Gewoon goed
Goed advies en zeer prettige levering, heel blij met onze nieuwe bank

Reply from Woonboulevard Wijchen
Woonboulevard Wijchen is dé bestemming voor alles op het gebied van wonen, slapen en interieur. Met een ruim aanbod aan woonwinkels, de nieuwste trends en deskundig advies vind je hier alles om van je huis een thuis te maken. Gratis parkeren en een gastvrije sfeer maken jouw bezoek compleet!
Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goed advies en zeer prettige levering, heel blij met onze nieuwe bank

Reply from Woonboulevard Wijchen
Een trieste en onoverzichtelijke woonboulevard. Erg rommelig met meerdere bedrijven en als je iemand nodig hebt is er vaak niemand of maar één die als met geïnteresseerden bezig is. Wachten heeft geen zin want zijn lange gesprekken. Toen maar naar Zutphen gegaan en zeer goed en snel geholpen!

Reply from Woonboulevard Wijchen
Vandaag zijn onze meubels bezorgd door Luuk en Tibo Ze hebben zeer netjes en professioneel gewerkt met zorg voor de meubels en ons huis.
Wij genieten!!

Reply from Woonboulevard Wijchen
Bank is afgeleverd met een duidelijke verzakking waar ze 3x voor zijn komen kijken. Zeggen je terug te bellen en laten dan niks horen, zelf weer bellen en weer een mail dat het aan de leverancier ligt en constant verschuilen achter collega's en anderen, neem eens je verantwoordelijkheid en los het op als je wel erkend dat iets fout is.

Reply from Woonboulevard Wijchen
Komen afspraken niet na. Duidelijker kan ik het niet omschrijven.

Waardeloos bedrijf!
Mensen koop hier niks!!!
Ze zijn duur en arrogant. Als je vervolgens naar 7 maanden een kuil in je bank van 3k hebt komen ze eerst met een verhaal dat de klacht ongegrond is en daarna als je ze onder druk zet en een expert van hun aangeeft dat de klacht wel degelijk gegrond is met allemaal eventuele kosten die je krijgt als het toch niet gerond zou zijn…! Ik koop hier nooit meer wat! Ze hebben schijt aan je! Hun centen zijn immers binnen.
LET OP
ZEN ,Oosterbaan living, woonboulevard Wijchen, Eltink, profijt. Allemaal onder een hoedje.

Reply from Woonboulevard Wijchen
Sturen je een jaar later nog een rekening terwijl HUN een fout maken wat een slechte service zijn niet voor rede vatbaar!

Reply from Woonboulevard Wijchen
Learn more about other kinds of reviews.