Common Sense Reviews 17

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

Company details

Written by the company

Bij Common Sense geloven we dat financiële rust begint bij overzicht, inzicht en goed advies. Vanuit ons kantoor in Breda helpen wij particulieren, ondernemers en werkgevers met duidelijke en praktische oplossingen op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioen. Veel mensen vinden financiële producten ingewikkeld of onoverzichtelijk. Daarom maken wij het juist begrijpelijk en persoonlijk. We nemen de tijd om uw situatie te leren kennen en kijken verder dan alleen het afsluiten van een product. Ons doel is om oplossingen te bieden die écht passen bij uw leven of onderneming, nu en in de toekomst. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit advies en begeleiding bij schade- en inkomensverzekeringen, hypotheken en pensioenoplossingen. Bij Common Sense staan transparantie, betrouwbaarheid en langdurige relaties centraal. Wij geloven dat goed financieel advies niet stopt bij het afsluiten van een product, maar juist begint bij begeleiding en beheer op de lange termijn.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Old school!

Common Sense is een verzekeringsadviseur "old school". En dat bedoel ik in de meest positieve zin. Relatie staat nog vóórop.

Kundige adviseurs die gericht met je zoeken naar verzekerings-oplossingen.
Duidelijke en tegen een scherpe premie verzekeringspaketten, álles in één polis. Prima!
Zegt het voort!

10 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Eerlijke revieuw van een tevreden klant

Common Sense is een deskundig en accuraat team met korte lijnen, snel kunnen schakelen; met veel vertrouwen heb ik hier al mijn verzekeringen, pensioenplan en hypotheek ondergebracht en dit is gewoon een fijne club met leuke mensen om mee samen te werken.

31 March 2026

Zeer professioneel advieskantoor

Zeer professioneel advieskantoor met alle expertise onder één dak. Zitten kort op de bal voor hun relaties en zorgen ervoor dat die tegen de meeste gunstige voorwaarden en condities verzekerd zijn voor de risico’s die ze lopen.

2 March 2026

Aanrader

Wij zijn afgelopen jaar overgestapt naar Berend en zijn team. Voor zowel zakelijk als privé loopt het nu via common sense. Duidelijke communicatie en uiteraard scherpe tarieven.

Ga zo door!

18 March 2026

Topservice met gezond verstand

Sinds ik ben overgestapt naar Common Sense voor mijn verzekeringspakket, heb ik er geen omkijken meer naar. Wat ik enorm waardeer is hun proactieve houding. Ze kijken niet alleen naar de premie, maar echt naar de voorwaarden die passen bij mijn persoonlijke situatie. Geen kleine lettertjes of vage taal, maar eerlijk en nuchter advies. Een absolute aanrader voor iedereen die zekerheid wil zonder het gedoe.

1 January 2026

Prima advies

Prima geadviseerd. Uitermate tevreden. Gehele verzekeringspakket hier onder gebracht tegen een zeer reële prijs.

10 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

We waren op zoek naar een adviseur voor…

We waren op zoek naar een adviseur voor een hypotheekgesprek en zijn daarbij super goed geholpen. Nadat we de benodigde informatie hadden aangeleverd, kregen we een perfect uitgewerkte berekening die persoonlijk aan ons werd uitgelegd.
Omdat alles zo prettig en soepel verliep en er echt een extra stap werd gezet voor ons, hebben we uiteindelijk ook onze verzekeringen bij hen ondergebracht.

18 February 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look