See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Gitte hjalp mig med at købe sommerhus. Samarbejdet med hende var upåklageligt, og hun var en stor hjælp for mig i hele processen. Det er anden gang jeg bruger AF Bolig til min bolighandel og jeg vi... See more

Rated 2 out of 5 stars

Købsaftale faldt til jorden uden forklaring. Vi havde en fin indledende dialog med Ejendomsmægler Allan Folmer (Køge) v. Matthias Wulff omkring en ejendom, vi var meget interesserede i. Eft... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg valgte at sælge min lejlighed gennem Allan Folmer, da jeg ligeledes for nogle år siden købte den gennem dem og var utrolig tilfreds med servicen. I forbindelse med salget hev jeg yderligere sat i... See more

Rated 5 out of 5 stars

Efter et ualmindeligt godt forløb ved vores hussalg med A.F. Bolig, valgte vi at benytte A.F. Bolig igen, som økonomisk rådgiver ved købet af vores nye hus. Vi oplevede en saglig, kompetent og i... See more

1. Real Estate Agents
  2. Commercial Real Estate Agency
  3. Real Estate Agency

Written by the company

Anmelderrost boligsalg i 3 generationer. Vi er din lokale og uafhængige ejendomsmægler MDE og Valuar, når du skal sælge bolig i Køge og omegn. Med vores erfaring, lokalkendskab, netværk og meget markante markedsføring, så er boligen hurtigt solgt til en de mange købere i vores effektive køberkartotek. Vi tror på, at det er lysten, der driver værket. Vi ved som ejendomsmæglere, at et godt salg ikke kommer af sig selv. Der skal arbejdes hårdt og bruges mange timer, og det skal være en fornøjelse at løse dit salg. Vi er uafhængige ejendomsmæglere, hvilket er en fordel for dig som sælger, da vi ikke er bundet til nogen kæde eller tvungne koncepter. Vi gennemfører et salg på den måde, som vi mener er den rigtige, nemlig med fuldt fokus på salget af din bolig, hvor vi bruger masser af tid på at tale og lytte til vores kunder. Som uddannede ejendomsmæglere og Valuar er vi selvfølgelig medlem og forsikrede hos Dansk Ejendomsmæglerforening. Betegnelsen MDE er derfor et kvalitetsstempel, som sikrer dig et højt fagligt niveau og at salg/køb bliver varetaget yderst professionelt. PowerSalg: Tilfør salget af din bolig ekstra værdi med vores online markedsføring, som giver dit boligsalg et unikt forspring i forhold til traditionelt markedsføring. Vi kalder det meget passende for ”PowerSalg". Vi har vendt det hele på hovedet, så boligen selv finder køberne ved at følge købernes digitale adfærd. Vi tilbyder dig skræddersyede PowerSalgs kampagner, som udvider chancen for et hurtigt og effektivt salg. Boligen bliver bl.a. annonceret markant på Facebook, Instagram, Google, Boligsiden og Boliga, m.fl.

4.2

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 5 out of 5 stars

Mit første salg af ejendom

Mit første salg af ejendom, og det viste sig at være det helt rigtige sted at få det gjort. AF bolig har hjulpet, og forklaret mig alt til mindste detalje og det er jeg taknemmelig og glad for. MANGE TAK for samarbejdet

24 October 2023

Reply from AFBolig

Vi er både glade og stolte over du har fået en god oplevelse ved salget af din bolig. Tak for det gode samarbejde og den fine kurv vi fik som tak for en god handel.

Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse for salg af mit hus

Jeg takker for en super oplevelse for salget af mit hus beliggende på Smedevænge i Ølsemagle.
Et salg der gik over al forventning.
Jeg er meget tilfreds.

12 October 2023

Reply from AFBolig

Vi samler på tilfredse kunder. Så vi er rigtig glade for du fik en god oplevelse og at du er meget tilfreds med forløbet af dit boligsalg.

Rated 5 out of 5 stars

Et stort kram til de mest mennskelige…

Et stort kram til de mest mennskelige og forstående mæglere, rigtigt godt samarbejde. Vi ønsker jer alt godt for fremtiden.

Knus og kram
Tine og Søren

16 August 2023

Reply from AFBolig

Vi giver en kæmpe krammer tilbage og takker af vores hjerter. En særlig tak for det gode salg og det positive samarbejde med jer to har været en fornøjelse.

Drømmebolig

Jeg fandt og fik min drømmebolig med hjælp, støtte og dygtighed fra start til slut. En særlig tak til Matthias. Jeg er glad og taknemmelig.

14 June 2023

Reply from AFBolig

Det er vores firma der takker for dit gode arrangement og vilje til at samarbejde. STORT tillykke med din nye bolig.

Rated 5 out of 5 stars

Vi følte os trygge og hørt.

Vi følte os trygge og hørt fra start til slut. Det hele forløb nemt og uden problemer, vi kan kun anbefale dette firma.

1 July 2023

Reply from AFBolig

Tusinde tak for anbefalingen og det gode samarbejde i jeres boligsalg.

Proffesionel Ejendomsmægler

Et helt igennem fantastisk samarbejde i forbindelse med mit hussalg. Utroligt professionelt personale, alle meget søde og hjælpsomme. Et kæmpe stort tak til Matthias og Mikkel for alle fremvisningerne.
Vil til hver en tid anbefale AF Bolig.
Tusinde tak fra Susanne Berendt

25 July 2023

Reply from AFBolig

Vi takker også mange gange for det gode og positive samarbejde med dig. Du ønskes held og lykke i din nye bolig.

Take a closer look