Duidelijk een park met maar één belang....
Duidelijk een park met maar één doelstelling: maximale winst. Inchecken aangekondigd vanaf 3 uur, op de dag zelf werd dat 4 uur. Receptie gaat dicht vanaf 4 uur. De reden hiervoor merkten we bij binnenkomst. Het ene defect na het andere. Schuifpui kapot, horren stuk, lekkende kraan, wc bril los, douchebak belachelijk afgekit en lekt, handdoekradiator los, slecht gestofzuigd en overal zand op de grond, tuinmeubilair smerig.
Als ik huisjes zo zou verhuren, dan zou ik ook de receptie sluiten zodra de check-in start.
Dan de brasserie Luwe. Aardige medewerkers, idiote prijzen. Surf & turf: snippertje tournedos en drie gegrillde garnalen: € 38,- Excl frietjes, dus nog 4,75 er bovenop. Een simpel diner voor twee: broodplankje, twee hoofdgerechten en een biertje en wijntje komt je op € 130,- te staan. Kwaliteit? Middelmatig, op zijn best.
De huisjes op dit park staan zowat bovenop elkaar, auto's van gasten en leveranciers rijden af en aan, de receptionistes weten precies hoe ze je af moeten schepen en de overall prijs/kwaliteitverhouding is ronduit slecht.
Een afrader.