Company details

1. Massage Supply Store

Written by the company

ZenTens is het merk achter de Relief Pod, een draadloos NMES spierstimulatie apparaat voor dagelijks spierherstel. De Relief Pod helpt bij stijfheid, spierspanning en vermoeide spieren door ze actief te stimuleren met zachte elektrische impulsen. Dezelfde technologie die fysiotherapeuten dagelijks toepassen, nu als compact en draagbaar apparaat voor thuis. Anders dan traditionele TENS apparaten, die zich richten op het blokkeren van pijnsignalen, activeert de Relief Pod je spieren daadwerkelijk. NMES (neuromusculaire elektrische stimulatie) zorgt ervoor dat spieren op een natuurlijke manier aanspannen en ontspannen. Dit verbetert de doorbloeding, vermindert spierspanning en ondersteunt echt herstel. Geen tijdelijke oplossing, maar ondersteuning bij de oorzaak. De Relief Pod is ontwikkeld voor mensen met dagelijkse stijfheid in de rug, nek, schouders of rond de knieën en ellebogen, en voor sporters die sneller willen herstellen na het hardlopen of trainen. Of je nu last hebt van ochtendstijfheid, gespannen spieren na een lange dag, of spiermoeheid na het sporten: de Relief Pod ondersteunt je lichaam op de momenten dat je niet bij de fysiotherapeut bent. Gebruik is eenvoudig. Plaats de herbruikbare hydrogel pads op het gewenste spiergebied, kies één van de 6 NMES programma's, stel de intensiteit in met 16 niveaus, en laat het apparaat 15 minuten zijn werk doen. De Relief Pod schakelt automatisch uit na de sessie. De hydrogel pads zijn ontworpen voor meervoudig gebruik en eenvoudig te vervangen. ZenTens gelooft dat als je kunt blijven bewegen, je je beter voelt in het leven. Daarom is de Relief Pod ontworpen als aanvulling op fysiotherapie en een actieve levensstijl, niet als vervanging. Je fysiotherapeut helpt je vooruit. De Relief Pod helpt je bijblijven, elke dag.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

De Zentens doet precies wat het belooft

Ik gebruik de Zentens nu een maand en ik ben er echt heel blij mee. Ik sport minstens vijf keer per week, voornamelijk crossfit, hardlopen en Hyrox, dus mijn spieren hebben het soms zwaar te verduren. Dit kleine, compacte massageapparaat is voor mij ideaal. Afgelopen weekend was ik voor een Hyrox wedstrijd in Malaga en kon ik hem makkelijk meenemen en dit hielp enorm aangezien ik snel last heb van mijn nek en onderrug. Ik raad hem iedereen aan!

20 April 2026

Reply from Zentens

Bedankt! Dat is behoorlijk intens. Fijn om te horen dat het je zo goed helpt, daar doen we het voor!

Heel fijn product

Heel fijn product! Ik zou het iedereen aanraden :)

16 October 2025

Reply from Zentens

Bedankt voor het aanraden, wordt gewaardeerd!

Rated 5 out of 5 stars

Heerlijk massage apparaat echt een topper

Heerlijk massage apparaat, die ik zelfs meeneem naar kantoor. Dit zorgt ervoor dat ik stress vrij kan blijven werken en mijn werkdag door kom. Deze ga ik zeker weten ook meenemen op mijn vakantie! Door het compacte formaat en lichte design is dit ideaal! Kortom top product:)

16 October 2025

Reply from Zentens

Bedankt voor de mooie woorden! Fijn dat het zo goed bevalt! Daar is het precies voor bedoeld inderdaad.

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben heel erg blij met het product

Ik ben heel erg blij met het product! Het is makkelijk in gebruik en top na een lange werkdag. Ik heb het al mijn vriendinnen aangeraden.

9 October 2025

Reply from Zentens

Fijn dat het zo goed bevalt! En bedankt voor het aanbevelen bij anderen.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look