1-Stern-Bewertung: Wir haben ein Acrylglasbild für 170 € bestellt und waren leider sehr enttäuscht. Das Bild kam bereits beschädigt bei uns an. Die Verpackung war unversehrt, der Schaden wa... See more
See what reviewers are saying
Afbeeldingen op plexiglas besteld, snel geleverd en prima kwaliteit. Ook de bijgeleverde ophanging, ophangen komt nogal nauw, ziet er geweldig mooi uit.
No history of asking for reviews
1-Stern-Bewertung:
1-Stern-Bewertung:
Wir haben ein Acrylglasbild für 170 € bestellt und waren leider sehr enttäuscht. Das Bild kam bereits beschädigt bei uns an. Die Verpackung war unversehrt, der Schaden war direkt nach dem Auspacken sichtbar.
Unsere Reklamation wurde jedoch abgelehnt mit der Begründung, die Beschädigung könne nur durch uns verursacht worden sein – was definitiv nicht stimmt. Auf unsere erneute Erklärung wurde nicht eingegangen, sondern die Reklamation pauschal zurückgewiesen.
Trotz des bereits vorhandenen Schadens haben wir das Bild aufgehängt. Dabei brach weiteres Material ab, was aus unserer Sicht auf eine mangelhafte Qualität hindeutet – besonders enttäuschend bei einem Preis von 170 €.
Neben der unzureichenden Produktqualität sind wir vor allem vom Kundenservice enttäuscht. Statt einer lösungsorientierten Klärung wurden uns Ursachen unterstellt, ohne den Sachverhalt ernsthaft zu prüfen.
Leider keine Empfehlung.
KOOP HIER NIET! Wat een slecht bedrijf is dit...
Wat een ongelooflijk slecht bedrijf is dit. Prachtige foto van een professionele bruidsfotografe af laten drukken op acryl. We extra betaald voor het I-perfect beeldoptimalisatie. En dan krijgen we een afdruk thuisgestuurd waarbij de kleuren volledig anders zijn dan het origineel, grijze vlekken op de foto en de rand rafelt al van het acryl en de foto laat al los. We hebben de klacht 2x gemeld, reactie gekregen dat we nergens recht op hebben en dat dit aan de foto ligt??? Nogmaals om een oplossing gevraagd en daarna werd het stil. Geen enkele reactie meer ontvangen. Wat een slechte service, kwaliteit en onprofessioneel gedrag.
Wir haben ein großes Acrylglas Bild…
Wir haben ein großes Acrylglas Bild bestellt, das in keinster Weise dem Original Foto entspricht (Farbtreue, Schärfe). Nach jetzt knapp 6 Monaten löst sich das Bild langsam aber sicher auf, es enstehen Blasen im Bild (wie Seifenblasen) und das vollflächig verklebte Bild auf der Wand reißt sich aus den Verklebungen und wölbt.....nun ja wer billig kauft, kauft zweimal. Einmal und nie wieder, ein unterirdischer Kundenservice.
Prima prijs kwaliteit verhouding met uitstekende service
Uitstekende service, mooie kwaliteit foto, prima prijs kwaliteit verhouding, ben zeer tevreden. 👍🏼
Mooie kwaliteit foto
Mooie kwaliteit foto, afgedrukt op aluminium. Snelle levering
Mooie kwaliteit
Wel iets later geleverd dan verwacht. Was de moeite waard. Mooie kwaliteit foto
Slecht product en slechte service
Slecht product en slechte service. 1x1m plexiglas poster besteld. Acrylglasfoto site gaf aan dat dit in 3mm dikte geleverd kan worden. Na levering (veel later dan beloofd) bleek dat het plexiglas bol ging staan, omdat 3mm dikte te dun is voor dit formaat. Er was nergens aangegeven op de site dat dit niet wordt geadviseerd. Toen ik contact opnam zei men dat ze niets voor me kunnen doen. Poster ziet er nu niet uit aan de muur, staat helemaal bol. Voor E125 mag je toch een goed product en fatsoenlijke service verwachten. Niet bij acrylglasfoto. De reviews op hun site zijn geselecteerd (fake?), je kan geen review achterlaten. Ik zou zeggen, zoek een ander bedrijf.
Wäre mir diese Seite nur früher…
Wäre mir diese Seite nur früher angezeigt worden. Ich habe zwar auf der deutschen Seite bestellt aber es handelt sich ja eh immer um dass ein und dasselbe. Wir haben eine acrylglas Leinwand bestellt die über 200€ gekostet hat und mussten jetzt nach über 4 Monaten feststellen dass es der größte Müll ist. Wir wunderten uns am Anfang auch warum es sehr beweglich ist bis wir jetzt feststellen mussten das sich sie leinwand komplett wölbt. Natürlich haben wir uns an Acrylglas-foto.de gewand aber mehr als dass die 14 Tage widerrufsrecht vorüber sind, es ein Montagefehler war und es hohen Temperaturen ausgesetzt ist (was alles leider nicht zu trifft, da wir in einer relativ neuen Wohnung leben die sehr gut gedämmt ist und das Bild nicht mal einen Hauch von Sonne abbekommt) kam gar nichts mehr. Also spart euch das Geld und wenn bestellt gleich in China das kommt auf dasselbe hinaus und ihr spart euch noch ein Haufen Geld!
Foto op plexiglas.
Helemaal top! Mooie foto op plexiglas. Prima kwaliteit en service.
Zeer teleurstellend
Slechte afdrukkwaliteit en beroerde service. Levering een week later dan beloofd. Afdruk flets en kleurloos, ondanks bijbetalen voor iPerfect ("verhoogt het beeldcontrast en de kleurverzadiging, wat resulteert in sterkere contrasten en levendige kleuren in drukwerk.") Desondanks krijg ik als excuus: "De afdruk ziet er precies zo uit als het afdrukbestand." Maar als dat zo is, waarom heb ik dan bijbetaald voor iPerfect?? "De optimalisatie iPerfect werkt met standaardinstellingen die mogelijk niet bij elke bestaande foto passen. Er is niets dat we kunnen doen." Dus geen enkele kwaliteitscontrole of overleg, gewoon afdrukken en de klant afschepen met een slechte print en laten betalen voor iets waarvan je weet dat het niet werkt. Zeer teleurgesteld. Print kan meteen bij het vuil. Bestel niet hier.
Ophangsysteem besteld voor onze…
Ophangsysteem besteld voor onze acrylglas foto. Helemaal tevreden over, snelle service, duidelijke omschrijving hoe te gebruiken en was snel bezorgd.
Zeer slechte print op acryl en nog slechtere service
Bestelling bij acrylglas-foto.nl duurde veel langer dan opgegeven was, 1 maand in plaats van 1 dag. Reden? Afmeting was niet op voorraad, had dat dan bij de bestelling gemeld.....
Toen de plaat eindelijk aankwam, bleek rondom aan de zijkanten de fotolaag niet te hechten, dit meteen na levering aan de klantenservice gemeld. Acrylglas-foto.nlwisten te vertellen dat dit bij het ophangen is gebeurd, wat niet mogelijk was omdat de plaat nog helemaal niet was bevestigd en zelfs de originele beschermfolie nog op de plaat zat. Dit hebben we aan de hand van foto's en een filmpje onomstotelijk kunnen aantonen.
Na diverse mails bleef men ons als leugenaar uitmaken en volhouden dat wij zélf de fotolaag hebben beschadigd, toen hebben besloten dit met een rechtskundige te bespreken.
Jammer dat je zover moet gaan je gelijk te halen, terwijl een simpel excuus van acrylglas-foto.nl al voldoende was geweest.
Wij kopen NOOIT meer bij acrylglas-foto.nl
Wordt vervolgd!
Voor wie wil, stuur ik graag de mailwisseling met hen, neem daarvoor contact met me op.
Slechte kwaliteit afdruk en geen service
Mijn foto met mooie primaire kleuren werd op acrylglas flets en vaal afgedrukt. Hierbij vielen ook de kleurtinten afwijkend uit, blijkbaar als gevolg van de extra iPerfect service die ik betaalde. Dit is vooral duidelijk te zien als de foto van achteren met ledlicht wordt belicht. Deze techniek wordt op de website specifiek aanbevolen voor acrylglas. Na reclamatie is men op geen enkele wijze bereid mij tegemoet te komen bij het leveren van een nieuwe afdruk met gewijzigde instellingen, zoals meer verzadiging, minder luminantie en zonder iPerfect. Eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel.
Lieber Finger weg ….
Lieber Finger weg ….. teurer preis,Billiger China Qualität trotz beschweren wegen des Bilder hinter Grund Kratzer sie haben sich nicht reagiert… nie 🙅♂️ wieder. Geschäft Leitung keine interessiert trotz Beweis Bilder 😤
Afbeeldingen op plexiglas besteld
Duurt lang en slechte kwaliteit.
Duurde lang en het uiteindelijke resultaat was belabberd. Alle tekst was weggevallen in de print en de zijkanten van het acryl zijn lelijk bijgewerkt. Na contact was het excuus dat ik het verkeerde type bestand had gebruikt. Echter in de online preview zag het er prima uit en was de kwaliteit perfect. Geen optie gegeven om het verder op te lossen.
Rauschen im Bild trotz Datei mit "Auflösung perfekt"
Rauschen im Bilddruck und blaustichig, so wurde mein bestelltes Alu-Dibond-Bild im Format 60x45cm angeliefert. Laut Testmodul auf der Homepage hatte meine übertragene Bilddatei mit 300dpi die "Auflösung perfekt ". Erhalten habe ich ein Produkt wo die Farben verfälscht wurden. Aus einem warmen Hautton wurden blasse Gesichter, das Bild hat insgesamt einen Blaustich bekommen und hat ein Rauschen im Bilddruck.
Nach mehrmaligen Hin- und Herschreiben per Email - telefonisch war keiner erreichbar - wurde das Problem auf meine übersandte Bilddatei geschoben (diese war von einem Fotostudio). Ein Bedauern wegen meiner Unzufriedenheit wurde vom Anbieter nicht ausgedrückt.
Hätte ich mal vorher die Bewertungen gelesen, so hätte ich mir viel Geld und Ärger erspart - so habe ich das gleiche Produkt bei einem anderen Anbieter nochmal bestellt - mit einem Top-Ergebnis!
Also trotz Lockpreise gar nicht erst versuchen!
Finger weg
Finger weg! Es wurde mir online angezeigt, dass die Qualität super ist. Angekommen ist die reinste Katastrophe. Dazu habe ich noch für 15 Euro das Paket zur Bearbeitung gebucht. Ende vom Lied, ich habe 160 Euro für nichts bezahlt. Das Bild kann ich nicht aufhängen, da es komplett schlechte Qualität hat. Geld ist weg. Sachbearbeiterin Frau B...der wimmelt mich ab. Am Telefon hilft man mir nicht weiter. Sowas an schlechten Kundenservice habe ich noch nie im Leben erlebt. Hauptsache Geld abkassiert, der Kunde interessiert dieses schlechte Unternehmen nicht. Sehr sehr schlecht!
Acrylglas - Absolut nicht weiterzuempfehlen !! Finger weg!
Absolut nicht weiterzuempfehlen !!! Man erhält LEIDER nicht das womit geworben und versprochen wurde bei der Bestellung, weder an der Qualität vom Produkt noch vom Kundenservice. Die Qualität ist so schlecht, das auf dem Bild die Farbe schwach und blass sind. Das Blau des Himmels wurde hat einen deutlichen blaasen violett Stich. Das Gesicht wird durch die Kontrast-Veränderung völlig verfremdet.
Bei der Reklamation wurde die negative Veränderung auf die Buchung von "Iperfekt" geschoben. Durch "Iperfekt" sollte das Bild eher verbessert werden. (Verbesserung der Qualität, der Schärfe und der Farbintensität) Das Bild wurde nur verschlechtert. NICHTS davon ist auf dem Bild zu erkennen, nur blase Farben, Violettstich, Verfälschung von Farben und Kontrast. Bei der Reklamation mit Kundenservice erhält man unzählige E-Mail's die auf kein Nenner kommen und meine Fragen werden einfach nicht beantwortet.
Mit PayPal Käuferschutz kommt man hier auch nicht weiter und der Fall wird nach ein paar Tagen eingestellt. Somit bleibt man auf den ganzen Kosten sitzen für ein miserablen Bild sitzen.
Fazit, absolut nicht weiterzuempfehlen und investiert lieber woanders.
Das gleiche gilt für acrylglas-foto.de
Die Bewertung auf der eigenen Homepage ist ein Fake. Wir erhielten keine Möglichkeit hier eine Bewertung abzugeben.
Na een maand nog mijn bestelling niet binnen.
In december een bestelling geplaatst en deze tot nu niet ontvangen.
Geen e-mail ontvangen dat er vertraging zou zijn en op e-mails met vragen wordt kort en onvriendelijk geantwoord.
Geen excuses of verklaring, op de site hebben ze het over een levering rond 5 werkdagen, we zijn inmiddels een maand verder en nog niets.
Heel erg vervelend zeker omdat het om een persoonlijk cadeau gaat.