte en ford Mondeo hos Caros, bilen var ikke ny bevares, men den kører godt til pengene. Desuden var de meget professionelle.
Jeg har selv skiftet oliefilter på bilen efterfølgende, men det blev jeg også gjort opmærksom på der var behov for på pågældende bil.

27 January 2016
Rated 5 out of 5 stars

Ærlig reel og ingen problemer.

HAr lige været med en go kammerat nede og handle bil ved Caros ( Henrik ). Vi aftalte pris i tlf inden vi kørte de 350 km derned. Vi kom ned til en rigtig fin peugeot 307 sw og alt hvad vi havde aftalt i tlf passede. Der var 2 ting som sælger ikke vidste om bilen som ikke virkede men ingen problemer der det blev noteret i slutsedlen og skal lave for sælgers regning. Vi havde desværre et lille uheld med turboen og ringede derned. Ingen problem den er lavet til ug+. Kan varmt anbefale Caros Biler.
Hilsen
Karl Henrik.

16 November 2015

Tillidsfuld handel

Jeg har lige handlet bil hos Caros og må sige at det var en meget behagelig og tillidsvækkende sælger jeg mødte, jeg havde på forhånd udset mig en bil på hjemmesiden, men han spurgte grundigt ind til mine forventninger og behov og endte faktisk med at sælge mig en noget billigere bil end den jeg selv havde troet jeg skulle have,
det er god service!
Der har efterfølgende været et par små problemer som uden diskussion bare blev løst.
Alt i alt god service,

5 November 2015

uærlige

Føler os snydt på alle måder. De er omfattet af købeloven. Men de prøver at stille folk ringere

7 July 2015

Hej Maria.
Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse.
Du er meget velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.
MVH CAROS A/S

Take a closer look